تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۲:۱۱
کد مطلب : ۵۰۲۷۷۳
در آیین بزرگداشت روز خبرنگار در یاسوج مطرح شد

امین درخشان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد: در استان، با کوچک‌ترین نقد مدیریتی، برخی مدیران به جای پاسخگویی، مسیر قضایی را انتخاب می‌کنند / تعامل با رسانه‌ها آسان و در دسترس است / نباید انتظار داشت خبرنگار همواره فقط به تعریف و تمجید بپردازد

۰
امین درخشان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد: در استان، با کوچک‌ترین نقد مدیریتی، برخی مدیران به جای پاسخگویی، مسیر قضایی را انتخاب می‌کنند /  تعامل با رسانه‌ها آسان و در دسترس است / نباید انتظار داشت خبرنگار همواره فقط به تعریف و تمجید بپردازد
کبنا ؛در آیین بزرگداشت روز خبرنگار در یاسوج، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از رویه برخی مدیران در طرح سریع شکایت علیه رسانه‌ها، از استاندار خواست تمامی شکایت‌های موجود علیه خبرنگاران متوقف شود و توجه به مطالباتی چون مسکن، خانه مطبوعات و ارتقای سواد رسانه‌ای در اولویت قرار گیرد.
به گزارش کبنا نیوز، شامگاه یکشنبه (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴)، آیین بزرگداشت روز خبرنگار در یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد، با حضور محمد بهرامی نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، امین درخشان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و خبرنگاران برگزار شد.
در این مراسم، امین درخشان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، ضمن قدردانی از حضور مسئولان، خبرنگاران و روحانیون حاضر، اظهار کرد: قدر تلاش‌های خبرنگاران را باید دانست؛ افرادی که بی‌مزد و منت، هم روایتگر خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده‌اند و هم بیانگر مشکلات مردم. این روزها مطالب ارزشمندی درباره روز خبرنگار منتشر شده و من نمی‌خواهم تکرار مکررات کنم.
وی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد ظرفیت رسانه‌های استان در خدمت اطلاع‌رسانی خدمات مسئولان و دستگاه‌های اجرایی است، افزود: «یکی از مهم‌ترین رسالت‌های خبرنگار، نقد است. نباید انتظار داشت خبرنگار همواره فقط به تعریف و تمجید بپردازد. متأسفانه در استان، با کوچک‌ترین نقد مدیریتی، برخی مدیران به جای پاسخگویی، مسیر قضایی را انتخاب می‌کنند.
درخشان تأکید کرد: رعایت قانون، اخلاق و حرمت مدیران ضروری است، اما نباید هر نقد رسانه‌ای به راهروهای دادگستری کشیده شود. این مسئله دوطرفه است و ممکن است مدیری هم حقی داشته باشد، اما در روز خبرنگار انتظار داریم استاندار محترم دستور دهند همه شکایت‌های موجود علیه رسانه‌ها و خبرنگاران پس گرفته شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یادآور شد: این درخواست به معنای نادیده گرفتن حقوق مدیران نیست، اما می‌تواند گامی مؤثر در ایجاد فضای تعامل و گفت‌وگوی سازنده میان رسانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی باشد.
وی در ادامه سخنان خود در آیین بزرگداشت روز خبرنگار، بر ضرورت تعامل مؤثرتر دستگاه‌های اجرایی با رسانه‌ها تأکید کرد و گفت: تعامل با رسانه‌ها آسان و در دسترس است، اما برخی مدیران کمتر به این ظرفیت توجه دارند؛ در حالی که خدمات نظام در گرو توجه به رسانه و اطلاع‌رسانی است و این موضوع از اولویت‌های دولت محسوب می‌شود.
وی یکی از مطالبات مهم خبرنگاران را موضوع مسکن دانست و افزود: از زمان آغاز نهضت ملی مسکن، تمام اطلاعات خبرنگاران استان را به اداره‌کل راه و شهرسازی ارسال کردیم. می‌دانم مشکلاتی در زمینه تأمین زمین وجود دارد، اما تعداد خبرنگارانی که مشمول این طرح می‌شوند زیاد نیست و بسیاری از آن‌ها حتی فاقد شغل ثابت هستند. انتظار داریم در این زمینه نگاه ویژه‌ای صورت گیرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد همچنین از بهره‌برداری قریب‌الوقوع خانه مطبوعات استان خبر داد و گفت: سال‌ها بود که این ساختمان به بهره‌برداری نرسیده و به یکی از دغدغه‌های خبرنگاران برای داشتن پایگاه صنفی تبدیل شده بود. با دستور ویژه استاندار و پیگیری دکتر شهامت، این ساختمان اکنون به‌طور کامل آماده بهره‌برداری است و افتتاح رسمی آن به مناسبت هفته دولت و احتمالاً با حضور یکی از مقامات کشوری برگزار خواهد شد.
درخشان، ارتقای سواد رسانه‌ای را از دیگر نیازهای اساسی حوزه رسانه در استان عنوان کرد و اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۲۵۰ فعال و مجموعه رسانه‌ای دارد. یکی از مطالبات زیربنایی این حوزه، ایجاد رشته‌های دانشگاهی مرتبط با خبرنگاری و شاخه‌های فرهنگی و هنری در مراکز آموزش عالی استان است. این موضوع حتی در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز پیگیری شده و امیدواریم به نتیجه برسد.
وی در پایان با قدردانی از استانداری کهگیلویه و بویراحمد، مدیران دستگاه‌های اجرایی و نیروهای انتظامی برای همکاری در برگزاری این برنامه، از تلاش‌های همکاران خود در اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یاد کرد و گفت: همکارانم در معاونت‌های مختلف، روابط عمومی و حوزه پشتیبانی طی هفته گذشته، به‌ویژه سه روز اخیر، بدون وقفه برای آماده‌سازی این مراسم تلاش کردند. خوشحالیم که توانستیم به پاس زحمات یک‌ساله خبرنگاران این آیین را برگزار کنیم و ان‌شاءالله این برنامه با یک ضیافت شام در خدمت اصحاب رسانه به پایان می‌رسد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

بازگشت آمریکا و روسیه به آخرالزمان اتمی؟ / خطر احتمال هشدار اشتباه

بازگشت آمریکا و روسیه به آخرالزمان اتمی؟ / خطر احتمال هشدار اشتباه

روزنامه ایران: عبارت «دست مرده» که از سوی دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهوری پیشین روسیه به زبان ...
نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

دو نماینده مجلس در واکنش به تصمیم هیئت رئیسه در خصوص ممنوعیت استفاده از موبایل در صحن ...
1