تاریخ انتشار
جمعه ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۱۲
کد مطلب : ۵۰۲۷۰۳
با صدور پیامی مطرح شد

پیام رئیس شورای اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت روز خبرنگار

۰
پیام رئیس شورای اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت روز خبرنگار
کبنا ؛رئیس شورای اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد در پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت.
به گزارش کبنا نیوز، این پیام به شرح زیر است:
بِسْمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ
۱۷ مرداد، سالروز شهادت شهید محمود صارمی و روز پاسداشت قلم‌هایی است که روشنگری را برگزیده‌اند و آینه‌دار آگاهی و حقیقت‌اند.
 روز خبرنگار، فرصتی است برای تکریم جایگاه والای انسان‌هایی که بی‌ادعا، بی‌وقفه و بی‌هراس، در خط مقدم روایتگری ایستاده‌اند.
 خبرنگاران، نه فقط راویان بیدار حقیقت، بلکه وجدان زنده‌ی جامعه‌اند؛ صدای مردم، آیینه‌ی شفاف عدالت، و حافظان حافظه‌ی تاریخی ملت. 
آنان با جوهر صداقت و تعهد، چراغ راه فردا را در تاریک‌ترین پیچ‌های زمان روشن می‌کنند. 
امروز نیز خبرنگاران شریف استان کهگیلویه و بویراحمد، با مسئولیت‌پذیری کم‌نظیر، نقشی مهم در تبیین دستاوردهای نظام، ارتقای آگاهی عمومی و انعکاس واقعیت‌های جامعه ایفا می‌کنند. 
اینجانب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ شهدای رسانه، و با تجلیل از تلاش‌های شبانه‌روزی همه خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای، این روز فرخنده را به همه اهالی قلم، آگاهی و روشنگری به ویژه در استان کهگیلویه و بویراحمد تبریک عرض می‌کنم. 
بی‌تردید، حس اعتماد، صداقت، امید و آگاهی که با قلم واقع بین و درک درست شما از شرایط به جامعه تزریق می‌شود، سرمایه‌ای گران‌سنگ برای حرکت رو به جلو و ساختن آینده‌ای روشن است.
امین اورنگ رئیس شورای اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد
نام شما

آدرس ايميل شما

بازگشت آمریکا و روسیه به آخرالزمان اتمی؟ / خطر احتمال هشدار اشتباه

بازگشت آمریکا و روسیه به آخرالزمان اتمی؟ / خطر احتمال هشدار اشتباه

روزنامه ایران: عبارت «دست مرده» که از سوی دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهوری پیشین روسیه به زبان ...
نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

دو نماینده مجلس در واکنش به تصمیم هیئت رئیسه در خصوص ممنوعیت استفاده از موبایل در صحن ...
1