تاریخ انتشار
پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۱۰
کد مطلب : ۵۰۲۶۶۵
کبنا گزارش می‌دهد

قطعی‌‌های نامنظم برق در لنده؛ گلایه مردم لنده

۰
قطعی‌‌های نامنظم برق در لنده؛ گلایه مردم لنده
کبنا ؛در روزهای اخیر وضعیت برق در لنده شرایط بحرانی و ناپایداری را سپری و داد شهروندان را درآورده است.
به گزارش کبنا نیوز، شهروندان لنده ای از زمان آغاز قطعی‌های با برنامه برق شرایط را پذیرفته و با مسئولان متولی برق همکاری لازم را داشته‌اند.
همچنین مردم شهرستان لنده باتوجه‌به شرایط حساس کشور و کمبود برق دریافتند که این کمبود برق هر چند به وسایل برقی آنها ضربه و خسارت زده؛ اما نهایتاً شرایط را پذیرفتند.
اما در یک ماه اخیر شرایط به شکلی پیش رفت که مطلوب شهروندان در لنده نبود و شامل خسارت‌های بسیار زیادی هم از نظر روحی و هم از نظر وسایل برقی شدند.
در یک ماه اخیر قطعی‌های با برنامه برق به قطعی‌های بدون برنامه تغییر کرده و هیچ یک از شهروندان نمی‌دانند که چه موقع برق محله و منطقه سکونتشان قطع می‌شود و گاه این قطعی‌های بدون برنامه به بیش از ۴ ساعت هم طول می‌کشد.
همچنین اداره برق لنده در این یک ماه اخیر مدام شرایط قطعی‌های با برنامه را تغییر که این موضوع باعث سردرگمی مردم شده است.
چیزی که الان مشاهده می‌شود این است که با این وضعیت قطعی‌های نامنظم و بدون برنامه شرایط در لندن بحرانی است و خسارت‌های سنگین به وسایل برقی مردم وارد شده که جبران این خسارت برای شهرستان محروم لنده بسیار سنگین و گاه تعمیر وسایل یا خرید وسایل برقی جدید برای مردم نیازمند لنده امکان‌پذیر نیست.
هر چه هست اما مردم لنده انتظار دارند که وضعیت برق کمی پایدار و قطعی‌های با برنامه به سطح شهر برگردد و در این قطعی‌ها قطعاً با متولیان برق همراهی خواهند کرد.
از مسئولین و متولیان اداره برق شهرستان انتظار هست که کمی هم به فکر مردم محروم لنده باشند و از این خسارت‌ها و قطعی‌های بی‌برنامه جلوگیری کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما

بازگشت آمریکا و روسیه به آخرالزمان اتمی؟ / خطر احتمال هشدار اشتباه

بازگشت آمریکا و روسیه به آخرالزمان اتمی؟ / خطر احتمال هشدار اشتباه

روزنامه ایران: عبارت «دست مرده» که از سوی دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهوری پیشین روسیه به زبان ...
نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

دو نماینده مجلس در واکنش به تصمیم هیئت رئیسه در خصوص ممنوعیت استفاده از موبایل در صحن ...
حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

همانطور که ما انتظار داریم مسئله هسته ای ما به دیگر مسائل گره زده نشود، ما هم نباید این ...
1