کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

تعطیلی ادارات کهگیلویه و بویراحمد در پی گرمای هوا و ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی؛

اول مرداد؛ ادارات و دستگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد تعطیل شدند

31 تير 1404 ساعت 20:07

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد که تمامی ادارات و دستگاه‌های استان به دلیل گرمای شدید هوا و ضرورت صرفه‌جویی در مصرف انرژی، روز چهارشنبه، اول مردادماه، تعطیل خواهند بود.


مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد از تعطیلی ادارات و دستگاه‌های استان در روز چهارشنبه، اول مردادماه، خبر داد.
به گزارش کبنانیوز، علیرضا نیکروز اعلام کرد: با توجه به افزایش دمای هوا و لزوم صرفه‌جویی در مصرف انرژی، تمامی ادارات و دستگاه‌های استان فردا چهارشنبه، اول مرداد تعطیل خواهند بود.
وی با تأکید بر اینکه تعطیلی شامل دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی نمی‌شود، افزود: بانک‌ها موظف هستند برای روز چهارشنبه، شیفت کاری مشخص کنند تا خدمات ضروری به مردم ارائه شود.
اول مرداد؛ ادارات و دستگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد تعطیل شدندمدیرکل مدیریت بحران استانداری همچنین خاطرنشان کرد: جلسات مدیران طبق برنامه‌ریزی قبلی به قوت خود باقی است و مدیران باید به‌صورت شبانه‌روزی آماده خدمت به مردم باشند.
این تصمیم در راستای کاهش فشار بر شبکه انرژی استان و مدیریت مصرف در شرایط گرمای شدید اتخاذ شده است.
 


کد مطلب: 502155

آدرس مطلب :
https://www.kebnanews.ir/news/502155/اول-مرداد-ادارات-دستگاه-های-کهگیلویه-بویراحمد-تعطیل-شدند

کبنانیوز
  https://www.kebnanews.ir

1