تاریخ انتشار
شنبه ۵ فروردين ۱۴۰۲ ساعت ۰۴:۲۱
کد مطلب : ۴۶۰۱۹۱
در گفت و گوی اختصاصی با کبنانیوز مطرح شد

سید محمود فاطمی: آقای حسینی می‌خواست از سهم خواهی‌های سنتی و قدیمی عبور کند / پاکدل قربانی جریان‌های سیاسی شد / نمایندگان سهم خواهی کرده‌اند و به دنبال جنگ و دعوا برای انتخاب مدیران در استان بوده‌اند / آقای تاجگردون عزل شخص بنده را از آقای زنگنه خواست / مناطق نفت خیز هم به این نتیجه رسیدند که کاهکش انتخاب مناسبی نبود / تا زمانی که نماینده‌ها در امورات اجرایی و انتصابات دخالت کنند جایگاه نخبگان در رأس نیست / جریانات سیاسی مانع از این شدند که بتوانم در سطح مدیرعامل در گچساران حضور پیدا کنم

۱۸
۵
سید محمود فاطمی: آقای حسینی می‌خواست از سهم خواهی‌های سنتی و قدیمی عبور کند / پاکدل قربانی جریان‌های سیاسی شد / نمایندگان سهم خواهی کرده‌اند و به دنبال جنگ و دعوا برای انتخاب مدیران در استان بوده‌اند  / آقای تاجگردون عزل شخص بنده را از آقای زنگنه خواست / مناطق نفت خیز هم به این نتیجه رسیدند که کاهکش انتخاب مناسبی نبود / تا زمانی که نماینده‌ها در امورات اجرایی و انتصابات دخالت کنند جایگاه نخبگان در رأس نیست / جریانات سیاسی مانع از این شدند که بتوانم در سطح مدیرعامل در گچساران حضور پیدا کنم
کبنا ؛با سید محمود فاطمی_ قائم مقام مرکز توسعه تهران و رئیس کار گروه نفت، انرژی و پتروشیمی، رئیس اسبق حراست شرکت نفت گچساران و کاندیدای یک دوره انتخابات مجلس شورا‌ی اسلامی گفت و گو کردیم که در ادامه آن را می‌خوانید. او معتقد است که رسانه‌ها بازوی توانمندی برای دولت می‌توانند باشند، شفاف‌سازی در هر سازمانی موجب حذف شدن حاشیه‌ها می‌شود.
نظر شما درخصوص شعار سال ۱۴۰۲ که رهبری اعلام کردند چیست؟
ما کار را بر اساس بحث آتش به اختیار شروع کردیم، بعد از انتخابات یک سری پروژه‌هایی تعریف کردیم، علارغم اینکه اقبال عمومی به سمت ما نبود ولی سر قول خود ماندیم. حدود ۱۷ پروژه را تعریف کردیم، برخی از این پروژه‌ها در سطح استان هستند که موافقت اصولی را گرفتیم.
به دلیل کمبود سرم که در سطح کشور اتفاق افتاد، اولین پروژه ما سرم‌سازی است، که زمین خریداری شده و ساختمان در حال اماده‌سازی است.
در حیطه تأسیسات نفتی مجوز‌ها به سختی صادر می‌شود، برخی پروژه‌ها به دلیل اینکه استان همکاری نکرد در خارج از استان کهگیلویه و بویراحمد در حال آماده‌سازی هستند. پروژه نفت کوره کشتی‌ها و پتروپالایشگاه، در کنار پالایشگاه بندرعباس در حال آماده‌سازی است.
در خصوص مسائل اقتصادی و تولید، با توجه به ارتباطی که با کشور‌های همسایه و عربستان باز شده، به این ارتباط با نگاه ویژه‌ای توجه می‌شود. بخصوص جا‌هایی مثل کویت و عمان. لذا از افقی که به وجود آمده باید استفاده کنیم. در حیطه بالادست بحث چاه‌های کم بازده نفتی با شرکت‌های دانش بنیان جلو می‌رود، خیلی از چاه‌های نفتی تولید اولیه شان به اتمام رسیده و باید برای تولید ثانویه فکری کرد.
در حیطه پایین دستی، بحث جلوگیری از خام فروشی که مقام معظم رهبری فرموده‌اند، گرایش به سمت پالایشگاه ضرر ده است، چون محصول از خوراک ارزان‌تر می‌شود. بنابراین باید به سمت پتروپالایشگاه برویم که نیازی جهانی
است. صنعت نفت باید به سمت احداث پتروپالایشگاه برود و این کار را در کنار دریا انجام دهند. احداث پتروپالایشگاه در مناطق مرکزی کشور کار عاقلانه‌ای نیست، در کنار دریا آب مورد نیاز موجود است و انتقال محصولات نیز راحت‌تر صورت می‌گیرد.
در مورد مهار تورم که حضرت آقا فرمودند؛ چیزی که باعث ایجاد تورم شده نقدینگی است، این نقدینگی یا در دست مردم است یا بانک‌ها. اگر نقدینگی به سمت تولید برود، شعار حضرت آقا قابل دست‌یابی می‌شود. پروژه سرم‌سازی وقتی به اتمام رسید سهام آن را به مردم واگذار می‌کنیم، بنابراین اشتغال و درآمد این پروژه در دست مردم خواهد بود. ولی نقدینگی دوباره به دست ما می‌آید و کارخانه دیگری احداث می‌کنیم. عملاً نقدینگی به سمت تولید پیش می‌رود.
بانک‌ها بجای خرید املاک و سرمایه‌گذاری در حوزه مسکن، که باعث فربه شدن بانک می‌شود ولی تولیدی ایجاد نشده، اگر بانک تسهیلات ارزان قیمت بدهد، ظرف یک یا دو سال پروژه‌ها را عملیاتی می‌کنیم و منابع نقدینگی کشور به سمت تولید پیش می‌رود و از تولید تورم جلوگیری می‌شود. چون با تولید و صادر کردن محصول، پول با پشتوانه تولید خلق می‌شود.
دلار کم کم ورشکست می‌شود و پشتوانه‌ای ندارد، و فقط با زور آمریکا در دنیا می چرخد. روسیه می‌گوید ما در برخی کشور‌های آسیایی و آفریقایی با یوآن مبادله می‌کنیم، یعنی اینکه می‌خواهند از دلار عبور کنند.
کسانی که دستشان می‌رسد نباید منتظر دولت بمانند، هر کس هر توان و ظرفیتی دارد باید بکار ببندد و شعار سال تحقق یابد. دولت به تنهایی قادر به انجام این کار نخواهند بود، رسانه‌ها می‌توانند نقش مهمی در پاشیدن بذر‌امید در جامعه و ترغیب جوانان داشته باشند.
به نظر شما در چه دوره‌ای در شرکت نفت و شهرستان گچساران از نخبگان بهتر استفاده شده است؟
در زمان آقای پاکدل که مدیر توانمندی بودند در انتخاب مدیران، افراد شایسته ای را بکار
گرفتند، ‌ایشان قربانی جریان‌های سیاسی شد و بیشتر از ۶ ماه نگذاشتند در این پست بماند. اخیراً نیز پستی به من پیشنهاد شد ولی به دلیل برخی دخالت‌هایی که شد کنار گذاشته شدم. اعتقاد دارم تا زمانی که نماینده‌ها در امورات اجرایی و انتصابات دخالت کنند جایگاه نخبگان در امور کشور در رأس نیست.
در انتخابات ریاست جمهوری عده‌ای پشت سر آقای رئیسی قرار گرفتند، وقتی‌ایشان رئیس جمهور شد عده‌ای سهم خواهی کردند. بجای اینکه نخبگان و افراد شایسته‌ای بیایند، کسانی آمدند که در انتخاب آقای رئیسی سهم داشتند. آقای روحانی گرایش و خط سیاسی‌ایشان مشخص بود، ولی آقای رئیسی با شعار پیشرفت کشور و نگاه به داخل آمدند، لازمه‌اش این بود که بجای سهم خواهان، نخبگان را انتخاب کنند. چرا افرادی که دارای فکر هستند نباید بیایند و مدیریت کنند. به عنوان مثال، یک مسأله محسوس در نفت، بحث آتش گرفتن چاه‌های نفتی است، یک‌ایستگاه نفتی با تولید ۳ هزار بشکه، ۷۵ روز می‌سوزد. در حالی که طرحی وجود دارد که در کمتر از یک روز این چاه خاموش شود. چرا نخبه‌هایی که می‌توانند مدیریت کنند و می‌توانند از هدررفت بیت المال جلوگیری کنند، جایگاه پیدا نمی‌کنند؟ اگر دولت و نظام بخواهد موفق شود باید به جایگاه نخبگان خارج از جایگاه سیاسی توجه کند.
شاید فردی اصلاح طلب باشد ولی در همین دولت اصولگرایی مدیر موفقی شود، برعکس در دولت اصلاح طلب ممکن است افرادی باشند که بتوانند فعالیت و مدیریت خوبی داشته باشند ولی جایگاهی به وی ندهند. این موضوعات باعث به حاشیه راندن جوانان و شایستگان می‌شود.
آقای رئیسی گفته‌اند عملکرد مدیران پایش می‌شود و در بدنه مدیریتی دولت تغییراتی ایجاد خواهد شد. لذا بحث نخبگان موضوع خیلی مهمی است و در جهت برون رفت کشور از مشکلات اثرگذار خواهد بود.
نمایندگان باید بر اجرای قوانین نظارت داشته باشند، اگر نماینده نتواند نظارت خوبی داشته باشد نمی‌تواند
عملکرد خوبی داشته باشد، نظر شما درباره عملکرد نماینده مردم گچساران چیست؟

دوره نمایندگی آقای حسینی کم بوده و‌ ایشان در میان دوره وارد مجلس شدند. از طرفی بحث سهم خواهی از‌ ایشان نیز وجود داشت. ‌ایشان توسط اصولگرایان قدیمی گچساران مورد حمایت خاص قرار گرفت و می‌خواست از سهم خواهی‌های سنتی و قدیمی عبور کند و به طرف جوانان بیاید. ولی داستان شبیه جراحی بیمار سرطانی است. بیماری که به تمام بدن وارد شده است، نیاز دارد که در ابتدا با دارو و... درمان شود و در جایی جراحی صورت بگیرد.

آقای حسینی در ابتدا سریعاً از اصولگرایان عبور کرد، و از جوانان شروع کرد. به دلیل کم تجربگی جوانان، آقای حسینی چندین بار مسوول دفتر‌های خود را تغییر داد. ‌ایشان آزمون و خطای زیادی انجام داد.
آقای علیزاده مسوول دفتر‌ایشان در مراسم معارفه فرمانده بسیج گچساران حرفی زد که نه تنها شأن و منزلت نماینده را حفظ نکرد، بلکه نماینده زیر سؤال رفت.

حسین بهرامی در زمان بنده در سازمان حراست نفر اول حراست کل کشور در حوزه آزمون‌های حراست بود، که آقای علیزاده با اسم بردن از‌ایشان باعث هتک حرمت شد و به نظر من بی‌حرمتی به آقای حسینی شد.
به نظر من عبور از روش‌های سنتی به طرف روش‌های نوین و استفاده از جوانان و نخبگان باید به صورت آرام‌تری انجام می‌گرفت. از طرفی آقای حسینی پشتوانه آرای خوبی نداشت، مثل آقای تاجگردون از رأی بالایی برخوردار نبود، که نشان دهنده این است که اقبال عامه مردم به انتخاب‌ایشان نبود، بلکه‌ایشان نسبت به بقیه کاندیدا‌ها رأی بالاتری آورد و نماینده شد.
آقای تاجگردون به پشتوانه آرای بالای مردم، صحیح یا غلط، نقطه عطفی داشت و در دولت و مجلس پذیرفته بودند که ۸۰ درصد آرا را بدست آورده است. ولی کسب ۲۰ یا ۳۰ درصد آرا که توسط آقای حسینی بدست آمد از ضعف خاصی برخوردار است. آقای حسینی آنطوری که شایسته گچساران نفت خیز بود نتوانست حرکت کند، اگر چه‌ ایشان
فرد سالم و درستی هستند، جانباز هستند و جزو افراد ارزشی نظام هستند.

اعتقاد دارم نمایندگان بجای پرداختن به وظیفه اصلی خود به حواشی پرداخته‌اند. وظیفه اصلی نماینده قانونگذاری و نظارت بر اجرای قانون است. ولی نمایندگان برخلاف سخن صریح رهبر انقلاب در امورات اجرایی دخالت کرده‌اند، سهم خواهی کرده‌اند و به دنبال جنگ و دعوا برای انتخاب مدیران در استان بوده‌اند، در حالی که باید این جنگ و دعوا‌ها برای سهم گرفتن از بودجه برای استان می‌بوده است.
بودجه ۲ هزار میلیاردی استان در سال ۱۴۰۱ در مقابل حجم زیاد نواقص، کمبود‌ها و حجم عظیم بیکاری در استان، عدد کمی بوده است.
پروژه پتروپالایشگاه ما ۲۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار هزینه ای دارد، یعنی صدبرابر بودجه استان کهگیلویه و بویراحمد. نمایندگان باید منابع موجود در دولت را با تلاش و هماهنگی به شهرستان‌ها بیاورند، کاری که سال‌های سال انجام نگرفت.
آقای تاجگردون عزل شخص بنده را از آقای زنگنه خواست. ولی خارج از مسائل شخصی، ‌ایشان بودجه‌های خیلی خوبی به شهرستان آورد و انصافا کار و تلاش کرد، هر چند که‌ایشان برنامه‌ها و حواشی خود را داشت. و شاید از ظرفیت کلی‌ایشان باز هم به خوبی استفاده نشد. آقای تاجگردون در مسیری که قرار گرفت راه اشتباهی را طی کرد، ‌ایشان اگر بجای حالت تکبرمآبانه از فروتنی و تواضع استفاده می‌کردند، باز هم می‌توانستند به پیشرفت استان کمک کنند.
طی مدتی از شما به عنوان یکی از گزینه های مدیرعاملی شرکت گچساران نام می بردند چه اتفاقی افتاد؟
علارغم اینکه در تهران جایگاه خوبی دارم، ولی شهر و استان خودم را فراموش نکرده‌ام، تلاش می‌کنم تا به پیشرفت استان و رفع معضل بیکاری کمک می‌کنم. ولی درخصوص گچساران جریانات سیاسی مانع از این شدند که بتوانم در سطح مدیرعامل در گچساران حضور پیدا کنم. تلاش‌هایی هم کردیم که آقای حسینی را قانع کنیم که ما به صحنه انتخابات ورود
پیدا نمی‌کنیم.
درخصوص انتخابات یک بار آمدیم و دیدیم که مردم اقبالی ندارند به فردی که بصورت علمی بخواهد امورات را مدیریت کنند، بلکه انتخاب مردم طایفه‌ای و سنتی و قدیمی است. هنوز زود است که امثال ما بتوانیم در جایگاه نمایندگی استان کهگیلویه و بویراحمد قرار بگیریم. امثال بنده که نگاه توسعه‌ای استان را دارند باید سکان مدیریتی و نمایندگی را برعهده بگیرند ولی شاید خیلی زمان لازم است تا به این روز برسیم.
درخصوص مدیرعاملی شرکت نفت، علی‌رغم سلامت و پاکی آقای کاهکش، طوری که باید گچساران را اداره می‌کرد اتفاق نیفتاد، مناطق نفت خیز نیز به این نتیجه رسیدند که کاهکش انتخاب مناسبی نبود. الان به نظر من باید فردی در جایگاه مدیرعاملی گچساران قرار بگیرد که به تمام مسائل عاقلانه فکر کند. تعامل با تمام جریانات سیاسی یکی از مواردی است که می‌بایست به آن توجه شود. کسی که در این جایگاه قرار می‌گیرد باید آسیب‌شناسی کلی از صنعت نفت و مسوولیت‌های اجتماعی نفت داشته باشد. مدیرعامل به تنهایی نمی‌تواند این کار را انجام دهد، بلکه باید بازو‌های قوی در کنار خود داشته باشد. ممکن است آقای نماینده فردی را معرفی کند، نباید مقاومت صورت بگیرد، بلکه باید این فرد بررسی شود و نقاط ضعف و قوت مشخص شود، اگر توانمند بود تأیید شود، اگر توانمند نبود باید با نماینده بررسی شود و کنار گذاشته شود.
نباید تقابل با نماینده شود، نماینده مردم حرمت دارد، و مدیرعامل باید حرمت نماینده را نگهدارد و در جهت تعامل با نماینده قدم بردارد. نه اینکه کامل تابع نماینده باشد که در محافل بگویند‌ ایشان ماشین امضای نماینده است و نه برعکس.
رسانه‌ها بازوی توانمندی برای دولت می‌توانند باشند، شفاف‌سازی در هر سازمانی موجب حذف شدن حاشیه‌ها می‌شود
، جایگاه رسانه در تبیین دستاورد‌های دولت در استان بسیار کمرنگ است و مقصر رسانه‌ها نیستند، بلکه مقصر مدیران دولت هستند.
نام شما

آدرس ايميل شما

Romania
دخالت بی جای نمایندگان در امور اجرایی و انتصابات در کهگیلویه و بویراحمد دادِ همه ی مردم را درآورده است؛به نظرم دفتر نظارت استان و شورای نگهبان ،نمایندگان فعلی استان را که بسیار ضعیف هستند و به جای چانه زنی برای آوردن بودجه به استان،با دخالت در امور اجرایی و انتصابات می خواهند بر ضعف خود سرپوش بگذارند را رد صلاحیت کند تا مایه ی عبرتی برای آنها شود که فرامین را آشکارا زیر پا گذاشتند.
Iran, Islamic Republic of
این مصاحبه به خاطر این بوده که حسینی قانع بشه جنابعالی بشی مدیر عامل
هادي
Iran, Islamic Republic of
وقتی تاجگردون امثال شما را عزل کرده‌ یعنی آدم خوبی بود الانم با حمایت از یک نماینده که‌ با حرکت ناپلئونی رفته مجلس مشخص میشه که واویلا . تاریخ گواهی خواهد داد که کی خوب بود و کی بد البته میزان رای و محبوبیت هم نشون میده. شاید هم شما مردم را لایق تشخيص ندانی وگرنه دو دوتا چهارتا
Iran, Islamic Republic of
تاجگردون چه ظلم ها در حق همه کسانی کرد که باهاش هماهنگ نبودند.
هر مدیری شرط بقایش در دوره تاجگردون این بود که مطیع پارتی بازی‌های تاج باشه و بس.
شهروند
Iran, Islamic Republic of
حقیقتاً محروم شدن استان و شهرستان از وجود نخبگانی اینچنینی در مناصب مدیران اجرائی، صدماتی بس جبران ناپذیر است. حالا این بنده خدا بدون از توجه به بی مهری مسولان، بصورت آتش به اختیار در استان در حال فعالیت اقتصادی و اشتغالزائی است اما خیلی از جوانان این استان در تهران و جاههای دیگر هستند اما چون مورد بی مهری واقع شدند، استان را فراموش کرده اند، قدر بدانیم
رسول بهمنیار
United States
درود به رسانه کبنانیوز که در این همه هیاهوی سیاسی دکترفاطمی رو از یاد نبرده است.
بنده شاهددلسوزیها و همچنین توان و سواد بالای ایشان بوده ام افکار نو ایده های نو،استفاده از منابع انسانی متعهد و متخصص و و و
مصاحبه ایشان را کانل خوندم و واقعیت امر رو کامل و شفاف بدون تعارف بیان کرده اند. چقدر خوب بود از ایشان در سطوح مدیریتی استان استفاده می شد. فرصت سوزی به این میگن که مدیری با این همه توانایی و سواد درجای دیگه ازشون استفاده بشه
فرزند نخبه استان مورد بی مهری قرار میگیره و آسیب های آن متوجه مردم
سیاسی بازی نماینده های گچساران باعث پسرفت این شهرخواهد شد.
البته من معتقدم که دکتر فاطمی همیشه و همه جا و با توجه به مشغولی های فراوانی که داشته باز دغدغه این مردم را داشته و با جان دل برای این مردم کارکرده.
بحث پتروپالایشگاهها را هم کاملا کارشناسانه و استادانه مطرح کرده اند.
پالایشگاها در مرکز با توجه به اینکه اساسا واحدای یوتیلیتی نیازه و نیازمند آب فراوان میباشنداستان ها و شهرهای بندری بهترین گزینه هستند که دکتر مطرح نموده اند.منتظر پیاده سازی طرح های این استاد بزرگ و تیمشان خواهیم ماند البته اگه بگذارند.
اکبری مقدم
United States
دکتر فاطمی انسانی توانمند ،نخبه و با پشتکار و با ذوق و سلیقه ای است ...و قطعا حضور ایشان در عرصه های مدیریتی و اجرایی به نفع عموم خواهد بود ...قدرت چانه زنی با مدیران بالا دستی تا سطح وزیر که از محاسن یک مدیر اجرایی است از خصوصیات بارز ایشان می باشد ان شالله روزی برسد که از توانمندی ایشان در مناصب استانی و ملی استفاده شود ...
امید
United Kingdom
کدوم نخبه این اقای فاطمی مدرک دکترا را خارج خونده و هنوز تموم نکرده بعد این اقا مدیریت نداره به نظر من ک
باید بری پیش تاجگردون ی کم مدیریت یاد بگیری
لبنان
Iran, Islamic Republic of
حرف نزن، هر نماینده ای حق داره در چینش مدیرانش اظهار نظر و موافقت یا مخالفت کنه مگه مردم نماینده انتخاب میکنن که افراد مخالف جریان نماینده در راس یک استان قرار بگیرند؟ پس یعنی رای مردم که به شعارها و تفکر یک جریان داده میشه کشکه؟ اون نماینده ای که انتخاب میشه و حائز اکثریت میشه اگر نتونه در چینش نیروهای حوزه انتخابیه اش نظر بده و مشورت بگیره بفرما نماینده مخالفانش هست دیگه نه نماینده اکثریت موافقان.!!!
بیخود با سفسطه نمایندگان رو تخریب نکنید حناتون رنگی نداره. هدایتخواه میدونه از سرایه دار ادارات به بالارو برای عزل و نصبشون دخالت میکرد همینطور تاجگردون.. حالا به این نمایندگان کنونی که رسید صحبتهای رو پیراهن عثمان میکنید که چی؟ شما هم سهم میخوایید؟
مجتبی
Iran, Islamic Republic of
با سلام خدمت دوستان
جناب آقای فاطمی عزیز خود شما توسط آقای موحد به این پست و رییس حراست رسیدین پس خواهشاً اینقدر از خودتون به عنوان شخصی باسواد و تحصیلکرده و نخبه استفاده نکنید. کارگروهی که تشکیل داده بودین به کجا رسید؟ که البته می‌دونم که تشکیل این کارگروه هم برای رای بوده و نه برای دلسوزی مردم و کار و اشتغال . خدایی اگه تونستی چهار کلمه انگلیسی بگید. اگه دو تا مقاله IsI یا اختراع داشته باشی که به این صنعت کمک کرده باشی اون موقع خودتون رو نخبه حساب کن.
در پایان در جواب آقای رسول بهمینیار باید گفت اگه از یه بچه ۵ساله هم بپرسین کجا میتونیم یه پالایشگاه بسازیم.جواب میده پس نیاز به گفتن ندار .
Iran, Islamic Republic of
مقاله نوشتن کار کردن نمیشه جناب
احمد
Iran, Islamic Republic of
اولا ایشان جایگاهی نداشتن که تاج گردون بخاد عزلش کنه.بعد هم اگر تاج گردون یه کار خوب کرده باشه عزل ایشان است.سابقه نیروهای به کار گرفته در دوره ایشان در حراست خود گویای همه چیز هست.
هم کلاسی
Iran, Islamic Republic of
تا جاییکه من اطلاع واثق دارم، ایشون ترم اول دکترا خارج از کشور بودند و سپس به دانشگاه صنعت نفت منتقل و دکترا را در سال ۹۷ به پایان بردند و الان هم در سیستم منابع انسانی نفت ، مدرک دکترایشان تعدیل شده اند و لذا الان در سیستم دکترا هستند. در خصوص مقالات هم من رزومه ایشون را دیدم، هفت مقاله دارند، یک آی اس آی و بقیه علمی پژوهشی داخلی و خارجی و از قضا ۶ تای آن مربوط به حل مشکلات فرایندی در صنعت نفت هستند، در خصوص عزل ایشان من به شخصه این موضوع را از مدیر عامل وقت نفت، آقای محمدی شنیدم که گفتند عصر روز ۲۸ شهریور ماه ، آقای عالی پور مدیر مناطق تماس گرفتند و گفتند آقای تاجگرودن الان پیش وزیره و میگویند تا فاطمی از سمت حراست برداشته نشوند از دفتر وزیر بیرون نمیرن، در رابطه با انتصاب و حمایت آقای موحد از ایشان، به جرات می توانم قسم بخورم که هیچگونه ارتباطی بین ایشان و آقای موحد وجود ندارد و اگر ارتباطی بود موحد در مناطق دیگر و پتروشیمی ها برای ایشان حتما کاری میکرد، چون ایشان متولد گچساران هستند اصلا موحد ایشان را کهگیلویه ای نمیداند، ایشان از سال ۶۴ در گچساران بودند و ۹۴ هم رفتند تهران
حقگو
Iran, Islamic Republic of
عجب،همکلاسی دیگه چی؟!
تو خبر داری؟!
چطوری خبر داری؟!
هم پیاله ای ؟! دوستی؟!رفیقی؟!
Iran, Islamic Republic of
ایشون متولد و بزرگ شده چرام هستن
میرزا
Iran, Islamic Republic of
سایت کبنا نیوز
سوال مهمی رو نپرسیدین
ایشون افتخار ب اشتغال ۵۰۰ نفر در شرکت نفت دارن و توی تبلیغات انتخاباتی هم فرمودن

بپرسید کی بودن این افراد
چ تعدادش از افراد گچسارانی بودن
دکتراهای گچسارانی حق اشتغال نداشتن ولی طایفه و فایل ایشون مشغول بکار شدن

حق جوانان این دیار رو خدا از شما میگیره


راستی ی بحث های مالی هم داشتین
ان شا الله ک حل شده باشه


میخوای سرپوش بذاری روی کارهای سابق خودت جناب محمود فاطمی
شیرو
Iran, Islamic Republic of
ما ک هرچی توی این دنیای مجازی پست قائم مقام مرکز توسعه تهران و کارگروه نفت و متروشیمی فراکسیون محرومیت زدایی رو سرچ کردیم

بجز خبر تبلیغاتی و نمایشی این اقا چیز دیگه ای ندیدیم

خواهشمندیم از سایت محترم کبنا نیوز و نخبه ساختگیشون
در مورد این دو مورد شفاف سازی بفرمایند

یعنی بجز فاطمی کسی توی این دو مرکز نیست و هیچ کاری نمیکنن و فقط فاطمی توی سایت های شهرستانی از این القاب اسفتاده میکنن


مارو چی فرض کردینه؟؟؟؟


فراکسیون اونم ی کارگروه بی نام و نشان
ای بدبختی هووویییی
مسعود
Iran, Islamic Republic of
آب که سربالا بره قورباغه ابو عطامیخونه
برنده بازار خودرو کارکرده چه کسی است؟

برنده بازار خودرو کارکرده چه کسی است؟

نمایندگان مجلس یک روز بعد از استیضاح فاطمی‌امین، وزیر سابق صنعت، معدن و تجارت به لایحه ...
شوخی با ماشه

شوخی با ماشه

در حالی بیشتر تحلیلگران از سیاست دولت بایدن ناظر بر «نه توافق، نه بحران» می‌گویند که ...
50 نفر در بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد استخدام می‌شوند

50 نفر در بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد استخدام می‌شوند

مجوز استخدام 50 نفر نیروی انسانی در بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد اخذ شد.
1