تاریخ انتشار
جمعه ۱۷ تير ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۳۹
کد مطلب : ۴۵۰۰۶۶
فرمانده انتظامی دره شهر خبر داد

درگیری مسلحانه بین اهالی دو روستا بر سر حق آبه کشاورزی با سلاح جنگی

۱
درگیری مسلحانه بین اهالی دو روستا بر سر حق آبه کشاورزی با سلاح جنگی
کبنا ؛فرمانده انتظامی دره شهر گفت: اختلاف و درگیری بر سر حق آبه کشاورزی در بخش ماژین این شهرستان یک نفر کشته و سه نفر زخمی بر جا گذاشت.
به گزارش کبنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس استان ایلام، سرهنگ کرم حسنی روز جمعه اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر درگیری بین ۲ روستا در بخش ماژین بلافاصله ماموران انتظامی جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.
وی افزود: با حضور ماموران مشخص شد در این درگیری بین اهالی ۲ روستا به وقوع پیوسته یک نفر کشته و سه نفر دیگر با سلاح جنگی زخمی شده اند.
حسنی با بیان اینکه پنج نفر از عاملان اصلی درگیری بازداشت شده اند، ادامه داد: برابر تحقیقات صورت گرفته قاتل در بین زخمی هاست.
فرمانده انتظامی دره شهر با اشاره به اینکه مجروحان حادثه بلافاصله توسط عوامل امدادی به بیمارستان منتقل شدند، ادامه داد: با حضور دادستان دره‌شــهر و پلیس هم اکنون امنیت و آرامش در محل بر قرار است.
یازدهم تیرماه نیز اختلافات خانوادگی در دره شهر موجب کشته شدن سه عضو یک خانواده شد.
نام شما

آدرس ايميل شما

دو حکم برای یک کهگیلویه و بویراحمدی (حکم و تصویر)

دو حکم برای یک کهگیلویه و بویراحمدی (حکم و تصویر)

دکتر حسن اسدی آرخلو طی احکام جداگانه‌ای به‌عنوان مسئول حزب همت (همدلی مردم تحول‌خواه) ...
زنگ خطر برای تهران به صدا درآمد

زنگ خطر برای تهران به صدا درآمد

باتوجه به ضعیف بودن بارش‌های برفی در سال جاری، وضعیت نامناسب منابع آبی ادامه خواهد داشت،...
چرا زلنسکی کت و شلوار نمی‌پوشد؟

چرا زلنسکی کت و شلوار نمی‌پوشد؟

در جریان دیدار بحث‌برانگیز روسای جمهور اوکراین و آمریکا که روز جمعه ۲۸ فوریه (دهم اسفند) ...
1