تاریخ انتشار
شنبه ۹ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۲۶
کد مطلب : ۳۰۳۸۱۰
حوادث سال ۸۸، حادثه یا یک فتنه از پیش طراحی شده؟!
۰
کبنا ؛سید احمد محمودی تبار
هر چند پاره ای از ساده لوحان تلاش دارند اتفاقات سال ۸۸ را صرفاً حادثه ای قلمداد کنند که در پی بعضی رفتارها در حین انتخابات و از جمله مناظرات رخ داد، اما شواهد و دلایل کافی، حاکی از آن است که ماجرای ۸۸، فتنه ای بود که شاید قریب به دو دهه پیش از آن زمینه سازی های لازم انجام شده و حدود سه سال پیش از انتخابات به صورت فشرده، برنامه ریزی شده بود. ۱۴ دلیل برای فتنه بودن حوادث سال ۸۸:
۱-همه ویژگیها و نشانههایی را که فتنه شناس و فتنه ستیز بزرگ تاریخ، امام امیرالمؤمنین (ع) برای فتنه و فتنه گران ذکر کرده، در جریان سال ۸۸ به عیان میبینیم؛ از قبیلِ ناشناخته بودن ماهیت فتنه گون آن، فریبنده بودن آن، موجه بودن چهرههای اثرگذار در فتنه؛ مانند نخست وزیر امام بودن و...، همراهی و هماهنگی دشمنان در ماجرای فتنه، استفاده از شعارهای جذاب و فریبنده، فضاسازی رسانه ای و تلبلیغاتی شدید، شبهه ناک بودن به دلیل آمیختگی حق و باطل، دیرپا بودن آثار فتنه، ورود از راههای نهانی، هجمه به اهل بصیرت و پیامدهای آن که طبق فرمایش مولای اهل بصیرت که فرمودند تردید و دودلی در مردم ایجاد میشود، لغزش و انحراف بعضی از چهرههای موجه، اختلاف و تفرقه، حیرت و سردرگمی و بی توجهی به ارزشهای دینی و آشفتگی اوضاع سیاسی، فکری و اجتماعی و نهایتاً براندازی حکومت است.
۲-تلاش برنامه ریزی شده ای قریب به ۲۰ سال، توسط بنیادها و اندیشکده های غربی و خصوصاً آمریکایی برای براندازی نرم جمهوری اسلامی که از این میان میتوان به نقش بنیاد "اعانه ملی آمریکا" [NED] از طریق آموزش ترفندهای جدید برای اغتشاش گری، جذب و هدایت نخبگان سیاسی از طریق افرادی چون رامین جهانبگلو و هاله اسفندیاری اشاره کرد. "بنیاد خانه آزادی" نیز ۱۵ میلیون یوروی هلندی برای براندازی نرم جمهوری اسلامی هزینه صرف کرد. ایجاد وب سایت "گذار" به زبان فارسی که به آموزش شیوههای انقلاب رنگی میپردازد. بنیاد"سورس" نیز از طریق حمایت از مؤسسات و مراکزی که به دنبال ایجاد نافرمانیهای مدنی هستند و پشتیبانی مالی از انقلابهای رنگی و همچنین دیدار با «م-خ» و آموزش تکنیکهای ارتباطی به حامیان موسوی به ایفای نقش در سال ۸۸ پرداخت. موسسه "انیشتین" به مدیریت جین شارپ، طراح کودتاهای مخملی و مبدع ۱۹۸ ترفند برای براندازی حکومتها است که ۱۲۲ مورد از آن ترفندها در حوادث انتخابات ۸۸ اجرا شده است. مرکز"سابان" وابسته به اندیشکده بروکینگز که در گزارش خود به نام «کدام مسیر به سمت ایران» از میان ۹ سناریو، سناریوی جنگ نرم و کودتای مخملین را پیشنهاد میدهد و ارتباط با اصلاح طلبان را به عنوان یک راهبرد مطرح میکند و سایر مؤسسات که ذکر نامشان در اینجا به طول میانجامد.
۳-جذب نخبگان و به ویژه خبرنگاران و اصحاب رسانه و آموزش آنها در دوبی و هلند توسط دختر" دیک چنی" و نیز خبرگزاری آسوشیتدپرس، برای ایفای نقش در انتخابات سال ۸۸ نیز مورد توجه است. جذب کمکهای مالی خارجی توسط برخی از عناصر فتنه از جمله سفر «م-خ» به عربستان و کمک گرفتن از ملک عبدالله، پادشاه وقت عربستان هم از دیگر عملکردهای فتنه گران بود.
۴- راه اندازی جنگ رسانه ای شدید از چند ماه قبل از انتخابات؛ از جمله راه اندازی شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی ۶ ماه قبل از انتخابات، در حالی که قبل از آن قرار بود یک سال بعد بی بی سی فارسی آغاز به کار کند. کلینتون نیز از تعطیلی فیسبوک و توئیتر برای ایفای نقش در انتخابات ۸۸ جلوگیری کرد. تغذیه هم زمان هزاران سایت و وبلاگ از طریق مقالات آماده و ترجمه شده همگی برای رویارویی با جمهوری اسلامی بود.
۵-تشکیل کمیته صیانت از آراء چند ماه قبل از انتخابات برای القاء تقلب توسط این کمیته و سایر افراد و شخصیتهای حامی میرحسین موسوی برای تحریک مردم صورت گرفت.
۶- فضاسازی برای اردوکشیهای خیابانی بعد از انتخابات حتی در صورت پیروزی؛ چنان که موسوی دو ماه قبل از انتخابات طی مصاحبه ای با یکی از نشریات اروپایی (تایم) در خصوص چگونگی تغییر سیاست خارجی جمهوری اسلامی که توسط رهبری تعیین میشود، میگوید: از طریق تظاهرات خیابانی رهبری را وادار به عقب نشینی میکنیم. مصاحبه بی بی سی فارسی با زهرا رهنورد درباره نخستین بیانیه ستاد موسوی درباره تقلب در انتخابات، مصاحبه ای سراسر خواندنی است. اما پاسخ او هنگامی که مجری از او میخواهد دلایلش را درباره تقلب توضیح دهد، چیز دیگری است. این پاسخ او قطعاً در تاریخ روشنفکری ایران به عنوان یکی از ماندگارترین مواضع به اصطلاح روشنفکران در قبال فهم مردم باقی خواهد ماند. رهنورد درباره استدلالهای خود در مورد تقلب در انتخابات به بی بی سی فارسی گفت: یک سری نقاطی هستند که اصلاً مشخص است که خودش ملاک تشخیص نادرست بودن نتایجی است که وزارت کشور اعلام کرده است. مثلاً آذربایجان و ترک زبانها هیچ وقت فرزند خودشان را نمیگذارند که به کس دیگری رأی بدهند. خود من لر هستم و موسوی هم بارها گفته من داماد لرستان هستم. بنابراین اهالی لرستان موسوی را نمیگذارند به آقای احمدی نژاد رأی بدهند. این دو تا ملاک است و باقی موارد هم شبیه همین است!!!
۷-اعترافات کسانی مانند ابطحی، تاجزاده، بهزاد نبوی، حجاریان مبنی بر این که تقلب رمز آشوب بوده و امکان این حد از تقلب وجود ندارد و این که از حدود دو سال قبل برای این مساله برنامه ریزی شده بود نشان از برنامه ریزی از پیش تعیین شده فتنه گران دارد. ابطحی تاکید میکند انتخابات دور دهم انتخابات متفاوتی بود و شاید انتخاباتی بود که دو تا سه سال برای آن کار شده بود.
۸-ادعای بدون ارائه حتی یک دلیل مبنی بر تقلب و تناقض گویی های شخص موسوی که گاه تقلب به معنای جابجایی آراء را مطرح میکرد و وقتی دلیل طلب میشد، ماجرای سهام عدالت، پخش سیب زمینی و مناظرات را بیان میکرد که معنای آن تخلف انتخاباتی؛ یعنی جذب آراء مردم به روشهای به زعم وی غیرقانونی است؛ نه تقلب و جابجایی آراء.
۹-ذوق زدگی و ورود آشکار دشمنان ملت ایران در ماجرای پس از انتخابات و حتی قبل از آن؛ که کسانی چون اوباما سه روز قبل از انتخابات گفت: ما خوشحال و هیجان زدهایم، به نظر میرسد جنجال و منازعه جدی در ایران در حال شکل گیری است. ولفوویتز معاون وزیر جنگ دولت بوش در این رابطه میگوید: «به نظر من لازم است که آمریکا با موسوی تماس مستقیم بگیرد. بهتر است او بداند که میتواند خط ارتباط مستقیم با ما داشته باشد، موسوی مردی بسیار شجاع است.» مسعود رجوی رئیس گروهک تروریستی منافقین نیز در پی حوادث روز قدس سال ۸۸ میگوید: «در روز قدس مردم ایران به میدان آمدند و به روشنی گفتند؛ نه غزه؛ نه لبنان جانم فدای ایران. چنین بود که روز قدس بر سر رژیم خراب شد.» اوباما نیز در اظهارنظر دیگری گفت: «موسوی به منشأ الهام بخش آن دسته از هموطنان خود تبدیل شده که خواهان گشایش به سوی غرب هستند. موسوی نشان داد حمایت نیروهایی را در ایران جلب کرده است که به خیابانها ریختند.» موشه یلعون وزیر سابق اطلاعات ارتش اسراییل میگوید: «موسوی و همسرش روح جدیدی به آزادی بخشیدهاند. بنابراین من تکرار میکنم انقلابی در ایران روی خواهد داد.»
۱۰-نامه بدون سلام و وسلام هاشمی رفسنجانی قبل از انتخابات، به فتنه گران چراغ سبز نشان داد و آنها را به آشوب تشویق کرد. اظهارات فرزندان و وابستگان وی نیز قابل تأمل است؛ عفت مرعشی، همسر هاشمی قبل از انتخابات میگوید: چنان چه غیر از آقای موسوی رأی بیاورد در این انتخابات تقلب شده است. او همچنین مردم را به آشوب دعوت میکند. مهدی هاشمی در تاریخ ۲۰/۳/۸۸ در صحبت با زنگنه میگوید: همه چیز را برای صیانت از آراء درست کرده و یک اتاق جنگ ساخته است. فائزه هاشمی نیز ضمن شرکت در اغتشاشات میگوید: «الان این اعتراضات باید ادامه پیدا کند، اگر مردم بفهمند که تقلب به این وحشتناکی صورت گرفته، کوتاه بیا نیستند.»
۱۱-هدف گیری برای حذف ولایت فقیه و رهبری از ماهها پیش از انتخابات توسط سران و عوامل فتنه؛ که در اعترافاتشان این چنین آمده است: ابطحی: «حذف رهبری از طریق خبرگان در نظر آقای هاشمی و فرزندانش مطرح است.» موسوی خوئینیها چند ماه قبل از انتخابات: «ما باید بیاییم و توان بگذاریم به هر قیمتی) رهبری(را از تخت پایین بکشیم. او باید بفهمد که این مملکت این طور نیست که ایشان باشد و هر جور بخواهد آن را به هر سمتی بکشاند. خاتمی و یارانش بالاخره کلی تجربه دارند.» آغاجری: «ما در دولت خاتمی یکی از پایههای ولایت فقیه را منهدم کردیم و با پیروزی موسوی در انتخابات، همه پایههای ولایت فقیه را فرو خواهیم ریخت.» ابطحی: «آقای خاتمی بر این باور بود که اگر در این انتخابات احمدی نژاد سقوط کند عملاً رهبری حذف میشود. اگر به هر قیمتی و به هر شکلی اصلاحات دوباره به حوزه سیاسی و اجرایی کشور بازگردد دیگر رهبری اقتداری در جامعه نخواهد داشت.»
۱۲-شکل گیری مراکز و موسساتی در ایران از حدود ۲۰ سال پیش از انتخابات ۸۸ و تئوری پردازی و طراحی براندازی نرم که از آن جمله میتوان به حلقه کیان با محوریت سروش و مجتهد شبستری و حضور کسانی چون علوی تبار، حجاریان و گنجی برای تئوری پردازی اشاره کرد. تأسیس جمعیت توحید و تعاون توسط موسوی در سال ۸۳ و جلسات مستمر هفتگی و ماهانه و طراحی نقشه براندازی نرم نظام در سال ۸۵ و تاکید بر انتخاب نامی کوتاه، جذاب و الهام بخش برای این حرکت و نفی هرگونه مرزبندی با افراد و جریانات برای استفاده از توان آنها در این طرح از فعالیتهای چنین مراکزی بود.
۱۳-مشابهت و همسانی کامل حوادث سال ۸۸ با آن چه تحت عنوان انقلابهای رنگی در کشورهای مختلف رخ داد. از جمله این که: الف) همه آنها در ضمن یک انتخابات رخ داد. ب) همه انقلابهای مخملی با ادعای تقلب در انتخابات همراه بود. ج) در همه آنها کاندیداهای مورد حمایت غرب مدعی تقلب بوده است. د) در همه آنها یک رنگ به عنوان نماد انتخاب شده است. ه) در همه آنها شبکههای اجتماعی و رسانه ای وسیع راه اندازی شدند و به نفع کاندیدای مورد حمایت غرب و دامن زدن به آشوبها پرداختهاند. و) در همه آنها راه پیمایی ها و اردوکشیهای خیابانی و تشکیل زنجیرههای مردمی به عنوان یک روش اصلی به کار گرفته شده است. ز) در همه آنها استفاده از موسیقی و رقص دسته جمعی جوانان برای تحریک و جذب جوانان مشهود است. ح) در همه آنها کشته سازی و مظلوم نمایی تکرار شده است. ط) در همه آنها از ترفندهای براندازی "جین شارپ" استفاده شده است. ی) در همه آنها تقاضای ابطال انتخابات محور اصلی اعتراضات بوده است.
۱۴-اعتراف دشمنان به دروغ بودن ادعای تقلب و توطئه برشمردن آن که پاول رابرتس معاون اسبق وزارت خزانه داری آمریکا در مصاحبه با مجله آمریکایی فارین پالسی میگوید: «اتهام تقلب در انتخابات ایران دروغ است و همه آشوبهای ایجاد شده پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران توطئه آمریکا برای بی اعتبار و منزوی کردن ایران بود تا این کشور را به زانو درآورد.» وی مدعی است شواهد و قرائن قابل استنادی وجود دارد که نشان میدهد آمریکا یک انقلاب رنگی در ایران طراحی کرده است.
آیا حصر سران فتنه مبنای حقوقی و قانونی دارد؟
دلایل ذیل مبنای حصر سران فتنه است:
۱-طبق اصل ۱۷۶ قانون اساسی، شورای امنیت ملی که بالاترین مقام قضایی کشور نیز عضو آن است در مورد مسائل امنیتی کشور تصمیم گیری میکند و دستور حصر سران فتنه از مصوبات این شورا است که هم مبنای قانونی دارد و هم با توجه به حضور رئیس قوه قضائیه مبنای قضایی.
۲-در تاریخ اسلام در سیره امیرالمؤمنین نیز ماجرای حصر عایشه در مدینه برای جلوگیری از فتنه جدید را سراغ داریم.
۳-در تاریخ انقلاب و دوران امام (ره) حصر کسانی مانند شریعتمداری، منتظری و... را سراغ داریم.
۴-در سیستمهای حقوقی بسیاری از کشورهای جهان موضوع حصر به عنوان یکی از شیوههای مجاز پیش بینی شده است. هم اکنون در آمریکا تعدادی از ایرانیان در حصر به سر میبرند و از طریق دست بندهای جی پی اس دار در محدوده خاصی رفت و آمد آنها کنترل میشود.
۵-حصر نهایت رأفت و مدارای نظام جمهوری اسلامی است با کسانی که جنایتهای بزرگی را در حق ملت روا داشتهاند.
هر چند پاره ای از ساده لوحان تلاش دارند اتفاقات سال ۸۸ را صرفاً حادثه ای قلمداد کنند که در پی بعضی رفتارها در حین انتخابات و از جمله مناظرات رخ داد، اما شواهد و دلایل کافی، حاکی از آن است که ماجرای ۸۸، فتنه ای بود که شاید قریب به دو دهه پیش از آن زمینه سازی های لازم انجام شده و حدود سه سال پیش از انتخابات به صورت فشرده، برنامه ریزی شده بود. ۱۴ دلیل برای فتنه بودن حوادث سال ۸۸:

۱-همه ویژگیها و نشانههایی را که فتنه شناس و فتنه ستیز بزرگ تاریخ، امام امیرالمؤمنین (ع) برای فتنه و فتنه گران ذکر کرده، در جریان سال ۸۸ به عیان میبینیم؛ از قبیلِ ناشناخته بودن ماهیت فتنه گون آن، فریبنده بودن آن، موجه بودن چهرههای اثرگذار در فتنه؛ مانند نخست وزیر امام بودن و...، همراهی و هماهنگی دشمنان در ماجرای فتنه، استفاده از شعارهای جذاب و فریبنده، فضاسازی رسانه ای و تلبلیغاتی شدید، شبهه ناک بودن به دلیل آمیختگی حق و باطل، دیرپا بودن آثار فتنه، ورود از راههای نهانی، هجمه به اهل بصیرت و پیامدهای آن که طبق فرمایش مولای اهل بصیرت که فرمودند تردید و دودلی در مردم ایجاد میشود، لغزش و انحراف بعضی از چهرههای موجه، اختلاف و تفرقه، حیرت و سردرگمی و بی توجهی به ارزشهای دینی و آشفتگی اوضاع سیاسی، فکری و اجتماعی و نهایتاً براندازی حکومت است.
۲-تلاش برنامه ریزی شده ای قریب به ۲۰ سال، توسط بنیادها و اندیشکده های غربی و خصوصاً آمریکایی برای براندازی نرم جمهوری اسلامی که از این میان میتوان به نقش بنیاد "اعانه ملی آمریکا" [NED] از طریق آموزش ترفندهای جدید برای اغتشاش گری، جذب و هدایت نخبگان سیاسی از طریق افرادی چون رامین جهانبگلو و هاله اسفندیاری اشاره کرد. "بنیاد خانه آزادی" نیز ۱۵ میلیون یوروی هلندی برای براندازی نرم جمهوری اسلامی هزینه صرف کرد. ایجاد وب سایت "گذار" به زبان فارسی که به آموزش شیوههای انقلاب رنگی میپردازد. بنیاد"سورس" نیز از طریق حمایت از مؤسسات و مراکزی که به دنبال ایجاد نافرمانیهای مدنی هستند و پشتیبانی مالی از انقلابهای رنگی و همچنین دیدار با «م-خ» و آموزش تکنیکهای ارتباطی به حامیان موسوی به ایفای نقش در سال ۸۸ پرداخت. موسسه "انیشتین" به مدیریت جین شارپ، طراح کودتاهای مخملی و مبدع ۱۹۸ ترفند برای براندازی حکومتها است که ۱۲۲ مورد از آن ترفندها در حوادث انتخابات ۸۸ اجرا شده است. مرکز"سابان" وابسته به اندیشکده بروکینگز که در گزارش خود به نام «کدام مسیر به سمت ایران» از میان ۹ سناریو، سناریوی جنگ نرم و کودتای مخملین را پیشنهاد میدهد و ارتباط با اصلاح طلبان را به عنوان یک راهبرد مطرح میکند و سایر مؤسسات که ذکر نامشان در اینجا به طول میانجامد.
۳-جذب نخبگان و به ویژه خبرنگاران و اصحاب رسانه و آموزش آنها در دوبی و هلند توسط دختر" دیک چنی" و نیز خبرگزاری آسوشیتدپرس، برای ایفای نقش در انتخابات سال ۸۸ نیز مورد توجه است. جذب کمکهای مالی خارجی توسط برخی از عناصر فتنه از جمله سفر «م-خ» به عربستان و کمک گرفتن از ملک عبدالله، پادشاه وقت عربستان هم از دیگر عملکردهای فتنه گران بود.
۴- راه اندازی جنگ رسانه ای شدید از چند ماه قبل از انتخابات؛ از جمله راه اندازی شبکه تلویزیونی بی بی سی فارسی ۶ ماه قبل از انتخابات، در حالی که قبل از آن قرار بود یک سال بعد بی بی سی فارسی آغاز به کار کند. کلینتون نیز از تعطیلی فیسبوک و توئیتر برای ایفای نقش در انتخابات ۸۸ جلوگیری کرد. تغذیه هم زمان هزاران سایت و وبلاگ از طریق مقالات آماده و ترجمه شده همگی برای رویارویی با جمهوری اسلامی بود.
۵-تشکیل کمیته صیانت از آراء چند ماه قبل از انتخابات برای القاء تقلب توسط این کمیته و سایر افراد و شخصیتهای حامی میرحسین موسوی برای تحریک مردم صورت گرفت.
۶- فضاسازی برای اردوکشیهای خیابانی بعد از انتخابات حتی در صورت پیروزی؛ چنان که موسوی دو ماه قبل از انتخابات طی مصاحبه ای با یکی از نشریات اروپایی (تایم) در خصوص چگونگی تغییر سیاست خارجی جمهوری اسلامی که توسط رهبری تعیین میشود، میگوید: از طریق تظاهرات خیابانی رهبری را وادار به عقب نشینی میکنیم. مصاحبه بی بی سی فارسی با زهرا رهنورد درباره نخستین بیانیه ستاد موسوی درباره تقلب در انتخابات، مصاحبه ای سراسر خواندنی است. اما پاسخ او هنگامی که مجری از او میخواهد دلایلش را درباره تقلب توضیح دهد، چیز دیگری است. این پاسخ او قطعاً در تاریخ روشنفکری ایران به عنوان یکی از ماندگارترین مواضع به اصطلاح روشنفکران در قبال فهم مردم باقی خواهد ماند. رهنورد درباره استدلالهای خود در مورد تقلب در انتخابات به بی بی سی فارسی گفت: یک سری نقاطی هستند که اصلاً مشخص است که خودش ملاک تشخیص نادرست بودن نتایجی است که وزارت کشور اعلام کرده است. مثلاً آذربایجان و ترک زبانها هیچ وقت فرزند خودشان را نمیگذارند که به کس دیگری رأی بدهند. خود من لر هستم و موسوی هم بارها گفته من داماد لرستان هستم. بنابراین اهالی لرستان موسوی را نمیگذارند به آقای احمدی نژاد رأی بدهند. این دو تا ملاک است و باقی موارد هم شبیه همین است!!!
۷-اعترافات کسانی مانند ابطحی، تاجزاده، بهزاد نبوی، حجاریان مبنی بر این که تقلب رمز آشوب بوده و امکان این حد از تقلب وجود ندارد و این که از حدود دو سال قبل برای این مساله برنامه ریزی شده بود نشان از برنامه ریزی از پیش تعیین شده فتنه گران دارد. ابطحی تاکید میکند انتخابات دور دهم انتخابات متفاوتی بود و شاید انتخاباتی بود که دو تا سه سال برای آن کار شده بود.
۸-ادعای بدون ارائه حتی یک دلیل مبنی بر تقلب و تناقض گویی های شخص موسوی که گاه تقلب به معنای جابجایی آراء را مطرح میکرد و وقتی دلیل طلب میشد، ماجرای سهام عدالت، پخش سیب زمینی و مناظرات را بیان میکرد که معنای آن تخلف انتخاباتی؛ یعنی جذب آراء مردم به روشهای به زعم وی غیرقانونی است؛ نه تقلب و جابجایی آراء.
۹-ذوق زدگی و ورود آشکار دشمنان ملت ایران در ماجرای پس از انتخابات و حتی قبل از آن؛ که کسانی چون اوباما سه روز قبل از انتخابات گفت: ما خوشحال و هیجان زدهایم، به نظر میرسد جنجال و منازعه جدی در ایران در حال شکل گیری است. ولفوویتز معاون وزیر جنگ دولت بوش در این رابطه میگوید: «به نظر من لازم است که آمریکا با موسوی تماس مستقیم بگیرد. بهتر است او بداند که میتواند خط ارتباط مستقیم با ما داشته باشد، موسوی مردی بسیار شجاع است.» مسعود رجوی رئیس گروهک تروریستی منافقین نیز در پی حوادث روز قدس سال ۸۸ میگوید: «در روز قدس مردم ایران به میدان آمدند و به روشنی گفتند؛ نه غزه؛ نه لبنان جانم فدای ایران. چنین بود که روز قدس بر سر رژیم خراب شد.» اوباما نیز در اظهارنظر دیگری گفت: «موسوی به منشأ الهام بخش آن دسته از هموطنان خود تبدیل شده که خواهان گشایش به سوی غرب هستند. موسوی نشان داد حمایت نیروهایی را در ایران جلب کرده است که به خیابانها ریختند.» موشه یلعون وزیر سابق اطلاعات ارتش اسراییل میگوید: «موسوی و همسرش روح جدیدی به آزادی بخشیدهاند. بنابراین من تکرار میکنم انقلابی در ایران روی خواهد داد.»
۱۰-نامه بدون سلام و وسلام هاشمی رفسنجانی قبل از انتخابات، به فتنه گران چراغ سبز نشان داد و آنها را به آشوب تشویق کرد. اظهارات فرزندان و وابستگان وی نیز قابل تأمل است؛ عفت مرعشی، همسر هاشمی قبل از انتخابات میگوید: چنان چه غیر از آقای موسوی رأی بیاورد در این انتخابات تقلب شده است. او همچنین مردم را به آشوب دعوت میکند. مهدی هاشمی در تاریخ ۲۰/۳/۸۸ در صحبت با زنگنه میگوید: همه چیز را برای صیانت از آراء درست کرده و یک اتاق جنگ ساخته است. فائزه هاشمی نیز ضمن شرکت در اغتشاشات میگوید: «الان این اعتراضات باید ادامه پیدا کند، اگر مردم بفهمند که تقلب به این وحشتناکی صورت گرفته، کوتاه بیا نیستند.»
۱۱-هدف گیری برای حذف ولایت فقیه و رهبری از ماهها پیش از انتخابات توسط سران و عوامل فتنه؛ که در اعترافاتشان این چنین آمده است: ابطحی: «حذف رهبری از طریق خبرگان در نظر آقای هاشمی و فرزندانش مطرح است.» موسوی خوئینیها چند ماه قبل از انتخابات: «ما باید بیاییم و توان بگذاریم به هر قیمتی) رهبری(را از تخت پایین بکشیم. او باید بفهمد که این مملکت این طور نیست که ایشان باشد و هر جور بخواهد آن را به هر سمتی بکشاند. خاتمی و یارانش بالاخره کلی تجربه دارند.» آغاجری: «ما در دولت خاتمی یکی از پایههای ولایت فقیه را منهدم کردیم و با پیروزی موسوی در انتخابات، همه پایههای ولایت فقیه را فرو خواهیم ریخت.» ابطحی: «آقای خاتمی بر این باور بود که اگر در این انتخابات احمدی نژاد سقوط کند عملاً رهبری حذف میشود. اگر به هر قیمتی و به هر شکلی اصلاحات دوباره به حوزه سیاسی و اجرایی کشور بازگردد دیگر رهبری اقتداری در جامعه نخواهد داشت.»
۱۲-شکل گیری مراکز و موسساتی در ایران از حدود ۲۰ سال پیش از انتخابات ۸۸ و تئوری پردازی و طراحی براندازی نرم که از آن جمله میتوان به حلقه کیان با محوریت سروش و مجتهد شبستری و حضور کسانی چون علوی تبار، حجاریان و گنجی برای تئوری پردازی اشاره کرد. تأسیس جمعیت توحید و تعاون توسط موسوی در سال ۸۳ و جلسات مستمر هفتگی و ماهانه و طراحی نقشه براندازی نرم نظام در سال ۸۵ و تاکید بر انتخاب نامی کوتاه، جذاب و الهام بخش برای این حرکت و نفی هرگونه مرزبندی با افراد و جریانات برای استفاده از توان آنها در این طرح از فعالیتهای چنین مراکزی بود.
۱۳-مشابهت و همسانی کامل حوادث سال ۸۸ با آن چه تحت عنوان انقلابهای رنگی در کشورهای مختلف رخ داد. از جمله این که: الف) همه آنها در ضمن یک انتخابات رخ داد. ب) همه انقلابهای مخملی با ادعای تقلب در انتخابات همراه بود. ج) در همه آنها کاندیداهای مورد حمایت غرب مدعی تقلب بوده است. د) در همه آنها یک رنگ به عنوان نماد انتخاب شده است. ه) در همه آنها شبکههای اجتماعی و رسانه ای وسیع راه اندازی شدند و به نفع کاندیدای مورد حمایت غرب و دامن زدن به آشوبها پرداختهاند. و) در همه آنها راه پیمایی ها و اردوکشیهای خیابانی و تشکیل زنجیرههای مردمی به عنوان یک روش اصلی به کار گرفته شده است. ز) در همه آنها استفاده از موسیقی و رقص دسته جمعی جوانان برای تحریک و جذب جوانان مشهود است. ح) در همه آنها کشته سازی و مظلوم نمایی تکرار شده است. ط) در همه آنها از ترفندهای براندازی "جین شارپ" استفاده شده است. ی) در همه آنها تقاضای ابطال انتخابات محور اصلی اعتراضات بوده است.
۱۴-اعتراف دشمنان به دروغ بودن ادعای تقلب و توطئه برشمردن آن که پاول رابرتس معاون اسبق وزارت خزانه داری آمریکا در مصاحبه با مجله آمریکایی فارین پالسی میگوید: «اتهام تقلب در انتخابات ایران دروغ است و همه آشوبهای ایجاد شده پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران توطئه آمریکا برای بی اعتبار و منزوی کردن ایران بود تا این کشور را به زانو درآورد.» وی مدعی است شواهد و قرائن قابل استنادی وجود دارد که نشان میدهد آمریکا یک انقلاب رنگی در ایران طراحی کرده است.
آیا حصر سران فتنه مبنای حقوقی و قانونی دارد؟
دلایل ذیل مبنای حصر سران فتنه است:
۱-طبق اصل ۱۷۶ قانون اساسی، شورای امنیت ملی که بالاترین مقام قضایی کشور نیز عضو آن است در مورد مسائل امنیتی کشور تصمیم گیری میکند و دستور حصر سران فتنه از مصوبات این شورا است که هم مبنای قانونی دارد و هم با توجه به حضور رئیس قوه قضائیه مبنای قضایی.
۲-در تاریخ اسلام در سیره امیرالمؤمنین نیز ماجرای حصر عایشه در مدینه برای جلوگیری از فتنه جدید را سراغ داریم.
۳-در تاریخ انقلاب و دوران امام (ره) حصر کسانی مانند شریعتمداری، منتظری و... را سراغ داریم.
۴-در سیستمهای حقوقی بسیاری از کشورهای جهان موضوع حصر به عنوان یکی از شیوههای مجاز پیش بینی شده است. هم اکنون در آمریکا تعدادی از ایرانیان در حصر به سر میبرند و از طریق دست بندهای جی پی اس دار در محدوده خاصی رفت و آمد آنها کنترل میشود.
۵-حصر نهایت رأفت و مدارای نظام جمهوری اسلامی است با کسانی که جنایتهای بزرگی را در حق ملت روا داشتهاند.