تاریخ انتشار
چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۲۱:۴۵
کد مطلب : ۴۶۲۱۷۹
در حاشیه بازدید وحیدی از ساختمان نیمه کاره استانداری مطرح شد

نگاهی به پنجمین سفر وزیر کشور به استان از زبان استاندار کهگیلویه و بویراحمد

۱
۰
کبنا ؛عصر امروز چهارشنبه (20 اردیبهشت ماه 1402) احمد وحیدی وزیر کشور در سفر یک روزه‌ی خود به استان کهگیلویه و بویراحمد با همراهی سیدعلی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد و دیگر مسئولان این استان از ساختمان در حال ساخت استانداری کهگیلویه و بویراحمد بازدید کرد.
به گزارش کبنا، سید علی احمدزاده در حاشیه بازدید وزیر کشور از ساختمان نیمه کاره استانداری کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران گفت: وزیر کشور پنجمین بار است که در این دولت به استان سفر کرده و به صورت میدانی وضعیت پروژه های عمرانی همچنین امنیت استان را مورد بررسی قرار داده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بازدید وزیر کشور از سایت ۱۶۰ واحدی نهضت ملی مسکن جهاد یاسوج گفت: وزیر کشور از قبل در جریان مشکل نبود زمین در مرکز استان قرار داشت و امیدواریم با مساعدت وزارت راه و شهرسازی این مشکل حل شود.
وی با اشاره به اینکه تصمیم گرفتیم حاشیه رودخانه بشار را زیباسازی کنیم و به مکانی برای جذب گردشگر تبدیل سازیم گفت: بازدید از تونل و جاده یاسوج به سی سخت دیگر پروژه هایی بود که مورد بازدید وزیر کشور قرار گرفت.
دکتر احمدزاده با اشاره به اینکه ۵۰۰ میلیارد تومان از سفر اول رئیس جمهور به تونل های سی سخت اختصاص داده شده، گفت: پل کلو که بزرگترین پل قوسی کشور می باشد در سفر دوم دولت به استان کلنگ زنی می‌شود، طول یک دهنه این پل ۳۲۵ متر است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: نشست با فرمانداران از دیگر برنامه های وزیر کشور است که فرمانداران از صحبت ها و رهنمودهای وزیر کشور در سال انتخابات استفاده کنند و بستر برای برگزاری یک انتخابات باشکوه فراهم شود.
وی عنوان کرد: اولویت استان سفر دوم دولت است و بعد از سفر دولت وارد فضای انتخاباتی خواهیم شد لذا به همه نامزدهای انتخاباتی توصیه می کنم فضای استان را انتخاباتی نکنند تا سفر دوم دولت در یک شرایط عادی انجام شود و بهره لازم را برای عمرانی و آبادانی کهگیلویه و بویراحمد ببریم.
احمدزاده عنوان کرد: جلسه با شهرداران از دیگر برنامه های وزیر کشور است شهرداری های استان درآمد پایینی دارند که در این دیدار موضوع مطرح می شود تا وزیر کشور در جهت رفع آن دستورات لازم را ارائه دهد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: دیدار با اعضای ستاد اربعین دیگر برنامه وزیر کشور است، سال گذشته حمایت های مالی و پشتیبانی خوبی از موکب های اربعین صورت گرفت و گزارشی از نیازمندی های استان برای اربعین سال جاری ارائه می شود.
احمدزاده با بیان اینکه سفر وزیر کشور برکات زیادی برای استان داشته است، گفت: بعد از سیل مانسون وزیر کشور به استان سفر کرد و اعتبارات خوبی برای مناطق سیل زده در نظر گرفته شد.
وی عنوان کرد: در سیل مانسون بیش از ۱۳ میلیارد تومان به کسانی که دچار خسارت شدند کمک کردیم، ضمن اینکه ۳۰ میلیارد هم از تملک دارایی برای استان در نظر گرفته شد.
وی خاطرنشان کرد: وزیر کشور همچنین از ساختمان نیمه کاره استانداری استان که برای تکمیل نیازمند اعتبار است بازدید کرد.

 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
این هم مثل منصوری که از هیچی خبر نداشت و اظهاراتش در مورد پالایشگاه گچساران افتضاح بود،/،معلوم بود که از هیچ جا خبری ندارد و به صرف اطلاعات و گزارش های استاندار،یه مطالبی گفت و رفت و کسانی که رو در روی ملت می گویند و مردم اسیر خویشاوندسالاری و تبعیض تا برکناری استان کوتاه نخواهند آمد.
نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

دو نماینده مجلس در واکنش به تصمیم هیئت رئیسه در خصوص ممنوعیت استفاده از موبایل در صحن ...
حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

همانطور که ما انتظار داریم مسئله هسته ای ما به دیگر مسائل گره زده نشود، ما هم نباید این ...
فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

کواکبیان در اظهاراتی جدید ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۸ سال در ایران بوده است....
1