تاریخ انتشار
چهارشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۵۵
کد مطلب : ۴۰۸۹۵۲
صبح امروز برای انجام یک سفر سه روزه و با دعوت اتاق بازرگانی یاسوج:

ورود اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به دوگنبدان (+ تصاویر)

۰
کبنا ؛اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی به ریاست غلامرضا تاجگردون نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت به گچساران سفر کردند.
به گزاش کبنا، صبح امروز(چهارشنبه 4 اردیبهشت ماه 98)، اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی به ریاست غلامرضا تاجگردون نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت به گچساران سفر کردند و در بدو ورودشان به دوگنبدان مورد استقبال مسئولان قرار گرفتند.
اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در ادامه به شهدای شهر دوگنبدان ادای احترام کردند و بعد از آن، بافت فرسوده دوگنبدان را مورد بازدید قرار دادند.
در این آیین غلامرضا تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گلزار شهر دوگنبدان در جمع خبرنگاران گفت: بازدید از شهرستان نفت‌خیز گچساران برای شناسایی ظرفیت‌های این شهر ستان انجام می‌شود.
جبار کیانی پور رئیس اتاق بازرگانی یاسوج در حاشیه بازدید از بافت فرسوده دوگنبدان گفت: بازدید از شهرک‌های صنعتی و شرکت در شورای اداری گچساران نشست با بخش خصوصی و فعالین اقتصادی، بازدید از صنایع نفت و گاز دشت گز از مهمترین برنامه‌های سفر اعضای کمیسیون برنامه و بودجه در گچساران در روز اول حضورشان در استان کهگیلویه و بویراحمد می‌باشد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد برای توسعه و تحقق رونق تولید ابراز امیدواری کرد سفر اعضای کمیسیون برنامه و بودجه بتواند گامی در تحقق رونق تولید به عنوان شعار سال باشد.
 بنا بر این گزارش، اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس برای انجام یک سفر سه روزه با همراهی خانواده‌هایشان به کهگیلویه و بویراحمد سفر کردند.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
ای نماینده بویراحمد با ید اول بروند گچساران بعد بیاییند مرکز استان
شهلا
Iran, Islamic Republic of
ای خدا از دست این عکسهای بی کیفیت به کجا فرار کنیم
تو رو خدا دو تا عکس درستی بزارید
چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

پرهیز از جملات مخربی مانند «تو همیشه...»، «باشه هر کاری می‌خوای بکن»، «من خوبم» و «چقدر ...
این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

وسایل پرمصرف مانند بخاری برقی، مایکروویو و سشوار باید به پریز‌های جداگانه وصل شوند تا ...
در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در حالی‌که ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای را آغاز کرده‌اند،...
1