تاریخ انتشار
جمعه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۱:۴۹
کد مطلب : ۴۹۸۹۷۱
نشست رهیافت سلامت با محوریت آموزش و درمان در یاسوج برگزار شد

دانشجوی دانشگاه علوم‌پزشکی یاسوج: غیرت اجازه نمی‌دهد که رهایش کنیم، رها کردن این‌گونه، نشانه‌ی رذالت است / بیماران کهگیلویه و بویراحمد برای درمان بیماری‌هایی مانند سکته قلبی یا مشکلات ستون فقرات در استان‌های دیگر سرگردان هستند / دانشجویان نه زینت‌اند و نه وام‌دار؛ آن‌ها می‌توانند مشاورانی بی‌طرف و عملکردمحور باشند

۳
۰
دانشجوی دانشگاه علوم‌پزشکی یاسوج: غیرت اجازه نمی‌دهد که رهایش کنیم، رها کردن این‌گونه، نشانه‌ی رذالت است /  بیماران کهگیلویه و بویراحمد برای درمان بیماری‌هایی مانند سکته قلبی یا مشکلات ستون فقرات در استان‌های دیگر سرگردان هستند / دانشجویان نه زینت‌اند و نه وام‌دار؛ آن‌ها می‌توانند مشاورانی بی‌طرف و عملکردمحور باشند
کبنا ؛نشست «رهیافت سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد» شامگاه پنج‌شنبه یازدهم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، با حضور مسئولان استانی، اعضای هیئت علمی و دانشجویان، به همت تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد. در این نشست، محورهایی همچون توسعه فضای آموزشی، ارتقای زیرساخت‌های درمانی و لزوم تخصیص بودجه مستقل به معاونت‌های دانشگاه مورد بحث و تأکید قرار گرفت.
به گزارش کبنا نیوز، شامگاه پنج‌شنبه یازدهم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، نشست «رهیافت سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد» به همت تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با حضور جمعی از مسئولان ارشد استانی، اعضای هیئت علمی و دانشجویان این دانشگاه در ساختمان رشد دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.
در این نشست، یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، محمد بهرامی نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، فتاح محمدی معاون سیاسی استانداری و سیده رقیه پناهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج حضور داشتند.
در بخشی از این برنامه، سهیل پیروی، قائم‌مقام تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ضمن ایراد سخنرانی، با نقل‌قولی از نادر ابراهیمی سخنان خود را آغاز کرد. وی گفت: «این ویرانه نیست، این جهان است. عمر کفاف نمی‌دهد که همه‌اش را آباد کنیم و غیرت اجازه نمی‌دهد که رهایش کنیم. رها کردن این‌گونه، نشانه‌ی رذالت است. پس آباد کردن گوشه‌ای از جهان به دست ما، مانند آباد کردن کل عالم به دست همگان است.»
پیروی در ادامه افزود: «در این فرصت، به‌جای پرداختن به موضوعات متعدد که ممکن است به سرانجام نرسند، بر سه موضوع کلان تمرکز می‌کنم و خواستار پیگیری جدی آن‌ها هستم.»
وی نخستین موضوع را توسعه‌ی فضای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد و گفت: «دانشگاه علوم پزشکی یاسوج حدود ۱۱ هزار مترمربع فضای آموزشی دارد که ۹۵ درصد آن تکمیل شده است. با این حال، به دلایل نامشخص، این پروژه سال‌هاست که به بهره‌برداری کامل نرسیده و یا مورد استفاده قرار نگرفته است. این مسئله مانع راه‌اندازی رشته‌هایی نظیر کارشناسی ارشد پیراپزشکی، فوریت‌های پزشکی، دکتری پرستاری و دکتری رشته‌های بهداشت شده است. پیگیری این موضوع و بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود، می‌تواند جایگاه علمی دانشگاه را به‌طرز چشمگیری ارتقا دهد.»
وی دومین دغدغه را بهبود زیرساخت‌های درمانی استان برشمرد و اظهار کرد: «کمبود امکانات درمانی پیشرفته، یکی از مشکلات جدی مردم استان کهگیلویه و بویراحمد است. بیماران برای درمان بیماری‌هایی مانند سکته قلبی یا مشکلات ستون فقرات، ناچارند به شهرهایی مانند شیراز، بهبهان یا اصفهان مراجعه کنند که این سفرها، برای بسیاری از خانواده‌ها دشوار و پرهزینه است. در حالی که استان ما ظرفیت ایجاد امکاناتی نظیر اتاق عمل قلب، دستگاه MRI، آنژیوگرافی و رادیوتراپی را دارد. اگرچه اقداماتی در این زمینه آغاز شده است، اما هنوز به نتیجه‌ی مطلوب نرسیده‌اند. تسریع در تکمیل این زیرساخت‌ها می‌تواند تحولی جدی در حوزه‌ی سلامت استان ایجاد کند.»
دانشجوی دانشگاه علوم‌پزشکی یاسوج: غیرت اجازه نمی‌دهد که رهایش کنیم، رها کردن این‌گونه، نشانه‌ی رذالت است /  بیماران کهگیلویه و بویراحمد برای درمان بیماری‌هایی مانند سکته قلبی یا مشکلات ستون فقرات در استان‌های دیگر سرگردان هستند / دانشجویان نه زینت‌اند و نه وام‌دار؛ آن‌ها می‌توانند مشاورانی بی‌طرف و عملکردمحور باشندپیروی در ادامه، به وضعیت تخصیص بودجه به دو معاونت کلیدی دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: «معاونت آموزشی و معاونت فرهنگی-دانشجویی دانشگاه، فاقد ردیف بودجه‌ی مستقل هستند. این مسئله، آن‌ها را به منابع دیگر وابسته کرده و امکانات آموزشی و رفاهی دانشجویان را به‌شدت محدود کرده است. علوم پزشکی، مستقیماً با جان انسان‌ها سروکار دارد و آموزش ناکافی می‌تواند در آینده، تهدیدی جدی برای سلامت بیماران باشد. برخلاف بسیاری از دانشگاه‌ها، اشتباهات دانشجویان علوم پزشکی ممکن است مستقیماً جان انسان‌ها را به خطر اندازد. از این‌رو، تخصیص بودجه‌ی کافی به این معاونت‌ها، ضرورتی انکارناپذیر است.»
وی در پایان سخنان خود، با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت فکری نسل جوان، پیشنهادی خطاب به سه مسئول حاضر در نشست ارائه کرد: «تجربه‌ی موفق استان کرمان نشان داد که استفاده از مشاوران نسل سوم (دانشجویان)، نتایج ارزشمندی به‌همراه داشته است. رهبر معظم انقلاب نیز در سخنرانی دهم اردیبهشت‌ماه سال‌های دهه‌ی هشتاد، دانشجویان را تنها گروهی دانستند که "فرمان عدالت" به آنان داده شده است. دانشجویان نه زینت‌اند و نه وام‌دار؛ آن‌ها می‌توانند مشاورانی بی‌طرف و عملکردمحور باشند. پیشنهاد می‌کنم در انتصابات و تصمیم‌گیری‌ها، از ظرفیت مشاوران دانشجویی با سلایق فکری مختلف استفاده شود. این اقدام، می‌تواند به شایسته‌سالاری، شفافیت و ارتقای عملکرد مدیریتی دانشگاه کمک شایانی کند.»
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
با این وضعیت نامناسب معاونت اموزشی، دانشگاه علوم پزشکی و جایی نیرسه! اوضا خوب نیست
Iran, Islamic Republic of
با این وضعیت نامناسب معاونت اموزشی، دانشگاه علوم پزشکی و جایی نیرسه! اوضا خوب نیست
دانشجو
Iran, Islamic Republic of
درود بر تشکل انقلابی و پرتلاش جامعه اسلامی
چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

پرهیز از جملات مخربی مانند «تو همیشه...»، «باشه هر کاری می‌خوای بکن»، «من خوبم» و «چقدر ...
این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

وسایل پرمصرف مانند بخاری برقی، مایکروویو و سشوار باید به پریز‌های جداگانه وصل شوند تا ...
در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در حالی‌که ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای را آغاز کرده‌اند،...
1