تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۲۱
کد مطلب : ۴۰۹۵۷۰
شب گذشته:

گفت و شنود «روحانی» و چهره‌های مطرح ۲ جناح در ضیافت افطار

۲
۰
گفت و شنود «روحانی» و چهره‌های مطرح ۲ جناح در ضیافت افطار
کبنا ؛ رئیس جمهور شامگاه دیروز در سالن اجلاس سران با تعداد زیادی از فعالان مطرح     دو جناح   سیاسی دیدار کرد. از صحبت های حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی و نیز فعالان سیاسی حاضر در جلسه تا لحظه تنظیم این مطلب (22:30 شب گذشته) خبر رسمی منتشر نشده است. به گزارش اعتمادآنلاین، در این مراسم  چهره‌هایی از دو جناح از جمله الیاس حضرتی،غلامعلی حداد‌عادل، آذر منصوری، محمدرضا جلایی‌پور، محمد سلامتی، بهزاد نبوی، ابراهیم اصغرزاده، حسین مظفر، محمدحسن غفوری‌فرد، غلامرضا مصباحی‌مقدم، علی ربیعی، سیدمحمود واعظی، علی شکوری‌راد، شهاب‌الدین صدر، احمد توکلی، عبدالحسین روح‌الامینی، علی یونسی،  زهرا ساعی، محسن هاشمی‌رفسنجانی، سیدرضا تقوی، اسدا... بادامچیان، محمدعطریانفر، رمضانعلی سبحانی‌فر، علی جنتی، فیض‌ا... عرب سرخی، قدرت‌ا... علیخانی، محمدعلی ابطحی، محمد قوچانی، جواد امام، حسین مرعشی، مرتضی بانک، فیاض زاهد و محمدرضا باهنر حضور داشتند.
 ۱۰ نفر از شخصیت‌های اصولگرا، اصلاح‌طلب و مستقل در دیدار با رئیس جمهور به سخنرانی پرداختند. جواد دلیری سردبیر روزنامه ایران در توئیتی نوشت: فعالان سیاسی با حسن روحانی دیدار کردند؛ حرف های مهمی گفت وشنود شده است. همچنین  انتشار تصویری از احمد توکلی در کنار بهزاد نبوی در حاشیه این دیدار که هر دو عصا به دست در حال خنده هستند، با این مضمون که در وقت تهدید کشور همه جناح های سیاسی کنار هم هستند از سوی برخی کاربران  در شبکه های اجتماعی بازتاب داده شد .بنا بر گزارش فارس، در این جلسه اکثریت اصلاح‌طلبان در خصوص فاصله ایجاد شده بین دولت و اصلاحات انتقاد کردند و قدرت ا... علیخانی از حسن روحانی به دلیل عملکرد برخی از وزیران انتقاد کرده است. علیخانی در این جلسه گفته که چرا برخی از وزیران باید در دولت جا داشته باشند در حالی که ناتوان هستند و باید درباره آن ها فکری کرد. همچنین حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم نیز برخی از مشکلات اقتصادی در کشور را به دولت یادآور شد و درباره قیمت سوخت نکاتی را مطرح کرد. بنا بر این گزارش، علی شکوری‌ راد دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران نیز درباره احضار برخی افراد به نهادهای مختلف انتقاد کرده است. به گزارش فارس، الیاس حضرتی نیز در این جلسه درباره حصر صحبت کرده و از دولت خواسته است که در خصوص ممنوع‌التصویری رئیس دولت اصلاحات و حصرسران فتنه   اقداماتی را صورت دهد.  حداد عادل، حسین مظفر، فیاض زاهد،  زهرا ساعی و روح‌الامینی نیز از دیگر سخنرانان این ضیافت افطار بودند.
حسن روحانی رئیس جمهور در این نشست اظهارداشت: امروز نمی‌توان گفت که شرایط از دوران جنگ تحمیلی بهتر یا بدتر است اما ما در زمان جنگ مشکل بانک، فروش نفت و واردات و صادرات نداشتیم و تنها تحریم ما، تحریم خرید سلاح بود.
رئیس جمهور با اشاره به محدودیت هایی که دشمنان برای فعالیت های بانکی کشور ایجاد کرده اند و هزینه های اضافی که این تحریمهای بانکی بر نقل و انتقالات مالی کشور تحمیل کرده است، گفت: این مشکلات در حوزه های فروش نفت، محصولات پتروشیمی، فولاد و کشاورزی نیز اثرگذار است.
دکتر روحانی خطاب به فعالان سیاسی حاضر در این نشست و با ارائه یک گزارش آماری از وضعیت جاری در عرصه های مختلف اقتصادی، افزود: شما که شخصیت‌های سیاسی هستید و در مجلس و پست های دیگر بوده و با مسایل سیاسی کشور آشنایید، باید واقعیت های امروز را بدانید و برای رسیدن به بهترین و کم هزینه ترین راه حل ها همفکری کنید.
رئیس جمهور اظهارداشت: در جنگ تحمیلی تقریباً مردم اتفاق نظر داشتند که دولت مقصر مشکلات نیست، بلکه صدام به کشور تجاوز و جنگ را آغاز کرده بود و چون مردم در این زمینه اتفاق نظر داشتند، شرایط نه ایده‌آل بلکه نسبتاً خوب بود و مردم برای حل مشکلات کمک می‌کردند. امروز هم باید با همان اتفاق نظر و ایجاد همدلی و وفاق شرایط را اداره کنیم و تسلیم نشویم.
دکتر روحانی تصریح کرد: تسلیم شدن با فرهنگ و دین ما سازگار نیست و مردم آن را نمی‌پذیرند، لذا نباید تسلیم بشویم و باید راه‌حل ها را پیدا کنیم و در این زمینه البته مهم است که چه مقدار از راه‌حل‌ها در اختیار دولت قرار دارد.
رئیس جمهور گفت: وقتی از دولت سوال و مطالبه‌ای می‌شود باید از طرف دیگر بررسی شود که دولت چه مقدار در حوزه‌های مورد سوال دارای اختیار بوده است به طور مثال اگر در خصوص سیاست خارجی، فرهنگ و یا فضای مجازی از دولت سوال و مطالبه‌ای می‌شود، باید ببینیم که دولت چقدر در این حوزه‌ها اختیار دارد. باید در حد توان و در حوزه اختیارات رئیس جمهور از دولت مطالبه داشت.
دکتر روحانی با تأکید بر اینکه مردم اساس انقلاب بوده و همه پیروزی‌های ما بخاطر حضور مردم است، تصریح کرد: بدون حضور مردم حتی یک روز هم امکان اداره کشور وجود ندارد، لذا باید شرایط را برای حضور فعالتر مردم فراهم آوریم و مردم را راضی نگه داریم.
رئیس جمهور با اشاره به سخن یکی از فعالان سیاسی که مشکل مردم را صرفاً اقتصادی توصیف کرد، گفت: مردم مشکل اقتصادی هم دارند، اما تنها مشکل آنها اقتصادی نیست؛ لذا همه جوانب را باید مورد توجه قرار دهیم.
دکتر روحانی خاطر نشان کرد: در جلساتی که بین احزاب و گروه‌های مختلف تشکیل می‌شود، مهم این است که بتوان به تصمیمی رسید که مردم از شنیدن آن خوشحال شوند و احساس کنند که در این جلسه یک گام مهم به پیش برداشته شده است.
رئیس جمهور افزود: اگر مردم احساس کنند که گروه‌ها و دستگاه‌های مختلف به هم نزدیک شده و با هم همدلی و هم‌افزایی دارند، خوشحال و امیدوارتر خواهند بود اما زمانی که می‌بینند به طور مثال دولت برای اصلاح قیمت حامل‌های انرژی اقدامی انجام داده و مجلس آن را رد می‌کند، بی‌تردید مردم دچار نگرانی می‌شوند.
دکتر روحانی خاطر نشان کرد: مردم از اینکه بین دستگاه ها و قوای مختلف فاصله وجود داشته باشد به هیچ عنوان خوشحال نمی‌شوند.
رئیس جمهورگفت: وقتی به عنوان دولت لایحه‌ای را با قید فوریت در خصوص ایجاد وزارت بازرگانی به مجلس ارایه می‌کنیم و از مجلس تقاضا می‌کنیم که وزارتی به عنوان وزارت بازرگانی تشکیل شود انتظار این است که مجلس نیز با آن همراهی کند، چرا که در شرایط امروز کشور با توجه به ادغام غیراصولی که در تجمیع چندین وزارتخانه در وزارت صنعت، معدن و تجارت  انجام شد، بدون وزارت بازرگانی نمی‌شود اوضاع تجاری کشور را سر و سامان داد.
دکتر روحانی تصریح کرد: امروز در شرایط سختی قرار داریم، اما در عین حال ناامید نیستم و به آینده بسیار امیدوارم و معتقدم می‌توانیم از این شرایط سخت عبور کنیم به شرط آنکه با هم باشیم و دست در دست یکدیگر بگذاریم.
رئیس جمهور اظهار داشت: انتخاباتی که در پایان امسال برگزار خواهد شد می‌تواند نماد وحدت و اتحاد باشد، اگر چنانچه با هم مهربان بوده و با همدلی و روحیه برادری در کنار یکدیگر گام برداریم و چنانچه یک دستگاه و اتاق برای انتخابات تصمیم نگیرد، می‌توانیم شرایط خوبی را داشته باشیم.
دکتر روحانی تأکید کرد: اگر در کنار هم بودیم و به این موضوع رسیدیم که هیچ تفکر و جناحی را نمی‌توان حذف کرد، می‌توانیم از مشکلات عبور کنیم.
رئیس جمهور همچنین نسبت به تداوم برگزاری چنین نشست‌هایی در آینده، اظهار امیدواری کرد.
پیش از سخنان رئیس جمهور، تعدادی از فعالان سیاسی حاضر در نشست صمیمی با رئیس جمهور به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود در رابطه با مسایل و مشکلات کشور پرداخته و پیشنهادهای خود را برای مقابله با مشکلات و بحران اقتصادی بیان کردند.
ضرورت اتحاد، همدلی و وفاق و استفاده از همه ظرفیت‌های نظام برای حل مشکلات کشور، ضرورت کاهش وابستگی به نفت در اقتصاد، تقویت اصول انقلاب و استفاده از ظرفیت همدلی مردم برای حل مشکلات کشور، رعایت ارزش‌های دینی، تقویت ارتباط دولت با احزاب و گروه‌های سیاسی، انعکاس خدمات دولت به جامعه با تقویت حوزه رسانه‌ای دولت، مهار نقدینگی به عنوان مشکل اصلی اقتصاد کشور، اصلاح نظام بانکی، ضرورت اصلاح قیمت‌های انرژی، تقویت رابطه مجلس و دولت، مهار تورم و بهبود وضعیت معیشت مردم از جمله محورهای مورد اشاره از سوی فعالان سیاسی بود.
نام شما

آدرس ايميل شما

.
Iran, Islamic Republic of
.ترامپ عمل میکند ودولت تو فقط حرف می زند.گرانی روزبروز زیادتر میشه.چند باروزیر عوض کردی اما مشکلات مردم حل نشد
Iran, Islamic Republic of
اشتباه روحانی همینه که خیال میکنه جناح مقابلش قابل اطمینانه وبا مصلحت اندیشی موانع و کارشکنیهای این گروه را که در مقابله با برجام در پیش گرفتند برای مردم بازگو نمیکنه
تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

سبقت «واکسن آنفولانزا» از «دنا پلاس»

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در مصاحبه‌اش اشاره کرد که از 16 میلیون واکسن آنفولانزای ...
1