تاریخ انتشار
دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۵۸
کد مطلب : ۵۰۳۵۵۰
علی مطهری:

دولت در مسائل فرهنگی عملکرد خوبی نداشته/ در فیلم‌های سینمایی و نمایش‌های خانگی اباحه‌گری بیشتر شده/ اینکه رئیس جمهور بگوید اصلا کاری به حجاب نداریم و کار مساجد است، چه حرفی است؟/ کسی که نافش را بیرون گذاشته، چه کسی باید جلویش را بگیرد؟

۰
علی مطهری: دولت در مسائل فرهنگی عملکرد خوبی نداشته / اینکه رئیس جمهور بگوید اصلا کاری به حجاب نداریم و کار مساجد است، چه حرفی است؟/ کسی که نافش را بیرون گذاشته، چه کسی باید جلویش را بگیرد؟
کبنا ؛دولت اسلامی، علاوه بر معیشت مردم، مسئول اخلاق و رفتار و عقاید مردم هم هست. اگر عقیده بت پرستی بخواهد در جامعه رواج پیدا کند، دولت این جا وظیفه دارد. آن دولت سکولار است که می‌گوید کاری به این چیزها ندارم.
به گزارش کبنا، جهان نیوز نوشت: علی مطهری، چهره اصلاح طلب و از حامیان دولت چهاردهم با انتقاد از عملکرد فرهنگی دولت پزشکیان گفته است:
در مسائل فرهنگی هم به نظرم دولت عملکرد خوبی نداشته است. در فیلمهای سینمایی و نمایشهای خانگی اباحه‌گری بیشتر شده است. در موضوع حجاب، همه قبول داریم که قانون عفاف و حجاب قانون خوبی نبود و اجرایش مشکلاتی را ایجاد می‌کرد. ولی اینطور هم نباید باشد که مقامات دولتی و مخصوصا خود رئیس جمهور به گونه ای حرف بزنند که ترویج بی حجابی باشد. اخیرا در روز خبرنگار برخی از خبرنگاران صحبت می‌کردند که این وضع بدحجابی و بی حجابی و برخی ناهنجاری‌ها دیده می‌شود. ایشان در پاسخ می‌گوید این کار مساجد است و کار ما نیست. این اشتباه است.
یعنی چه که کار مساجد است؟ کار فرهنگی مساجد در جای خود است. دولت فقط مسئول معیشت مردم نیست. دولت اسلامی، علاوه بر معیشت مردم، مسئول اخلاق و رفتار و عقاید مردم هم هست. اگر عقیده بت پرستی بخواهد در جامعه رواج پیدا کند، دولت این جا وظیفه دارد. آن دولت سکولار است که می‌گوید کاری به این چیزها ندارم. ولی دولت اسلامی وظیفه دارد. بله قانون عفاف و حجاب صلاح نبود که به آن شکل اجرا شود. ولی این که بگوییم اصلا کاری به حجاب نداریم و کار مساجد است، چه حرفی است؟ وقتی موارد ناهنجار در جامعه پیدا شد، مساجد جلویش را بگیرند؟ درست است که می‌گوییم سخت گیری نباید باشد ولی کسی که نافش را بیرون گذاشته، چه کسی باید جلویش را بگیرد.
گفتنی است چند روز پیش الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در اظهاراتی عجیب گفته بود که «آقای پزشکیان برای زنان امنیت ایجاد کرد»، «خبری از گشت ارشاد و پیامک نیست» و «بی‌حجابی هم آن‌طور وحشتناک نشد»!
نام شما

آدرس ايميل شما

قمار اروپا بر سر برنامه هسته ای ایران | راه حل دیپلماتیک پیش روی ایران و تروئیکای اروپایی چیست؟

قمار اروپا بر سر برنامه هسته ای ایران | راه حل دیپلماتیک پیش روی ایران و تروئیکای اروپایی چیست؟

هفته‌های پیش‌رو می‌تواند تعیین کننده سرنوشت منازعه طولانی‌مدت اروپا در قبال برنامه هسته‌ای ...
آیا «توافق‌های ابراهیم» گامی به‌سوی «اسرائیل بزرگ» است؟

آیا «توافق‌های ابراهیم» گامی به‌سوی «اسرائیل بزرگ» است؟

بنیامین نتانیاهو ایده «اسرائیل بزرگ» را نه‌فقط پروژه‌ای سیاسی بلکه مأموریتی دینی می‌داند ...
کلاهبرداری ۷۰ میلیاردی با جعل نامه رهبری!

کلاهبرداری ۷۰ میلیاردی با جعل نامه رهبری!

فردی که نامه منتسب به مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضاییه را جعل کرده بود به ۱۲ سال حبس ...
1