تاریخ انتشار
پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۰۶
کد مطلب : ۵۰۳۱۶۶
با حضور مسئولان کشوری و استانی؛

جهانگیر شاهینی، رسماً رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کرمانشاه شد

۰
جهانگیر شاهینی، رسماً رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کرمانشاه شد
کبنا ؛رئیس امور برنامه و بودجه استان‌های سازمان برنامه و بودجه جهانگیر شاهینی را به عنوان رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه معرفی و از خدمات نادر نورایی رئیس پیشین این سازمان تقدیر کرد.
به گزارش کبنا نیوز، امیدعلی پارسا چهارشنبه ۲۹ مرداد، در مراسم معارفه رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه که با حضور استاندار و جمعی از مدیران استان برگزار شد، تمرکززدایی و افزایش اختیارات استان‌ها را از سیاست‌های دولت برشمرد و گفت: در سازمان برنامه و بودجه نیز تاکید بر افزایش اختیارات استان هاست.
او با اشاره به محدودیت منابع مالی کشور، اظهار کرد: در این شرایط منابع باید به بهترین شکل و براساس اولویت‌ها استفاده شود.
وی با اشاره به استقرار نظام نوین درآمد هزینه استان‌ها براساس بند «پ» ماده ۱۷ برنامه هفتم پیشرفت، گفت: بر این اساس برای هر استان براساس ظرفیت‌هایش رقمی برای وصول درآمد‌ها تعیین و هراستانی که درآمدی بیش از رقم تعیین شده کسب کند، تخصیص اعتبار بیشتری خواهد گرفت.
وی افزود: این کار باعث ایجاد انگیزه بین استان‌ها و تلاش برای تحقق درآمد‌ها خواهد شد و بر این اساس سال گذشته توانستیم تخصیص اعتبارات عمرانی را به ۶۵ درصد برسانیم.
جهانگیر شاهینی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه نیز با اشاره به ظرفیت‌های استان کرمانشاه، گفت: با توجه به این ظرفیت‌ها، این پتانسیل وجود دارد که شاخص‌های توسعه کرمانشاه را ارتقا دهیم.
وی افزود: باید اولویت‌بندی داشته و بین دستگاه‌ها مشارکت و هم افزایی ایجاد شود تا شاهد رشد شاخص‌های توسعه استان باشیم.
شاهینی بر لزوم استفاده از منابع ملی نیز جهت ارتقای شاخص‌های توسعه و پیشرفت پروژه‌های استان در بخش‌های مختلف تاکید کرد.
وی وجود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان را از ظرفیت‌های استان کرمانشاه برشمرد و گفت: این ظرفیت می‌تواند به رشد و توسعه استان کمک زیادی کند.
شاهینی همچنین با بیان اینکه یک زاگرس‌نشین هستم، گفت: با فرهنگ و آداب و رسوم این دیار آشنایی دارم و تلاش می‌کنم با تعامل با همه ذینفعان به توسعه استان کمک کنیم.
نادر نورایی رییس پیشین سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه نیز با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در دوران مسئولیتش، گفت: کسب رتبه اول در سرشماری کشاورزی، اخذ ماده ۲۳ برای برخی پروژه‌های استان نظیر بیمارستان روانسر و راه اسلام‌آبادغرب به قلاجه، تدوین برنامه پیشرفت و توسعه هر ۱۴ شهرستان استان و مشارکت در تهیه مصوبات سفر ریاست جمهوری از جمله این اقدامات است.
وی به کاهش نرخ بیکاری و کنترل تورم در استان هم اشاره کرد و گفت: کرمانشاه از رتبه‌های اول بیکاری کشور فاصله گرفته و اکنون در رتبه هفتم قرار داریم. در بحث کنترل تورم نیز رتبه اول کشور را داریم.
شاهینی پیش از این، رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد بوده است.
جهانگیر شاهینی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کرمانشاه شد

جهانگیر شاهینی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کرمانشاه شد

جهانگیر شاهینی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کرمانشاه شد

 
نام شما

آدرس ايميل شما

قدرت هسته‌ای کدامیک بیشتر است؛ روسیه یا آمریکا؟ | پوتین، ترامپ را بازی داد

قدرت هسته‌ای کدامیک بیشتر است؛ روسیه یا آمریکا؟ | پوتین، ترامپ را بازی داد

پوتین با تحریک غرور ترامپ، دامن زدن به‌احتمال قطع روابط روسیه با چین و ارائه روابط تجاری ...
پاچه‌دارها و پاچه‌خوارها | چرا چاپلوسی در نظام اداری رواج یافته است؟

پاچه‌دارها و پاچه‌خوارها | چرا چاپلوسی در نظام اداری رواج یافته است؟

مهاجری با بیان اینکه جامعه باید راهی برای بیان آزادانه احترام و تحسین افراد قائل شود،...
1