تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۴۹
کد مطلب : ۵۰۵۰۶۹
کبنا گزارش می‌دهد؛

انتقاد صریح تاجگردون خطاب به مدیرکل کار: کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی

۰
انتقاد صریح تاجگردون خطاب به مدیرکل کار: کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی
کبنا ؛غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت، با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، به روند راه‌اندازی استخر بانوان گچساران انتقاد کرد و حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به عنوان کارشناس رسمی دادگستری در این محل را زیر سوال برد.
تاجگردون در متن خود با اشاره به پیگیری‌های قبلی نوشت: «چند روز پیش استوری گذاشتم سالن ورزشی کارگران گچساران تعطیل است و اتفاقی نیفتاده. (اداره کار استان و مسئولین استان هم خیلی جدی گرفتند.) با تلاش تربیت بدنی بالاخره استخر بانوان افتتاح شد. رصد کردم متوجه شدم هنوز راه‌اندازی نشده است.»
نماینده گچساران و باشت در ادامه، ضمن اشاره به اقدام صورت‌گرفته برای ارزیابی این مجموعه، با کنایه‌ای تلویحی به وضعیت موجود اعتراض کرد و نوشت: «سراغ گرفتم عکس برایم ارسال کردند که کانون کارشناسان رسمی دادگستری، کارشناس فرستاده برای ارزیابی و راه‌اندازی. دیدم کارشناس مربوطه، مدیرکل محترم اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.»
وی در ادامه با نقل ضرب‌المثلی، نسبت به حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نتیجه‌بخش بودن این روند ابراز تردید کرد و نوشت: «پیش خودم گفتم؛ "کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی" امیدوارم اداره کل تربیت بدنی خودش را گرفتار اینها نکند.»
بر اساس پیگیری‌ها، گویا اختلاف نظری بین پیمانکار و اداره کل ورزش و جوانان در خصوص این پروژه به وجود آمده است و به همین دلیل، کارشناس رسمی دادگستری برای ارزیابی کارشناسی مسئله اعزام شده است. با این حال، حضور مدیرکل یک دستگاه اجرایی به عنوان کارشناس رسمی، ابهاماتی را در خصوص جایگاه و هدف این بازدید مطرح کرده است که نیازمند شفاف‌سازی است:
 آیا مدیرکل اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در روز بازدید، در جایگاه مدیرکلی و برای تصمیم‌گیری اجرایی حضور یافته یا صرفاً به عنوان کارشناس رسمی کانون کارشناسان دادگستری؟
 آیا برای انجام این مأموریت کارشناسی، برگه مرخصی ثبت شده یا برگه مأموریت اداری؟ با توجه به تعهدات شغلی، زمان حضور ایشان (صبح یا عصر) در این محل نیز مورد سوال است.
 اگر این حضور صرفاً با هدف کارشناسی و ارزیابی فنی بوده است، چرا نحوه عکسبرداری و انتشار تصاویر به گونه‌ای است که تصور بازدید مدیرکلی برای اتخاذ تصمیم و رفع موانع را تداعی می‌کند، نه صرفاً ارزیابی کارشناسی؟
تاج‌گردون صراحتاً بیان کرد که سالن ورزشی کارگران گچساران همچنان تعطیل است و با وجود تذکر او، اتفاقی در راستای راه‌اندازی آن نیفتاده و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکنون در رفع این مشکل ناتوان بوده است.
نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت در اینجا، شایستگی و صلاحیت مدیریتی را زیر سوال می‌برد؛ سؤالی منطقی که در افکار عمومی نیز پژواک می‌یابد: مدیرکلی که تا به امروز از راه‌اندازی یک سالن ورزشی موجود در حیطه مسئولیت خود بازمانده، چگونه اکنون می‌خواهد استخر شنای بانوان را، با وجود اختلافات فنی و حقوقی، کارشناسی و ارزیابی و به سرانجام برساند؟ نماینده مردم با طرح این پرسش‌ها، به طور مستقیم نحوه مدیریت مدیرکل را مورد نقد و سوال قرار داده است.
«کبنا نیوز» آمادگی خود را برای انتشار پاسخ‌های مدیران و مسئولان ذی‌ربط، به ویژه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در راستای تنویر افکار عمومی اعلام می‌دارد.

نام شما

آدرس ايميل شما

سد خرسان ۳؛ درام مرگ بلوط و فاجعه زیست‌محیطی در سایه نفوذ کویر

سد خرسان ۳؛ درام مرگ بلوط و فاجعه زیست‌محیطی در سایه نفوذ کویر

 در حالی که مطالعات استراتژیک درباره تبعات انتقال آب کارون بر خوزستان هنوز تهیه نشده ...
انتقاد تند یک رسانه از معاون سازمان ملی استاندارد / چرا حجاب‌تان را رعایت نکردید؟

انتقاد تند یک رسانه از معاون سازمان ملی استاندارد / چرا حجاب‌تان را رعایت نکردید؟

رجانیوز با انتشار تصویری از فرحناز قلاسی معاون تدوین و ترویج استاندارد سازمان ملی استاندارد ...
1