تاریخ انتشار
جمعه ۳ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۳:۵۸
کد مطلب : ۵۰۲۲۶۳
در سخنانی مطرح شد

ادعای وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه بیانیه ماکرون

۰
ادعای وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه بیانیه ماکرون
کبنا ؛وزیر خارجه رژیم صهیونیستی ادعا کرد به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط فرانسه، شانس دستیابی به آتش‌بس و توافق بر سر اسرا را «تضعیف» می‌کند.
به گزارش کبنا به نقل از مشرق، «گدعون ساعر» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه گفت: «اقدامات یکجانبه فرانسه و سایر کشورها فقط اسرائیل را وادار به برداشتن گام‌های خودش می‌کند.»
طبق گزارش خبرگزاری ریانووستی، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس ادعا کرد: «ابتکار فرانسه به شانس دستیابی به توافق اسرا و آتش‌بس آسیب می‌رساند و این امر به ثبات در منطقه کمکی نخواهد کرد.»
او در ادامه ادعاهایش افزود: «اسرائیل با پیشنهادهای ارائه‌شده برای توافق اسرا و آتش‌بس موافقت کرده اما ظاهرا حماس موضع خود را سخت‌تر کرده است.»
«امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه شامگاه پنجشنبه در نامه‌ای به «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان نوشت: «تصمیم خود را برای به رسمیت شناختن رسمی کشور فلسطین، پیش از مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ماه سپتامبر اعلام خواهم کرد.»
رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا جنگ نسل‌کشی را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که تاکنون به شهادت بیش از ۵۹ هزار فلسطینی و زخمی شدن بیش از ۱۴۳ هزار تن دیگر، آوارگی تقریبا تمامی ساکنان این منطقه محاصره شده و ویرانی گسترده آن منجر شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما

اسکای نیوز: ایران و تروئیکای اروپایی یکشنبه آینده در ژنو دیدار خواهند کرد

اسکای نیوز: ایران و تروئیکای اروپایی یکشنبه آینده در ژنو دیدار خواهند کرد

اسکای نیوز عربی به نقل از منابع خود گزارش داد که مذاکرات هسته‌ای میان ایران و آلمان، ...
سخنگوی قسام: نتانیاهو استقبال از تابوت‌های نظامیانش را انتخاب کرد

سخنگوی قسام: نتانیاهو استقبال از تابوت‌های نظامیانش را انتخاب کرد

ابوعبیده سخنگوی گردانهای شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس تصریح کرد رزمندگان ما ...
دروزی‌ها چه کسانی هستند و اسرائیل چرا به سوریه حمله کرد؟

دروزی‌ها چه کسانی هستند و اسرائیل چرا به سوریه حمله کرد؟

حملات هوایی روز چهارشنبه اسرائیل به دمشق، از جمله حمله به ساختمان وزارت دفاع و اطراف ...
1