تاریخ انتشار
يکشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۲:۵۷
کد مطلب : ۴۹۹۹۲۵
اسفندیار طلائی، قائم مقام عدالت طلبان مبارزه با مفاسداقتصادی در کشور در یادداشتی نوشت

نباید سرنوشت مسائل کلان اقتصادی کشور را به مذاکرات گره زد / مشکل اصلی مدیریت کشور، کمبود پیگیری است

۰
نباید سرنوشت مسائل کلان اقتصادی کشور را به مذاکرات گره زد / مشکل اصلی مدیریت کشور، کمبود پیگیری است
کبنا ؛سران محترم سه قوه، اعضای محترم شورای عالی امنیت ملی کشور و سایر مسئولین محترم نظام مقدس جمهوری اسلامی بدانید؛ عدالت طلبان ایران اسلامی؛ وابسته و وامدار هیچ جریان سیاسی در کشور نیست؛ بلکه عمارهای کف خیابانند که نه اصول گرا هستند و نه اصلاح طلب.
به گزارش کبنا نیوز، قائم مقام عدالت طلبان مبارزه با مفاسداقتصادی در کشور بابیان اینکه نباید مشکلات کشور را به مذاکرات گره بزنیم، مصادیقی از استکبار داخلی را به صراحت عنوان کرده است.
در این متن آمده است.
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت آیت‌الله العظمی ضیاءالدین (حفظه‌الله)، امام خامنه‌ای، ولی فقیه زمان، در روز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴، در دیدار با مسئولان عالی‌رتبه سه قوه، نکاتی راهبردی و مهم را بیان فرمودند:
۱. گفتگوهای عمان تنها بخشی از فعالیت‌های متعدد وزارت امور خارجه است. نباید سرنوشت مسائل کلان کشور را به این گفت‌وگوها گره زد. نسبت به این مذاکرات نه دچار خوش‌بینی افراطی هستیم و نه بدبینی افراطی. در نهایت، این مذاکرات حرکتی است تصمیم‌گیری‌شده که در گام‌های نخست نیز به‌خوبی اجرا شده است. البته نسبت به طرف مقابل بسیار بدبین هستیم، اما به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی خود خوش‌بین می‌باشیم.
۲. رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه تولید، اقدامی بنیادین برای خنثی‌سازی تحریم‌هاست.
۳. دستگاه‌های اجرایی باید دستور کار مشترک و درجه‌یک خود را بر مبنای مسائل اقتصادی و در جهت تحقق شعار سال تنظیم کنند. ما با مشکل سرمایه‌گذاری مواجه‌ایم، در حالی‌ که سرمایه به‌اندازه کافی در اختیار مردم هست. هنر مدیریت در این است که بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و دیگر دستگاه‌ها بتوانند این منابع مالی را به‌سمت سرمایه‌گذاری مولد و تولیدی هدایت کنند.
۴. برای مردم نیز سرمایه‌گذاری افتخار است. باید به آنان یادآوری شود که بهره‌گیری از سرمایه شخصی برای پیشرفت کشور و بهبود اوضاع، مایه افتخار است.
۵. موانع سرمایه‌گذاری داخلی باید هرچه سریع‌تر برطرف شود؛ این یکی از مؤثرترین راه‌های خنثی‌سازی تحریم‌هاست. این موضوع را بارها یادآوری کرده‌ام که برای مواجهه با تحریم، دو راه وجود دارد: یکی رفع آن‌ها که وابسته به اراده طرف مقابل است، و دیگری خنثی‌سازی آن‌ها که در اختیار خود ماست.
۶. توسعه تجارت با کشورهای همسایه و قطب‌های اقتصادی همچون چین، روسیه و هند از تدابیر راهبردی و مؤکد است. باید روابط اقتصادی با این کشورها تسهیل شود. اگرچه برخی مسیرها دشوارند، اما با تلاش و تدبیر می‌توان موانع را پشت سر گذاشت. تعامل اقتصادی با کشورهای آفریقایی نیز بسیار مهم و سازنده است. تماس‌های رئیس‌جمهور با سران این کشورها در مناسبت‌های مختلف نیز اقدامی مثبت و مؤثر تلقی می‌شود. به‌طور کلی، فعالیت‌های وزارت امور خارجه، از جمله این سفرها و رایزنی‌ها، بسیار ارزشمند است.
۷. مشکل اصلی مدیریت کشور، کمبود پیگیری است، نه کمبود قانون، مقررات یا طرح‌های خوب. بسیاری از طرح‌ها وجود داشته و تصویب شده‌اند، اما اجرا و پیگیری نمی‌شوند. برخی آمارها، از جمله آمار مصرف بنزین که بسیار بالاتر از حد معمول است، زنگ خطر را به صدا درآورده‌اند و باید به‌طور جدی پیگیری شوند.
۸. مسائل حوزه آموزش و عدالت آموزشی، و همچنین رسیدگی به طبقات محروم، باید با جدیت دنبال شود. تشکیل جلسه، تصمیم‌گیری و انگیزه مدیران امور خوبی است، اما کافی نیست؛ آنچه حیاتی است، استمرار پیگیری و نظارت بر اجرای تصمیمات است.
۹. شما که مدیر هستید، انگیزه دارید و دستور می‌دهید، باید مطمئن شوید این دستورات در سطوح پایین‌تر سلسله‌مراتب اجرایی نیز با جدیت دنبال می‌شوند؛ چرا که متأسفانه در بسیاری موارد، هرچه دستور جلوتر می‌رود، از قوت و اثرگذاری آن کاسته می‌شود و در نهایت، ممکن است به هیچ نتیجه‌ای منجر نشود.
و افوّض امری الی‌الله، إن‌الله بصیر بالعباد
رب انزلنی منزلا مبارکٱ و انت خیرٱ المنزلین
 و اما نکاتی خطاب به مسئولان محترم قوای سه‌گانه کشور، شورای محترم عالی امنیت ملی، مسئولین دلسوز و مردم شریف و بصیر سرزمین پاک ایران، مهد اولیه آفرینش انسان، اولین سرزمین متمدن، مقدس و مرکز کره زمین:
 گره زدن سرنوشت اقتصادی کشور به نتایج مذاکرات با ایالات متحده آمریکا، خطایی راهبردی و پرهزینه است. تجربه سال‌های گذشته به‌روشنی نشان داده است که دولت آمریکا، به‌ویژه در دوران ریاست‌جمهوری افرادی همچون ترامپ که تحت تأثیر لابی‌های صهیونیستی و محافل قدرت‌طلب قرار داشتند، همواره با زیاده‌خواهی، مطالبات غیرمنطقی و فشارهای یک‌جانبه، تلاش کرده‌اند تا جمهوری اسلامی ایران را از خطوط قرمز قطعی و اصول بنیادین نظام مقدس اسلامی عبور دهند.
موضوعاتی همچون توانمندی‌های هسته‌ای صلح‌آمیز، ظرفیت‌های موشکی، فناوری‌های پهپادی و سایر مؤلفه‌های بازدارنده و دفاعی کشور، از جمله مسائل حیاتی و غیرقابل مصالحه‌ای هستند که با منافع ملی، عزت ملی و امنیت راهبردی ایران پیوندی ناگسستنی دارند. عقب‌نشینی از این عرصه‌ها نه‌تنها عقلانی نیست، بلکه به‌منزله تضعیف جایگاه ایران در منطقه و جهان خواهد بود.
از این‌رو، نگاه خوش‌بینانه به مذاکرات با آمریکا، بدون درک واقع‌بینانه از ماهیت رفتاری و ساختاری آن‌ها، ساده‌انگاری است. عدالت‌طلبان ایران اسلامی ضمن تأکید بر گفت‌وگوهای عزتمندانه با جامعه جهانی، معتقدیم که اتکا به توان داخلی، تقویت اقتصاد مقاومتی، و عبور از مشکلات با تبعیت از منویات حکیم ضیاء الدین حفظکم الله و ظرفیت‌های بومی، راهکار اصلی تحقق رشد و توسعه پایدار کشور خواهد بود.
اقتصاد کشور را به بازی پرریسک مذاکره با آمریکا گره نزنیم.
گره زدن معیشت مردم و آینده اقتصادی کشور به نتایج مذاکرات با آمریکا، نه‌تنها اشتباهی استراتژیک، بلکه تکرار تجربه‌ای پرهزینه و تلخ است. بارها دیده‌ایم که دولت ایالات متحده، خصوصاً در دوران چهره‌هایی چون ترامپ که زیر نفوذ لابی‌های صهیونیستی و محافل جنگ‌طلب قرار دارند، با فهرستی از مطالبات زیاده‌خواهانه و خارج از عرف بین‌الملل، درصدد تحمیل اراده خود بر جمهوری اسلامی ایران بوده‌اند.
مسائلی مانند برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای، قدرت موشکی، توانمندی‌های پهپادی و ظرفیت‌های دفاعی، نه تنها موضوعات فنی نیستند، بلکه بخشی از ستون فقرات استقلال، امنیت ملی و قدرت بازدارندگی کشورند. عبور از این خطوط قرمز، به‌معنای فروپاشی عمق راهبردی جمهوری اسلامی و ضربه به عزت ملی ماست.
با این پیش‌فرض‌ها، نمی‌توان خوش‌بینی ساده‌انگارانه‌ای نسبت به مذاکرات با آمریکا داشت. واقعیت آن است که راه‌حل برون‌رفت از مشکلات اقتصادی، نه در اتاق‌های مذاکره واشنگتن، بلکه با فصل‌الخطاب قراردادن کلام نورانی ولی فقیه زمان و اتکای هوشمندانه به ظرفیت‌های داخلی، اصلاح ساختارهای ناکارآمد، حمایت از تولید ملی، تقویت پیشران‌های اقتصاد مقاومتی و تقویت نهادهای امنیتی و نظارتی نهفته است.
ما با دنیا تعامل می‌کنیم، اما از عزت، امنیت و اصول خود کوتاه نمی‌آییم.
امروز کشور با چالش‌های جدی اقتصادی، معیشتی، و اجتماعی روبروست؛ از تورم، گرانی، فساد سیستماتیک، تا بی‌عدالتی و رانت‌های بی‌پایان. بی‌تردید، ریشه اصلی این بحران‌ها را نه در تحریم‌ها، بلکه باید در مافیاهای بزرگ فاسد اقتصادی که صاحب زور و زر هستند و در بی‌کفایتی و ضعف مدیریت بسیاری از مسئولان جست‌وجو کرد؛ مسئولانی که از اجرای منویات رهبری طفره می‌روند و به‌جای ولایت‌مداری، به مصلحت‌گرایی، فساد و باندبازی آلوده‌ان. .
اگر نبود هدایت‌های حکیمانه رهبر معظم انقلاب، نیروهای انقلابی و پاک‌دست، و الطاف الهی، بی‌شک کشور سال‌ها پیش طعمه استکبار خارجی و بازیچه دست بیگانگان می‌شد.
 اما معضلات اساسی کشور، آشفته بازار اقتصادی و تهدید اصلی، نه بیرون مرزها، بلکه درون کشور است؛
 “استکبار داخلی و ترامپ های داخلی؛
این استکبار متشکل از مدیران نالایق، روحانی‌نماهای منحرف، مسئولان دنیاطلب، باندهای فاسد و مافیایی اقتصادی، حامیان و شرکای مفسدین اقتصادی و تصمیم‌سازانی است که ریشه در تفکرات غرب‌زده ، دنیا طلبی ، ضد ولایی و انحرافی دارند و به‌جای منافع کشور و مردم، به منافع شخصی و جناحی می‌اندیشند و مسبب تورم و گرانی در کشور هستند و روزانه قیمت ارزاق عمومی مردم، دلار، سکه را بالا می‌برند.
 مصادیق استکبار داخلی روشن‌اند:
 مسئولین و مدیرانی که در عمل به منویات نورانی حکیم فرزانه انقلاب عمل نکرده و به دنبال منافع شخصی و جریان های فکری خود هستند.
• باندهای مافیایی و فاسدی هستند که نبض اقتصاد کشور و معیشت مردم را به دست گرفته و عرصه زندگی را بر مردم تحمیل و تنگ کرده‌اند و بنا به میل خود و اربابانشان قیمت انواع کالاها، سکه و دلار را بالا می‌برند و «درصدد اجرای پروژه شیلی سازی در کشور هستند
«شتر در خواب بیند پنبه دانه»
• باندهای رانت‌خوار نفتی و پتروشیمی که بیت‌المال را غارت می‌کنند.
• مدیرانی که از نظارت نهادهای امنیتی می‌گریزند.
• بانک‌های ربوی و خودرو‌سازان محتکر که مردم را در تنگنای معیشتی قرار داده‌اند.
• قضاتی که مفسدان اقتصادی را تطهیر و حمایت می‌کنند.
• مسئولانی که به جای زندگی ولایی ، ساده و مردمی، در کاخ‌های ولنجک، زعفرانیه ، نیاوران ، لواسان ، اقدسیه ، زعفرانیه ، آجودانیه ، دزاشیب ، فرشته ، الهیه ، فرشته ، شمال تهران و در کاخ‌های محمد رضا پهلوی سکونت دارند.
• مدیران نالایق و مرفهین بی دردی که باعث افزایش قیمت ناگهانی بلیط هواپیما شدند و عامه مردم را از این خدمات محروم کرده‌اند.
• مافیای بزرگ فاسد اقتصادی و حامیان مفسدین اقتصادی که این آشفته بازار اقتصادی را برای کشور و مردم بوجود آوردند.
• سودجویانی سبک مغز که آموزش و پرورش رایگان در کشور را تضعیف و کمرنگ نموده و بنای مدارس غیردولتی را کلید زدند و جیب مردم را همچنان غارت و چپاول می‌کنند و سطح آموزش را پایین آوردند.
• مفسدین و حامیان مفسدین اقتصادی که مردم را از داشتن زندگی بدون دغدغه ، وسیله نقلیه مناسب ، مسکن مناسب و معیشت ارزان محروم کردند.
• مدیران غیرولایی ، نالایق ، ناکارآمد و مفسدی که شبکه‌های زنجیره ای فساد را بوجود آورده و نیروی های پاکدست ، ولایی و انقلابی را برای خدمت به جامعه ، سلب اختیار و محروم نموده‌اند.
 در چنین فضایی از فساد اقتصادی و رانت خواری ، انسان‌های پاک‌دستی چون حاج حسن خامنه‌ای برادر کوچک مقام عظمای ولایت که در برابر تخلفات پتروشیمی شازند بعنوان عضو هیئت مدیره سکوت نمی‌کنند، تحت فشار قرار می‌گیرند و کنار می‌روند؛ چراکه در این ساختار، پاکدستی ، صداقت و تقوا هزینه دارد و حکیم فرزانه انقلاب و برادر وخانواده معظم له هم مورد بی مهری و ظلم واقع شده اند و این موضوع حکایت این روزهای قضاوت نادرست جاهلان و دشمنان ولایت فقیه و انقلاب اسلامی در این مملکت ماست، گوسفندان را معاویه می دزدید، فحش به علی و خاندان علی می‌دادند.
 وقت آن رسیده مسئولان پاکدست، ولایی، انقلابی و با درایت جمهوری اسلامی ایران با شجاعت تمام، تفکر استکبار داخلی را افشاء و با آن مقابله شود و کشور را از این وضعیت آشفته بازار اقتصادی، افسارگسیخته نجات دهند.
مردم متمدن ایران زمین اسلامی شایسته حکمرانی صالحان‌اند، نه بازیچه‌ مدیران فاسد ، بی‌تدبیر و منفعت‌طلب.
 لذا تنها راه نجات، بازگشت به آرمان‌های انقلاب، تبعیت واقعی از ولایت، تقویت دستگاه‌های امنیتی و نظارتی مستقل، و میدان دادن به نیروهای پاکدست، مؤمن، ولایی، جهادی ، انقلابی ، متخصص و دلسوز است. اگر چنین نشود، نه‌تنها فرصت‌ها از دست خواهد رفت، بلکه اعتماد مردم، که بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی نظام است، بیش از پیش آسیب خواهد دید.
 ای مردم و مسئولان، امروز زمان آزمون تاریخی‌ست: یا در صف عدالت و ولایت بایستیم، یا نظاره‌گر سقوط تدریجی آرمان‌هایی باشیم که با خون شهدا آبیاری شده‌اند.
 آقایان محترم سران سه قوه ، شورای محترم عالی امنیت ملی کشور و مسئولین دلسوز نظام مقدس جمهوری اسلامی و بخصوص جناب آقای دکتر پزشکیان:
درقبال مشکلات عدیده اقتصادی کشور ، آشفته بازار اقتصادی ، معیشت مردم و مفاسد اقتصادی نظاره‌گر نباشید و اقتصاد افسارگسیخته و شلم شوربای کشور ، معیشت مردم و بازار گرانی ، تورم ، احتکار به حد انفجار رسیده و مردم به شدت تحت فشارند و این وضعیت بسیار نگران کننده است و باید در اسرع این وضعیت افسار گسیخته گرانی ها را مهار کنید و می‌طلبد با تقویت و میدان دادن به نهادهای امنیتی و نظارتی و مبارزه عملی با گرانی ها ، تورم ، محتکرین ، مافیاهای فاسد و مفسدین اقتصادی و حامیان آنها، یک آرامش حقیقی و اساسی در جامعه و زندگی مردم بوجود آورید.
 اما نکته آخر:
خطاب به سران سه قوه ، شورای عالی امنیت ملی کشور و مسئولین دلسوز و چشمان همیشه بیدار ، سربازان و پاسداران گمنام امام زمان (عج):
مواظب دومینوی عملیات خرابکارانه و تضعیف اهرم های قدرتمند جمهوری اسلامی ایران توسط عوامل خارجی و داخلی فرزند ناخلف انگلیس و سگ هار آمریکا و دولت غربی باشید.
 سران محترم سه قوه ، اعضای محترم شورای عالی امنیت ملی کشور و سایر مسئولین محترم نظام مقدس جمهوری اسلامی بدانید؛  عدالت طلبان ایران اسلامی؛ وابسته و وامدار هیچ جریان سیاسی در کشور نیست؛ بلکه عمارهای کف خیابانند که نه اصول گرا هستند و نه اصلاح طلب؛ بلکه انقلابی ذوب در ولایت فقیه و آتش به اختیار در چارچوب منویات نورانی ولی فقیه زمان هستند که آگاهانه در راه شرف زیستن ، با خدا زیستن،سرافراز زیستن،باخودبودن و از آن خود بودن ، جان برکف شدن برای ولایت، نیروهای پاکدست، سرزمین مقدس ایران اسلامی و آحاد مردم برای اجرای عدالت و مبارزه با مفاسداقتصادی همه این رنجها را تا افق‌های دور با جان و دل خریده ایم و ان‌شاءالله این انقلاب به رهبری حکیمانه حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای مدظله العالی حفظ الله به انقلاب یگانه منجی عالم بشریت حضرت اباصالح المهدی (عج) خواهد پیوست.
 اللهم احفظ قائدنا الامام العظمی حضرت ضیاء الدین الخامنه ای الی ظهور الحجة احفظ الله تعالی 

اسفندیار طلائی
قائم مقام عدالت طلبان مبارزه با مفاسداقتصادی در کشور
و
دبیر عدالت طلبان استان کهگیلویه و بویراحمد 

      

برای پیگیری اخبار و تحلیل‌های بیشتر، کانال خبری کبنا نیوز را دنبال کنید: @kebnanewsir
 
نام شما

آدرس ايميل شما

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
فایل های مرتبط
1