تاریخ انتشار
چهارشنبه ۴ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۳۹
کد مطلب : ۴۵۳۷۴۸
در جلسه شورای فنی استان مطرح شد؛

چرا پروژه پل چهارم بشار تاکنون به بهره برداری نرسیده؟

۱
چرا پروژه پل چهارم بشار تاکنون به بهره برداری نرسیده؟
کبنا ؛معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای اولین بار ساختارشکنی کردیم و مدت زمان احداث پروژه‌های عمرانی را از ۱۵ و ۱۷ سال کاهش دادیم.
به گزارش کبنا، کیامرث حاجی‌زاده در جلسه شورای فنی استان با تاکید بر اینکه مدیران برنامه زمان‌بندی نظارت بر پروژه‌ها را ارائه دهند گفت: مدیران با همراهی فرمانداران در روزهای تعطیل و بعد از ظهرها بر پروژه‌های شهرستان نظارت کنند و در صورتی که معارضی وجود داشت مشکل را رفع کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری از تخصیص اعتبار به پروژه‌های سفر سال گذشته رئیس جمهور خبر داد و افزود: مناقصه همه پروژه‌های سفر برگزار شود، ضمن اینکه انتظار می‌رود با تخصیص اعتبارات به پروژه‌های سفر، شاهد تحول جدی در حوزه عمرانی استان باشیم.
وی با بیان اینکه برای اولین بار ساختارشکنی کردیم و عمر پروژه‌های عمرانی را از ۱۵ و ۱۷ سال کاهش دادیم، گفت: طی یکی دو سال اخیر چندین پروژه را کلنگ‌زنی و افتتاح کردیم لذا اگر بخواهیم می‌توانیم پروژه‌های عمرانی را در مدت زمان کمی به بهره‌برداری برسانیم.
وی با بیان اینکه تعداد کمی از پروژه‌ها غیرفعال هستند که از محل‌های مختلف برای آنها اعتبار در نظر گرفته می‌شود، عنوان کرد: عمده پروژه‌ها و اعتبارات استان در حوزه راه و آب است لذا دستگاه های متولی با توجه به در پیش بودن فصل سرما خصوصا در مناطق سردسیری پروژه‌های حوزه راه را فعال کنند.
حاجی‌زاده با اشاره به ساماندهی و نظارت دبیرخانه شورای فنی بر پل سوم و چهارم بشار و پل بنسنجان گفت: برای پل چهارم از محل اعتبارات نفت ۱۰ میلیارد و پل بنسنجان ۲۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده که دبیرخانه پیگری کند چرا پل چهارم تاکنون به بهره‌برداری نرسیده، ضمن اینکه راه و شهرسازی در صورت عدم تفاهم با پیمانکار پل سوم، قانون را اجرا کند.
وی از اختصاص اعتبار به پروژه تقاطع تنگ مهریان خبر داد و عنوان کرد: مبلغ ۲۰ میلیارد تومان به مصوبات قبلی سفر اضافه شده و پروژه باید فعال شود در غیر این صورت ماده ۴۶ قانون برای پیمانکار اجرا شود.
حاجی‌زاده در ادامه خطاب به مدیران حوزه راه استان گفت: مدیران توجه داشته باشند که ابنیه پروژه همزمان با خاکبرداری انجام شود در غیر این صورت اعتباری تخصیص داده نمی‌شود، دلیلی ندارد پول بابت خاکبرداری از حساب دستگاه برداشته شود اما ابنیه انجام نگیرد و پروژه از مدار خارج شود.
معاون عمرانی استانداری خواستار پالایش در انتخاب پیمانکاران شد و عنوان کرد: از واگذاری پروژه‌ها به پیمانکارانی که آزموده شدند جلوگیری شود برای مثال نباید به پیمانکاری که در حوزه راه ضعیف عمل کرده در حوزه دیگری پروژه واگذار شود.
حاجی‌زاده با بیان اینکه باید فرقی میان پیمانکاری که ۷۰ درصد پول گرفته اما ۱۰ درصد هم کار نکرده و پیمانکاری که ۲۰ درصد پول دریافت کرده اما ۷۰ درصد کار انجام داده باشد، گفت: نظارت همه جانبه بر پروژه‌ها اولویت دستگاه‌ها است.
وی با تاکید بر استمرار اقدامات خوب صورت گرفته در بهسازی روستاها خاطرنشان کرد: با اجرای طرح‌های بهسازی روستاها و طرح هادی شاهد تحول بیشتر در روستاهای استان باشیم.
نام شما

آدرس ايميل شما

متن و حاشیه «مولوی عبدالحمید»

متن و حاشیه «مولوی عبدالحمید»

رهبر معنوی اهل سنت ایران در جریان حیات دینی و سیاسی خود همواره مواضع قابل تامل و جنجالی ...
روزنه‌های احیای برجام

روزنه‌های احیای برجام

دلايل متعددي وجود دارند که نشان مي‌دهند بهتر است امريکا به دنبال احياي برجام باشد و به ...
بحران بدهی دولت؛ بدهکاری چه بر سر دولت می‌آورد؟

بحران بدهی دولت؛ بدهکاری چه بر سر دولت می‌آورد؟

انتشار صورت‌های مالی بانک‌ها دولتی در سال گذشته، حاکی از زیان انباشته قابل توجه آن‌ها ...
1