تاریخ انتشار
سه شنبه ۴ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۲۴
کد مطلب : ۴۵۰۷۷۶
کبنا گزارش می دهد؛

پایانی بر حواشی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد / حکم ریاست غلام نژاد صادر شد

۸
۰
پایانی بر حواشی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه وبویراحمد / حکم ریاست غلام نژاد صادر شد
کبنا ؛هشتصد و شصت و ششمین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی عصر سه‌شنبه به ریاست سیدابراهیم رئیسی برگزار شد.

به گزارش کبنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، در ابتدای این جلسه اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی از مدال‌آوران و مربیان المپیاد جهانی دانش‌آموزی کشور تقدیر کردند. از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون حدود ۷۰۰ مدال در مسابقات المپیاد جهانی توسط دانش‌آموزان ایران کسب شده است.
همچنین در این جلسه مقرر شد سند باشگاه دانش‌پژوهان جوان که در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، هفته آینده ابلاغ شود.
اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه آیت‌الله سیدمحمد خامنه‌ای، عالم‌زاده، محمد رجبی، محمدعلی کاظم‌بیگی و موسی نجفی را به عنوان اعضای هیئت امنای بنیاد ایران‌شناسی انتخاب کردند.
دستور جلسه بعدی امروز انتخاب رؤسای ۱۰ دانشگاه کشور بود که با تأیید اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی محمدامین ولی‌زاده حسن‌لویی به ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ارومیه، فرهاد غلامی به ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران، قباد محمدی به ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه، سیدمحمد محمدی به ریاست دانشگاه علوم پزشکی آبادان، علیرضا خسروپناه به ریاست دانشگاه علوم پزشکی دزفول، محمد غلام‌نژاد به ریاست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، محمد نبی احمدی به ریاست دانشگاه رازی کرمانشاه، حشمت‌الله علی‌نژاد به ریاست دانشگاه مازندران، حسین رضوان به ریاست دانشگاه همدان و محبوبه معین مقدس به ریاست دانشگاه کوثر بجنورد انتخاب شدند.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
امیدوارم دیگه جسارت ب خرج بدن و دیگه روسای بیمارستانها و مترونها رو عوض کنن ک دیگه بیشتر از این موندنشون برای خود دکتر غلام نژاد زشته
Iran, Islamic Republic of
مگر برای مردم مظلوم هم فرقی دارد؟کبنا از هول حلیم نیفتی تو دیگ .دولت ابراهیم رئیسی ملت رو به دو گروه تقسیم بندی کرد قشر متوسط رو به جمع فقرا اضافه کرد و همون شعار قالیباف 4درصدی و 96درصدی محقق شد الان
Iran, Islamic Republic of
اخ سی ندا
Iran, Islamic Republic of
غلام نژاد۲۰ روشن صفر بازهم ضربه فنی شد
مارگون
Iran, Islamic Republic of
خدای اتاق فکر روشنفکر سه نفرش را می شناسم روی هم سبکل ندارند
پارسه
Iran, Islamic Republic of
روشنفکر یاد بگیر
نوربخش صالحی
Iran, Islamic Republic of
تایید حکم دکتر غلام نژاد را به وی و خانواده محترمش و مردم شریف شهرستانهای گچساران و باشت تبریک میگویم. از خدا متعال برایش آرزوی موفقیت و سلامتی و عاقبت بخیری خواهانم.
Iran, Islamic Republic of
درود بر دکتر روشنفکر بزرگوار
آفرین بر این تدبیر ومدیریت شما
چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1