تاریخ انتشار
پنجشنبه ۴ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۳۳
کد مطلب : ۴۴۱۷۰۱
در انبارهای سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در کهگیلویه و بویراحمد چه می‌گذرد؟

چرا دادستان یاسوج از انبارهای اموال تملیکی کهگیلویه و بویراحمد راضی نیست؟

۰
چرا دادستان یاسوج از انبارهای اموال تملیکی کهگیلویه و بویراحمد راضی نیست؟
کبنا ؛سید علی ملک حسینی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به بسیاری از استان‌های دیگر وضعیت مطلوبتری دارد.
به گزارش کبنا و به نقل روابط عمومی و ارتباطات دادگستری کل استان کهگیلویه و بویراحمد، مدعی العموم مرکز استان با بیان اینکه از وضعیت انبارهای موجود راضی نیستیم، اظهار کرد: حسب دستور ریاست معزز قوه قضائیه از ابتدای امسال 4 بازدید از این مراکز بعمل آمده که بسیاری از کالاهای موجود در این انبارها مواد سریع الفساد هستند که باید تکلیف آنها سریع تعیین می‌شد و متأسفانه دچار آسیب شده بودند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در همین رابطه نشستی با سازمان تعزیرات و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و یکی از معاونین دادستان مرکز استان برگزار و تصمیماتی در استان برای این اموال جهت تسریع در رسیدگی به پرونده‌هایی که در تعزیرات حکومتی و گمرک می‌باشند، گرفته شد که یکی بحث‌های کارشناسی و برخی از آنها مشکلات قانونی دارند و مسئولان نیز در مرکز پیگیر آن هستند.



ملک حسینی گفت: انبارهای این سازمان در استان کهگیلویه و بویراحمد مانند انبارهای سراسر کشور دچار مشکلاتی هستند.
وی گفت: کالاهای موجود در انبارهای گمرک تفکیک نشده و شرایط نگهداری آنها مناسب نیستند و با توجه به عمل کردن به دستورات رئیس قوه قضائیه در کشور و مجاهدت همکاران ما در دستگاه قضایی و سازمان تعزیرات حکومتی در حال پیگیری و تسریع این که باید سریع انجام شوند، پیگیری خواهد شد.
نام شما

آدرس ايميل شما

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1