تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۴۵
کد مطلب : ۴۲۹۵۴۴
کلانتری در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کهگیلویه و بویراحمد؛

56 درصد طرح های گردشگری بلاتکلیف است / لزوم بررسی طرح‌های گردشگری استان

۰
56 درصد طرح های گردشگری بلاتکلیف است
کبنا ؛طرح‌های سرمایه گزاری راکد در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی و تعیین تکلیف می‌شوند.
به گزارش کبنا نیوز از یاسوج، مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی این استان در جلسه گفتگوی دولت و بخش خصوصی گفت: ۳۹ متقاضی سرمایه گذاری در بخش گردشگری استان مجوز اجرای طرح گرفته‌اند که برای اجرای این طرح‌های گردشگری ۳۵ هکتار زمین به آنان واگذار می‌شود.
صفایی افزود: ۱۲ طرح از این تعداد به مرحله اجرا رسیده و ۲۲ طرح دست نخورده برزمین مانده که باید تعیین تکلیف شوند.
استاندار در این جلسه بخش گردشگری را از بخش‌های مهم برای جذب سرمایه گذاری دانست و بر حذف موانع سرمایه گذاری در این بخش تاکید کرد.
کلانتری با اشاره به گزارش اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: ۴۶ درصد طرح‌های گردشگری فعال و ۵۶ درصد بلاتکلیف هستند که این اداره‌کل موظف است ظرف یک ماه طرح‌ها را بررسی و در جلسه آینده ارائه کند.
وی از حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران خبر داد و افزود: البته باید جلوی سوء استفاده سرمایه‌گذارنماها از منابع مالی گرفته شود. 
کیانی رئیس اتاق بازرگانی صنعت معدن و کشاورزی یاسوج هم واگذاری زمین، صدور پروانه ساخت و مجوز تأسیس طرح‌های قابل سرمایه گزاری را از جمله مشکلات پیشروی بخش خصوصی برای سرمایه گذاری بیان کرد و گفت: خیلی از فرصت‌های سرمایه گذاری به دلیل برخی شروط سخت بروکراسی اداری و تفسیر اشتباه از قوانین از دست می‌رود.
نام شما

آدرس ايميل شما

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
1