تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۲۵
کد مطلب : ۵۰۴۱۸۹
احتمال صید ۳ طلا در ۴ وزن نخست؛

طوفان فرنگی‌کاران در زاگرب؛ سه نماینده ایران راهی فینال شدند

۰
طوفان فرنگی‌کاران در زاگرب؛ سه نماینده ایران راهی فینال شدند
کبنا ؛امین میرزازاده در نیمه‌نهایی وزن ۱۳۰ کیلوگرم مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان با نتیجه ۳ بر ۱ مقابل ونهائو جیانگ از چین به پیروزی رسید و راهی فینال شد.
به گزارش کبنا، پیام احمدی در نیمه‌نهایی وزن ۵۵ کیلوگرم مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان با نتیجه ۳ بر ۱ مقابل الدانیز عزیزلی قهرمان چند دوره جهان از آذربایجان به پیروزی رسید و راهی فینال شد.
 غلامرضا فرخی کشتی‌گیر وزن 82 کیلوگرم کشورمان با برتری 7 بر 1 مقابل کارلو کودریچ از کشور کرواسی، راهی مسابقه فینال شد.
امین میرزازاده در نیمه‌نهایی وزن 130 کیلوگرم مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان با نتیجه 3 بر 1 مقابل ونهائو جیانگ از چین به پیروزی رسید و راهی فینال شد.
همچنین علیرضا عبدولی در نیمه‌نهایی وزن ۷۷ کیلوگرم مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان با نتیجه ۵ بر ۱ مقابل مالخاس آمویان قهرمان جهان و دارنده مدال برنز المپیک  شکست خورد.
نام شما

آدرس ايميل شما

کولاک رحمان بی رحم در فینال کشتی آزاد | پلنگ مازندران قهرمان جهان شد

کولاک رحمان بی رحم در فینال کشتی آزاد | پلنگ مازندران قهرمان جهان شد

رحمان عموزاد کشتی گیر وزن ۶۵ کیلوگرم کشورمان امشب توانست با شکست دادن رقیب ژاپنی در فینال ...
فیلم | لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس

فیلم | لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس

لحظه کشیدن کلاشنیکف در نزاع خیابانی و دستگیری متهم توسط پلیس
آن‌ها که با توسعه مخالفت می‌کنند، نفوذی‌اند

آن‌ها که با توسعه مخالفت می‌کنند، نفوذی‌اند

اطهاری گفت: «ساختارهای رانتی و تسخیر قانون‌گذاری مانع اصلی توسعه هستند. منابعی که باید ...
فایل های مرتبط
1