تاریخ انتشار
جمعه ۱۹ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۳۸
کد مطلب : ۴۲۹۴۷۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد

شمار مبتلایان به کووید 19 کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

۰
رشد مبتلایان کرونا در کهگیلویه و بویراحمد
کبنا ؛رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار مبتلایان به کووید 19 در کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
 به گزارش کبنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر پرویز یزدانپناه افزود: هم اکنون 150 بیمار در بیمارستان‌های معین کرونای استان بستری بوده که از این تعداد 55 نفر مبتلای قطعی و 20 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.
 وی اضافه کرد: تعداد بهبود یافتگان بیماران کرونایی کهگیلویه و بویراحمد تاکنون 21925 مورد گزارش شده است.

    

 وی اضافه کرد: از 454 جواب نمونه دریافت شده از آزمایشگاه سلولی مولکولی یاسوج، حدود 15 درصد موارد مثبت بودند و بیشترین موارد مثبت در شهرستانهای بویراحمد، گچساران و کهگیلویه می‌باشند.
 دکتر یزدان پناه بیان کرد: بی احتیاطی و سهل انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی منجر به وضعیت هشدار دهنده و قرمز استان می‌شود. 
وی خاطرنشان کرد: هر چند با شیب ملایم و نزولی آمار بیماران مواجه هستیم اما متاسفانه افزایش تردد و تجمع در برخی صنوف، ادارات و بانک‌ها نگران کننده بوده و نیاز به مراقبت و احتیاط بیشتری دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما

راه مسکو از پکن جدا می‌شود؟

راه مسکو از پکن جدا می‌شود؟

 در حالی‌که رقیبان چین ترجیح می‌دهند درگیری‌های نظامی در دیگر مناطق جهان به پایان برسند ...
کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد و دکتری منتشر شد

کلید سوالات آزمون کارشناسی ارشد و دکتری منتشر شد

کلید اولیه سؤالات دفترچه‌های آزمون‌های کارشناسی‌ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ که در روز‌های ۲ ...
زمان دقیق واریز عیدی بازنشستگان اعلام شد

زمان دقیق واریز عیدی بازنشستگان اعلام شد

مبلغ عیدی بازنشستگان ۳ میلیون تومان است که این رقم با احتساب عائله‌مندی برای بازنشستگانی ...
1