تاریخ انتشار
دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۰۸:۴۰
کد مطلب : ۴۹۳۲۰۰
گزارش تصویری

دیدار رئیس و کارکنان تأمین اجتماعی گچساران با امام جمعه(+تصاویر)

۰
کبنا ؛ دکتر رامین بهیار فر رئیس اداره تامین اجتماعی شهرستان گچساران به همراه جمعی از کارکنان این اداره با حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید عنایت الله هاشمی منش امام جمعه گچساران دیدار کردند.
به گزارش کبنا نیوز:در ابتدای این دیدار،دکتر رامین بهیار فر رئیس اداره تأمین اجتماعی شهرستان گچساران به ارائه گزارشی از خدمات بیمه ای این اداره پرداخت.
امام جمعه شهرستان گچساران در این دیدار ضمن تسلیت دهه فاطمیه از زحمات و تلاش های مجموعه تأمین اجتماعی شهرستان گچساران تشکر و قدردانی کرد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید عنایت الله هاشمی منش با اشاره به اهمیت مدارا با مردم و مراجعه کنندگان به ادارات و دستگاه های اجرایی، اظهار کرد: شما با صبر،حوصله و بردباری و تکریم ارباب رجوع فضای امید را در جامعه تقویت می کنید.
هاشمی منش عنوان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی و همچنین اوضاع روحی و روانی جامعه، مدارا با ارباب رجوع و پاسخگویی مناسب به مردم از برترین خدمات و باقیات الصالحات است.
وی افزود: ما باور و اعتقاد داریم که از برترین کارهای خیر بعد از انجام واجبات، خدمت به مردم است که هم در دنیا و هم در آخرت انسان اثر دارد.
امام جمعه گچساران خاطر نشان کرد: برای ما مسئولین زمینه توفیق خدمت بیشتر به مردم فراهم شده است که باید از این فرصت نهایت استفاده را ببریم.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

سید قدرت لله کشاورز
Iran, Islamic Republic of
مدیریت محترم اداره تامین اجتماعی گچساران جناب دکتر بهیار فر از نیروهای مخلص .مردمی و پای کار هستند که الحق و انصاف دنبال رفع و پیگیر مشکلات مردم هستند.با روی خوش و احترام از رجوع کننده استقبال می کند.حتی برای رفع مشکل شما ره تلفن خودش را در اختیار مراجعه کننده قرار میده.انشالا همیشه موفق باشند.
ترامپ توافق بهتری از اوباما با ایران می‌بندد؟ / موقعیت تهران در برخی زمینه‌ها قوی‌تر شده و یک تضمین مهم می‌خواهد

ترامپ توافق بهتری از اوباما با ایران می‌بندد؟ / موقعیت تهران در برخی زمینه‌ها قوی‌تر شده و یک تضمین مهم می‌خواهد

ترامپ باید نشان دهد که می‌تواند به توافقی بهتر از آنچه که بهم زد، با تهران دست یابد.
چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

پرهیز از جملات مخربی مانند «تو همیشه...»، «باشه هر کاری می‌خوای بکن»، «من خوبم» و «چقدر ...
این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

وسایل پرمصرف مانند بخاری برقی، مایکروویو و سشوار باید به پریز‌های جداگانه وصل شوند تا ...
1