تاریخ انتشار
پنجشنبه ۹ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۰۵
کد مطلب : ۴۶۹۸۶۳
کبنا گزارش می دهد؛

انتخابات هیات مدیره و بازرس اتحادیه صنف « لبنیات فروشان» شهرستان گچساران به دور دوم کشیده شد(+تصاویر)

۰
کبنا ؛
انتخابات هیات مدیره و بازرس اتحادیه صنف « لبنیات فروشان» شهرستان گچساران به دور دوم کشیده شد.

به گزارش کبنا نیوز: انتخابات هیات مدیره و بازرس اتحادیه صنف« لبنیات فروشان » شهرستان گچساران با حضور غلامعلی مهرابی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گچساران،فرزاد اکبری رئیس اتاق اصناف گچساران،دکتر سارا کاییدی مسئول واحد اصناف صنعت،معدن و تجارت شهرستان و مسئول برگزاری انتخابات، فتانه علیزاده نماینده فرمانداری گچساران، زینب نشاطی فر، هما علیزاده و رضا کوهساری هیات اجرایی برگزاری انتخابات در اداره صنعت ،معدن و تجارت برگزار شد.
گفتنی است:از آنجایی که تعداد آرای شرکت کنندگان به حد نصاب نرسید این انتخابات نیمه تمام ماند و سرنوشت انتخابات اتحادیه صنف «لبنیات فروشان» به دور دوم کشیده شد.(حدنصاب انتخابات اتحادیه صنف لبنیات فروشان 185 نفر بود که فقط تعداد 110 نفر در انتخابات شرکت کرده اند پس به حدنصاب نرسید)
دکتر سارا کاییدی مسئول واحد اصناف صنعت،معدن و تجارت شهرستان گچساران و مسئول برگزاری انتخابات در گفتگو با کبنا نیوز اظهار کرد:مطابق آیین نامه اجرایی نحوه برگزاری انتخابات های هیات مدیره و بازرسان اتحادیه های صنفی موضوع تبصره ۳ماده ۲۲ قانون نظام صنفی اشعار میدارد انتخابات در دور اول با حضور حداقل یک سوم اعضا رسمیت می یابد . در صورت نرسیدن به حد نصاب، هیأت اجرایی مکلف است مطابق مفاد ماده ۱۱ این آیین نامه، نسبت به فراخوان و برگزاری انتخابات نوبت دوم با نصاب یک چهارم حداکثر ظرف مدت بیست روز اقدام نماید* و در صورت عدم دستیابی به حد نصاب مذکور، رأی گیری برای آخرین مرتبه با نصاب یک چهارم تکرار می گردد. در صورت عدم دستیابی به حد نصاب لازم کمیسیون موظف است نسبت به ادغام اتحادیه اقدام نماید.

 
نام شما

آدرس ايميل شما

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
1