تاریخ انتشار
سه شنبه ۸ تير ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۳۹
کد مطلب : ۴۳۶۳۰۳
دبیر ستاد کرونا در شهرستان بویراحمد؛

باغات فقط از 30 درصد ظرفیت باغ خود می توانند استفاده کنند / چه اداراتی در بویراحمد قوانین کرونایی را رعایت نمی کنند؟

۰
کبنا ؛هفتادمین جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله و پیشگیری از کرونای شهرستان بویراحمد با حضور فرماندار و دبیر ستاد کرونای این شهرستان در سالن جلسات فرمانداری بویراحمد برگزار شد.
به گزارش کبنا نیوز از یاسوج، امروز سه شنبه (8 تیرماه 1400) در این نشست رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویراحمد اظهار کرد: مجوز به باغات در بویراحمد با وجود رعایت پروتکل‌های بهداشتی اعطا خواهد شد.
محمدیزدان پناه افزود: باغات باید از 30 درصد ظرفیت باغ خود در شرایط کرونایی استفاده کنند، ولی متاسفانه در بازدیدی که از باغات صورت گرفته، مسائل بهداشتی و پروتکل‌ها رعایت نمی‌شود. می‌طلبد که ادارات متولی در گشت‌های مشترک در این خصوص تذکرات لازم را بدهند و نظارت داشته باشند.
یزدان پناه اظهار کرد: با توجه به مصوبات هفته گذشته، امیدواریم شاهد برگزاری جشن از طرف کاندیداهای انتخاباتی نباشیم.
یزدانپناه با بیان اینکه «یکی از مسائلی که همواره با آن مواجه هستیم، برگزاری مراسمات است» گفت: برگزاری مراسمات تشییع در بعدازظهر ممنوع است، هر گونه برگزاری مراسم تشییع یا چهلم همراه با اخذ مجوز از فرمانداری صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه بعد از انتخابات تعداد مراجعین به بیمارستان‌ها روز به روز بیشتر شده‌اند گفت: شهرستان در وضعیت نارنجی قرار دارد و احتمال ورود به پیک پنجم وجود دارد.
یزدان پناه گفت: منشور رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برخی از ادارات رعایت نمی‌شود، از جمله دورکاری در اداره‌ای مثل «جهاد دانشگاهی» رعایت نمی‌شود و همچنین بانک‌ها از جمله «بانک ملت»، که تذکرات داده می‌شود ولی هیچ توجهی نمی‌شود.
وی افزود: کارمندان برخی ادارات ماسک نمی‌زنند و هیچ تذکری به این افراد داده نمی‌شود.
وی گفت: می‌طلبد که نظارت صورت بگیرد و خودروها با پلاک‌های غیربومی اجازه ورود به شهر را نداشته باشند.
وی گفت: پانسیون‌ها و آموزشگاه‌های زبان و باشگاه‌های سرپوشیده از دیگر مشکلاتی است که با آنها درگیر هستیم و پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
په چطو سی انتخابات جلوگیری نیکردیت.سایت خبری هم گوبازه که مطلبه درج نیکنه
در جواب
Iran, Islamic Republic of
گوباز به چه معنات ...ادب را رعایت کنید...خبر بخون. تهمت نزن
شهروند
Romania
آموزشگاههای علمی وزبانکده ها !
رئیس اداره مشارکتهای مردمی میگه دروغه !
ازروابط چه خبرداری؟
Iran, Islamic Republic of
سازمان مدیریت با وجود فوت یکی از کارکنانش کماکان رعایت نمیکنه
دلسوز
Iran, Islamic Republic of
درودبردکترمحمدیزدانپناه که باتلاشهای شبانه روزی خوددنبال سلامت مردم هستند اما عدم همکاری سازمانها وادارات باعث عقیم ماندن این همه تلاش میشود چرااستاندارمحترم وسازمانهای ذی ربط به کمک دکتریزدانپناه نمی ایند وبرخورد نمیکنند چراسلامت مردم را جدی نمیگیرند
نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

دو نماینده مجلس در واکنش به تصمیم هیئت رئیسه در خصوص ممنوعیت استفاده از موبایل در صحن ...
حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

همانطور که ما انتظار داریم مسئله هسته ای ما به دیگر مسائل گره زده نشود، ما هم نباید این ...
فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

کواکبیان در اظهاراتی جدید ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۸ سال در ایران بوده است....
1