تاریخ انتشار
جمعه ۳ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۱۳
کد مطلب : ۴۲۹۹۴۳
گزارش تصویری

افتتاح واحد فرآوری و بسته بندی میوه‌جات خشک در گچساران/ دست لیدر سیدقدرت در دست حاج رحیمی+تصاویر

۳
۱
کبنا ؛آیین افتتاح شرکت درنیکا تجارت پویا واحد فراوری و بسته بندی میوه خشک در تالار بهار برگزار شد.
 مدیرعامل شرکت درنیکا تجارت پویا دراین آیین ،اظهار داشت: این شرکت قصد دارد در راستای حمایت و ترویج فعالیت اقتصادی، زمینه اشتغال قشر بانوان گچسارانی را ایجاد کند.
درنا عبدالخانی افزود: در این کارخانه میوه  بصورت کاملا بهداشتی و بدون استفاده از مواد نگهدارنده یا افزودنی و بصورت کاملا طبیعی، خشک و سپس بسته بندی می شود.
کارآفرین گچسارانی خاطر نشان کرد: هدف ازاجرای این طرح جایگزین کردن میوه خشک بجای تنقلات ناسالم و مضراست.

فرماندار سابق گچساران در این آیین اظهار کرد: جا دارد از کسانی که در راستای رونق چرخه تولید و اقتصاد تلاش می کنند تقدیر و تشکر کرد و در این راستا مسئولان باید زمینه را برای سرمایه گذاران و کارآفرین مهیا کنند.
عبدالرحیم رحیمی افزود: باید از سرمایه گذارانی که برای ایجاد اشتغال تلاش می کنند استقبال کرد.
رحیمی در ادامه با اظهار تاسف و گلایه از عدم حضور مدیران در این آیین ،عنوان کرد: متاسفم برای مدیرانی که به این برنامه دعوت شده اند اما حضور پیدا نکردند.

وی عنوان کرد: ایجاد اشتغال برای ۱۰ نفر خود یک بار را از روی دوش دولت بر می دارد هرچند این‌تعداد اندک‌باشد ولی با توجه شرایط سخت و دشوارکنونی خود یک امر مهم تلقی می شود.

گفتنی است: خوش و بش سعید رحمانی وکیل دادگستری، فعال سیاسی، اجتماعی و لیدر سید قدرت حسینی با حاج عبدالرحیم رحیمی کاندیدای انتخابات میاندوره ای مجلس یازدهم حوزه انتخابیه شهرستان های گچساران و باشت از نکات مشهود این آیین بود.

 
  • تصاویر افتتاح واحد فرآوری و بسته بندی میوه‌جات خشک در گچساران

    تصاویر افتتاح واحد فرآوری و بسته بندی میوه‌جات خشک در گچساران

نام شما

آدرس ايميل شما

شهروند
Iran, Islamic Republic of
لیدراختیار ایشون رای خودش هم نداره و کی میشناسش
شهروند
France
رانت و رابطه بازی ....ریشه این مملکت رو خشک کرده
Iran, Islamic Republic of
خخخ بروهرجامیخای بری رحمانی جان
گاهی اوقات برخی رویاها واقعی می‌شوند

گاهی اوقات برخی رویاها واقعی می‌شوند

گرشوم گُرنبرگ، نویسنده اسرائیلی در آتلانتیک، از روزها و شب‌هایی نوشت که مردم اسرائیلی ...
چرا اسرائیل در دام جنگ فرسایشی گیر کرده است؟

چرا اسرائیل در دام جنگ فرسایشی گیر کرده است؟

در پی اعلام آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه، اسرائیل و آمریکا مدعی تغییری مهم در سیاست‌ها شده‌اند؛...
در تاسوعای سال ۶۱ هجری چه گذشت؟ / اشعاری که حضرت عباس(ع) به عنوان رجز خواند / چگونگی شهادت علمدار کربلا + شعر و صوت

در تاسوعای سال ۶۱ هجری چه گذشت؟ / اشعاری که حضرت عباس(ع) به عنوان رجز خواند / چگونگی شهادت علمدار کربلا + شعر و صوت

هنگامی که حضرت عباس علیه‌السلام به شهادت رسیدند امام حسین علیه‌السلام فرمودند: «الْانَ ...
1