تاریخ انتشار
يکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۰۷
کد مطلب : ۴۲۸۲۷۷
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور؛

استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزیده برتر پدافند غیرعامل کشور شد

۰
کبنا ؛سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، حسین کلانتری را به عنوان برگزیده برتر اقدامات پدافند غیرعامل در میان استان‌های کشور معرفی کرد.
به گزارش کبنا، سردار حیدری معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان کهگیلویه و بویراحمد این لوح را به حسین کلانتری استاندار کهگیلویه وبویراحمد تقدیم کرد.
معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور همچنین در این جلسه حکم قرارگاه زیستی این سازمان را به استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابلاغ کرد.
معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور هم ضمن اشاره به تهدیدات امروز کشور از سوی دشمنان و عوامل طبیعی در حوزه‌های نظامی، سیاسی، اقتصادی، سایبری، مردم محوری را به عنوان یک اصل اساسی در پدافند غیرعامل در استان‌ها بیان کرد.
سردار حیدری تسریع در تهیه و اجرای طرح جامع پدافند غیرعامل استان را ضروری دانست و به آموزش‌ها، فرهنگ و محتواسازی، انجام همایش و رزمایش‌ها، فعال شدن شوراهای پدافند غیرعامل شهرستان‌ها و کمیته‌های پدافند دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم از پیشرفت ۷۵ درصدی طرح جامع پدافند غیرعامل استان خبرداد و گفت: تعامل خوبی بین نیروهای کشوری و لشکری در حوزه پدافند غیرعامل وجود دارد.
حسین کلانتری با تبریک ۱۶ آذر روز دانشجو یاد و خاطره سه دانشجوی شهید دانشگاه تهران به نام های مصطفی بزرگ نیا، احمد قندچی و آذر شریعت رضوی را گرامی داشت.



وی اظهار داشت: ۱۶ آذر واقعه‌ای مهم و تاثیرگذار برای جامعه دانشگاهی و دانشگاهیان و برای ملت شریف و متعهد ایران عزیزمان است. 
این اتفاق در اعتراض به ورود ریچارد نیکسون معاون وقت آمریکا به ایران و همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ رخ داد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: ۱۴۱ جلسه پدافند غیرعامل تشکیل شده است و ۴۱۵ برنامه پدافند غیرعامل در استان داشته ایم ضمن اینکه طرح حفاظت در استان به خوب انجام گرفته است.
کلانتری تاکید کرد: طرح جامع پدافند غیرعامل استان که مراحل پایانی خود را طی می‌کند هرچه زودتر نهایی شود.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان هم در این نشست گفت: شورای پدافند غیرعامل استان ۸۴ مصوبه و ۹۶ جلسه کارگروه استانی و ۳۷ قرارگاهی داشته است.
به گفته بهشتی روی ۲۱۷ رزمایش، ۸۰ دوره آموزشی به صورت مجازی و یک هزار و ۲۰۰ همایش در این حوزه شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
علی برکة الله
چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

پرهیز از جملات مخربی مانند «تو همیشه...»، «باشه هر کاری می‌خوای بکن»، «من خوبم» و «چقدر ...
این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

وسایل پرمصرف مانند بخاری برقی، مایکروویو و سشوار باید به پریز‌های جداگانه وصل شوند تا ...
در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در حالی‌که ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای را آغاز کرده‌اند،...
1