تاریخ انتشار
جمعه ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۱۰
کد مطلب : ۴۲۲۲۵۴
دستاوردهای سفر رئیس کمیته امداد کشور به یاسوج چه بود؟

سفر رئیس کمیته امداد کشور به یاسوج / تحویل ۷۰۰ کلید واحد مسکونی به مددجویان کهگیلویه و بویراحمد

۰
کبنا ؛سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد کشور به یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرد و علاوه بر حضور در آئین افتتاح 700 واحد مسکونی با نماینده ولی فقیه در استان و حسین کلانتری استاندار استان دیدار کرد.

کلید ۷۰۰ واحد مسکونی به مددجویان  کهگیلویه و بویراحمد اهدا شد
با حضور رئیس کمیته امداد کشور، استاندار و برخی مسئولان در استان کهگیلویه و بویراحمد، ۷۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان تحت حمایت این استان افتتاح شد.
سید مرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در سفر یک روزه خود به استان کهگیلویه و بویراحمد علاوه بر حضور در آئین افتتاح این واحدهای مسکونی با نماینده ولی فقیه و امام جمعه یاسوج و استاندار نیز دیدار و گفتگو کرد.
همچنین بازدید از طرح راهبری شغلی و مرکز نیکوکاری از دیگر برنامه‌های سفر یکروزه بختیاری به استان کهگیلویه و بویراحمد بود.

کهگیلویه و بویراحمد نیازمند ایجاد بیش از ۵ هزار شغل جدید است
 استاندار کهگیلویه و‌بویراحمد گفت: براساس هدفگذاری های انجام شده، این استان نیازمند ایجاد ۵ هزار شغل جدید است.
رئیس کمیته امداد کشور در سفر یک روزه خود به استان کهگیلویه و بویراحمد با حسین کلانتری استاندار،نماینده ولی فقیه در استان و جمعی از مسئولان دیدار و گفتگو کرد.
کلانتری در این نشست بر ایجاد اشتغال و توانمندسازی افراد تحت پوشش کمیته امداد تاکید کرد و گفت: ۱۵۰۰ واحد مسکن به محرومین تحت پوشش کمیته امداد اختصاص داده شده اما از کمیته امداد حضرت امام(ره) انتظار کمک بلاعوض داریم که به ازای هر خانوار ۱۰ میلیون کمک بلاعوض شود.
نماینده عالی دولت در استان سهم اشتغال امداد استان در سال جاری را ۵ هزار و ۵۰۰ مورد عنوان کرد و افزود: از کمیته امداد امام خمینی (ره) می‌خواهیم سقف اشتغال استان را آزاد بگذارد تا اشتغال بالاتر از این رقم باشد.
وی به شیوع ویروس کرونا و خسارات واحدهای تولیدی در نتیجه شیوع این ویروس اشاره کرد و گفت: مصوب شده هر واحدی در کهگیلویه و بویراحمد که تا سقف ۱۰ نیرو از افراد تحت پوشش امداد بگیرد از ۵۰ تا ۵۰۰ میلیون به آن واحد تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: به تفاهم‌ رسیدیم که جهیزیه زوج‌ ها به صورت مشارکتی تامین و با مشارکت سپاه و کمیته امداد تا سقف تعیین شده نسبت به تامین جهیزیه اقدام شود.
وی با اشاره به ظرفیت برگزاری دوره‌های آموزشی در این استان خواستار سفر معاونت اقتصادی کمیته امداد کشور به کهگیلویه و بویراحمد شد.
کلانتری افزود: در صورت حضور وی در استان با توجه به ظرفیت کمیته امداد و امکانات موجود در کهگیلویه و بویراحمد در حوزه توانمندسازی و اشتغال مددجویان اقداماتی انجام خواهد شد.

هدفگذاری ایجاد ۱۰هزار شغل در کهگیلویه و بویراحمد
 استاندار کهگیلویه و بویراحمد از هدفگذاری افزایش سقف اشتغال موجود در استان در حوزه مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به ۱۰ هزار نفر خبر داد.
حسین کلانتری افزود: با توجه به سفر امروز  رئیس کمیته امداد کشور به استان و برنامه‌ریزی و مصوبات انجام شده این دیدار، سقف اشتغال مددجویان کمیته امداد استان از ۵ هزار و ۵۰۰ نفر با اعتبار ۱۶۵ میلیارد تومان تا ۱۰ هزار نفر اشتغال و اعتبار بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش خواهد داشت.
کلانتری همچنین از موافقت کمیته امداد کشور برای پرداخت ۱۵۰ هزار میلیارد ریال کمک بلاعوض به ۱۵۰۰ خانواده مددجو بر اساس تفاهم نامه سه جانبه خبر داد و اظهار کرد: از طریق تفاهم نامه با محوریت ریاست برنامه و بودجه، بنیاد مسکن و استانداری پوشش خانه دار شدن جامعه هدف عملیاتی می‌شود.
استاندار با اشاره برنامه ریزی برای تهیه جهیزیه تمام مددجویان تحت پوشش کمیته امداد که در نوبت دریافت جهیزیه قرار دارند، عنوان کرد: با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و استانداری کهگیلویه و‌ بویراحمد این مهم عملیاتی می‌شود.
وی همچنین توسعه و تجهیز مراکز فرهنگی، آموزشی تفریحی کمیته امداد استان و ارتقای آن برای پوشش برنامه‌های منطقه‌ای و ملی را از دیگر موارد مطرح شده دانست.
وی در پایان از سفر معاونت اقتصادی کمیته امداد کشور با هدف بررسی ظرفیت اشتغال زایی در حوزه کمیته امداد امام خمینی (ره) خبر داد و بیان کرد: بررسی ظرفیت سرمایه گذاری و توسعه با محوریت کمیته امداد از دیگر اهداف این سفر خواهد بود.

حجت الاسلام و المسلمین سید نصیر حسینی در دیدار سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد کشور که به کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده گفت: مردم استان کهگیلویه و بویراحمد به جهت شجاعت و غیرتی که داشتند زیر بار حکومت ستم‌شاهی نرفتند به همین جهت مورد ظلم واقع شدند و محروم ماندند.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: همه خدماتی که به این استان شده بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوده و در همان روزهای نخست انقلاب جاده، برق و آب تا دورترین نقطه این استان رفت.
وی با بیان اینکه به مردمی که شایسته خدمت بودند خیانت شد و شرایط سختی به آنها در رژیم گذشته تحمیل شد، افزود: در میان خدماتی که بعد از انقلاب به مردم ارائه شد خدمات کمیته امداد قابل مشاهده است.
امام جمعه مرکز کهگیلویه و بویراحمد بر ایجاد اشتغال پایدار کمیته امداد در این استان تاکید کرد و گفت: کمیته امداد با خدمات خود خانواده‌های تحت پوشش را در مسیر کار، تولید و فعالیت قرار دهد.
حسینی خواستار نظارت بیشتر بر وام‌های پرداختی کمیته امداد در حوزه اشتغال شد و افزود: نظارت شود که از قِبل این تسهیلات اشتغال ایجاد شود.
وی بر توزیع بسته‌های فرهنگی امداد در میان اقشار تحت پوشش تاکید کرد و گفت: چند سال در این منطقه هستم و خوب می‌دانم در حوزه فرهنگ بیشتر باید کار شود گاهی مشکلات بیکاری و نبود شغل نیست مسئله فرهنگ است و در این  حوزه هم باید سرمایه‌گذاری کنیم.
نماینده ولی فقیه در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار داشت: مردم استان کهگیلویه و بویراحمد به جهت شجاعت و غیرتی که داشتند زیر بار حکومت ستمشاهی نرفتند و به همین جهت مورد ظلم واقع شدند و محروم ماندند.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: همه خدماتی که به این استان شده بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوده و در همان روزهای نخست انقلاب جاده، برق و آب تا دورترین نقطه این استان رفت.
وی با بیان اینکه به مردمی که شایسته خدمت بودند خیانت شد و شرایط سختی به آنها در رژیم گذشته تحمیل شد، افزود: در میان خدماتی که بعد از انقلاب به مردم ارائه شد خدمات کمیته امداد قابل مشاهده است.
امام جمعه یاسوج بر ایجاد اشتغال پایدار کمیته امداد در این استان تاکید کرد و گفت: کمیته امداد با خدمات خود خانواده‌های تحت پوشش را در مسیر کار، تولید و فعالیت قرار دهد.
 حسینی خواستار نظارت بیشتر بر وام‌های پرداختی کمیته امداد در حوزه اشتغال شد و افزود: نظارت شود که از قِبل این تسهیلات اشتغال ایجاد شود.
وی بر توزیع بسته‌های فرهنگی امداد در میان اقشار تحت پوشش تاکید کرد و گفت: چند سال در این منطقه هستم و خوب می‌دانم در حوزه فرهنگ بیشتر باید کار شود گاهی مشکلات بیکاری و نبود شغل نیست مسئله فرهنگ است و در این  حوزه هم باید سرمایه‌گذاری کنیم.

ایجاد ۲۰۰ هزار شغل توسط کمیته امداد در سال ۹۹
رئیس کمیته امداد کشور با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۷۵ هزار شغل در کشور ایجاد شد، گفت: برنامه‌ریزی امداد برای سال ۹۹، ایجاد ۲۰۰ هزار شغل است.
سید مرتضی بختیاری در دیدار نماینده ولی فقیه و استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه اولین نهادی که بعد از پیروزی انقلاب امام(ره) بانی بودند کمیته امداد بود و در حال حاضر این نهاد زیر نظر ولی‌فقیه است و هر زمانی که خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم دغدغه ایشان مسائل محرومین، مستمندان و نیازمندان است.

رئیس کمیته امداد کشور  با بیان اینکه دو قشر سالمندان و بیماران صعب‌العلاج مادام‌العمر هزینه آنها پرداخت می‌شود، اظهار کرد: بقیه کسانی که تحت پوشش هستند باید زمینه اشتغال و توانمندسازی آنها فراهم شود در حکمی هم که حضرت آقا برای اینجانب صادر کردند بر توانمندسازی و ایجاد درآمد باثبات با رعایت تکریم تاکید کردند که بر همین اساس اولویت اول کمیته امداد در سال گذشته به اشتغال اختصاص داده شد و ۱۷۵ هزار و ۹۰۰ شغل در کل کشور ایجاد شد که ۵۵ هزار مورد اشتغال خانگی خانم‌ها بود.

وی ادامه داد: یکی از برنامه‌هایی که کمیته امداد دنبال می‌کند اشتغال خانگی است چرا که عمده کسانی که تحت پوشش این نهاد هستند زنان سرپرست خانوار هستند که علاوه بر ایجاد اشتغال خانگی شغل اصلی آنها که مادر بودن است نیز حفظ می‌شود.
این مسوول کشوری بیان کرد: در دیداری که اخیرا با رئیس مجلس شورای اسلامی دکتر قالیباف داشتم آمادگی کمیته امداد برای ایجاد اشتغال خانگی در کل کشور را اعلام کردم که اشتغال خانگی برای افراد تحت پوشش کمیته و سایر افراد را با توجه به تجربه موفق در این خصوص در کل کشور بپذیریم.
بختیاری بیان کرد: طبق ماده ۸۳ برنامه شش ساله توسعه کمیته امداد و بهزیستی سالانه باید ۱۰۰ هزار شغل ایجاد کنند که ۷۰ هزار شغل سهم کمیته امداد و ۳۰ هزار شغل سهم بهزیستی که در سال ۹۶ که آقای فتاح در کمیته امداد بودند ۱۷۰ هزار شغل ایجاد شد. سال ۹۷ هم ۱۴۸ هزار شغل و سال قبل ۱۷۵ هزار شغل ایجاد شد که ما از برنامه جلو هستیم به همین دلیل دولت در تسهیلات کمیته امداد دست و دل باز عمل می‌کند.
وی با بیان اینکه طبق تبصره ۱۶، مجلس ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای کمیته امداد در سال ۹۹ پیش‌بینی کرد، افزود: طبق گزارشاتی که به کمیسیون‌های مجلس ارسال شد رئیس وقت مجلس دکتر لاریجانی ۱۴۰۰ میلیارد تومان دیگر در کمیسیون تلفیق به این رقم اضافه شد و در حال حاضر با سایر مبالغ، کمیته امداد ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال دارد که ۱۰۰ درصد قرض‌الحسنه است.
این مسوول کشوری در بخش دوم سخنان خود با اشاره به جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد و دلاوری رزمندگان و شهدای استان در جنگ هشت ساله گفت:زمینه اشتغال در این استان فراهم است به همین دلیل سال گذشته ۳ هزار و ۳۱ مورد اشتغال با اعتبار ۹۰ میلیارد تومان در این استان ایجاد شد و اگر به کرونا نمی‌خوردیم اشتغال بیش از این بود اما این بیماری همه چیز را تحت الشعاع قرار داد.
رئیس کمیته امداد کشور بیان کرد: برنامه‌ریزی شده که امسال ۲۰۰ هزار شغل در کل کشور ایجاد شود که سهم این استان ۵ هزار و ۵۰۰ مورد است و ۱۶۵ میلیارد تومان هم تسهیلات پیش‌بینی شده البته سعی می‌کنیم برای استان‌های محروم سقف تسهیلات لحاظ نکنیم.
بختیاری یادآور شد: اگر در این استان کارآفرینی آمادگی داشته باشد ۱۰ اشتغال از کمیته امداد بگیرد به ازای هر نفر ۵۰ میلیون وام قرض‌الحسنه پرداخت می‌شود که در این خصوص تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان محدودیتی وجود ندارد.
وی در ادامه سخنان خود در دیدار با نماینده ولی‌فقیه، استاندار و سایر مسوولان استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: واگذاری کارها و برنامه به مردم در قالب مراکز نیکوکاری دیگر اقدام کمیته امداد  است که صندوق‌های صدقات هر محله در اختیار مساجد همان محله قرار می‌گیرد و مبالغ جمع‌آوری شده برای امورات خیر اختصاص داده می‌شود که ۲۲ مرکز نیکوکاری با ۳۰ هزار صندوق صدقات در این استان دایر شد.
بختیاری به رزمایش همدلی، مواسات و کمک‌های مومنانه بعد از سخنان مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در این طرح موجی از همدلی میان همه دستگاه‌ها و نهادها ایجاد شد به همین دلیل ما در کمیته امداد تصمیم گرفتیم ۳۱۳ آشپزخانه به نیت یاران امام زمان(عج) دایر کنیم و نامه‌ای هم به وزارت بهداشت ارسال شد و ۳۱۳ آشپزخانه اطعام مهدوی در کشور شکل گرفت، انصافا مردم، نمایندگان ولی فقیه، استانداران و همه کمک کردند و ایران همدل مصداق پیدا کرد.
وی عنوان کرد: پیش‌بینی کرده بودیم در ایام ماه مبارک رمضان ۵ میلیون غذای گرم توزیع کنیم اما خوشبختانه همه دستگاه‌ها، سپاه، حسینیه‌ها و حتی دانشگاه‌های علوم پزشکی آشپزخانه‌های خود را در اختیار کمیته امداد قرار دادند و به جای ۵ میلیون غذای گرم ۱۱ میلیون غذا توزیع شد.
بختیاری تصریح کرد: در مناطقی هم که امکان توزیع بسته‌های گرم غذایی وجود نداشت بسته‌های ۱۸۰ هزار تومانی توزیع شد که ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بسته جیره خشک توزیع شد. کمک‌های مردمی در قالب تهیه برنج و کمک‌های مادی ۵۴۰ میلیارد تومان بود و رمضان پر برکتی را در سال ۹۹ شاهد بودیم.
وی در بخش پایانی سخنان خود به طرح اکرام کمیته امداد اشاره و عنوان کرد: یک میلیون و ۲۰۰ هزار حامی ایتام در کشور هستند اما ۷۱۰ هزار نفر از آنها فعال هستند و از ۲۹۰  هزار یتیم حمایت می‌کنند این افراد سال قبل ۹۱۱ میلیارد تومان به حامیان خود کمک کردند که تعداد حامیان ایتام استان کهگیلویه و بویراحمد ۴ هزار نفر است.
نام شما

آدرس ايميل شما

ابتلای ترانه علیدوستی به یک بیماری با منشا نامشخص؟

ابتلای ترانه علیدوستی به یک بیماری با منشا نامشخص؟

مادر ترانه علیدوستی در صفحه‌ی شخصی خود در اینستاگرام اعلام کرد که این بازیگر مشهور به ...
مشکل ۵۰ ساله بازنشستگان حل شد

مشکل ۵۰ ساله بازنشستگان حل شد

با پیگیری سازمان بازرسی کل کشور، معضل چندین ساله بازنشستگان کشوری در خصوص تأخیر در برقراری ...
مشکل تعطیلی پنجشنبه‌

مشکل تعطیلی پنجشنبه‌

اگر قدرت اقتصادی ما به شکلی بود که پول ملی ما «ریال» از ارز‌های مسلط بر بازار‌های بین ...
1