تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۴۴
کد مطلب : ۴۱۵۶۱۴

آغاز مانور طرح ترافیک زمستانی در کهگیلویه و بویراحمد

۰
کبنا ؛( روز یکشنبه ۲۴ آذر ماه ۱۳۹۸ ) مانور مشترک طرح ترافیکی زمستانی دستگاههای خدمات رسان در محور یاسوج به اصفهان با حضور دستگاههای خدمات رسان از جمله پلیس راهور - پلیس راه - راهنمایی و رانندگی - جانشین فرماندهی نیروی انتظامی استان، مدیر کل مدیریت بحران، مدیرکل هلال احمر و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان ریئس مرکز فوریت‌های پزشکی، مدیر عامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری یاسوج برگزار شد.
وحید محمدی تبار مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: این مانور رزمایش و فرصت ارائه آمادگی‌ها و توانمندی‌های دستگاه‌های خدمات رسان، راهداران، پلیس راه و نیروهای امداد و نجات است.
مدیر کل مدیریت بحران در ادامه گفت از طرف نماینده عالی دولت و معاون عمرانی استاندار از یکایک شما خادمان راهداری، امداد و نجات، پلیس راه و مأمور و ... کمال تشکر را دارم که در این شرایط سخت و طاقت فرسای زمستان از نیروی جوانی و توان خویش برای سلامت و امنیت شهروندان مایه می‌گذارید. و بصورت جهادی و با انگیزه آنهم با امکانات و دست مزدهای محدود خدمت می‌کنید.
مدیرکل مدیریت بحران در پایان ضمن تشکر از زحمات دست اندرکاران این مانور گفت انسجام، وحدت رویه و اقدام مشترک با روحیه جهادی خود بالاترین انگیزه برای خدمت به مردم استان.
نام شما

آدرس ايميل شما

اردوغان؛ دوست تهران یا تل‌آویو؟

اردوغان؛ دوست تهران یا تل‌آویو؟

در سال ۱۴۰۴ با تشدید تنش‌های میان ایران و اسرائیل، ترکیه دوباره در واکنش‌های منطقه‌ای ...
سرنوشت رابطه ایران و آژانس چه خواهد شد؟

سرنوشت رابطه ایران و آژانس چه خواهد شد؟

شرایط ایران با شورای حکام و شخص مدیرکل آن مناسب نیست. حتی در صورتی که ایران بخواهد از ...
آیا خاندان ترامپ قدرت را در آینده آمریکا قبضه خواهند کرد؟

آیا خاندان ترامپ قدرت را در آینده آمریکا قبضه خواهند کرد؟

اریک ترامپ به تازگی در مصاحبه‌ای گمانه‌زنی‌ها در خصوص تلاش برای جانشینی پدرش را تقویت ...
1