تاریخ انتشار
دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۳۶
کد مطلب : ۴۰۹۳۸۲
روزی که کتاب، شادی بخش اهالی یک روستا شد؛

کاروان «یار مهربان» در روستای توگبری شهرستان چرام

۰
کبنا ؛کاروان یار مهربان با هدف ترویج کتاب و کتابخوانی در روستاهای فاقد کتابخانه کهگیلویه و بویراحمد در روستای توگبری شهرستان چرام به اجرای برنامه‌های جمع خوانی کتاب، مسابقه نقاشی، مسابقه کتابخوانی و قصه خوانی روزی شاد را به کودکان هدیه داد. به گزارش روابط عمومی کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه و بویراحمد، کاروان " یار مهربان " با هدف ترویج کتاب و کتابخوانی در روستاهای فاقد کتابخانه کهگیلویه و بویراحمد در روستای تو گبری شهرستان چرام به اجرای برنامه‌های جمع خوانی کتاب، مسابقه نقاشی، مسابقه کتابخوانی و قصه خوانی روزی شاد را به کودکان هدیه داد.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان با اشاره به اجرای این برنامه فرهنگی در این روستای محروم شهرستان چرام گفت: روستای توگبری شهرستان چرام اولین ایستگاه و اولین گام این کاروان فرهنگی بود که با استقبال خوب اهالی این روستا مواجه شد.
یاسر رحیمیان تصریح کرد: با هماهنگی و رایزنی با مدیرکل حوزه استاندار، با حضور فرماندار شهرستان چرام، مدیرکل امور بانوان استانداری، رئیس آموزش و پرورش شهرستان چرام، کتابداران قصه گو و قصه خوان کتابخانه‌های عمومی استان، کاروان فرهنگی «یار مهربان» با اجرای برنامه‌های جمع خوانی کتاب، مسابقه کتابخوانی، مسابقه نقاشی، قصه گویی و قصه خوانی از شاهنامه در این روستای محروم، برای ساعاتی شادی و دانایی را به اهالی و کودکان روستا هدیه دادند.
وی اظهار داشت: در این برنامه ابتکاری تلاش کردیم در روستایی که هم به لحاظ جمعیت و هم به لحاظ کوچ رو بودن فاقد کتابخانه بود و با رسالت و هدف توزیع عادلانه خدمات فرهنگی به نقاط محروم استان این برنامه را در گام اول در توگبری اجرا نماییم و انشالله این روند به صورت فصلی در دیگر روستاهای فاقد کتابخانه در شهرستانهای دیگر نیز اجرا می‌کنیم.
 رحیمیان همچنین افزود: در این برنامه که همزمان با هفته معلم بود از چند معلم دلسوز این روستا نیز تجلیل و در پایان با اهدای کتاب، اهدای جوایز نقدی و غیر نقدی از تمامی دانش آموزان و کودکان شرکت کننده در این روستا تقدیر شد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

دو نماینده مجلس در واکنش به تصمیم هیئت رئیسه در خصوص ممنوعیت استفاده از موبایل در صحن ...
حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

همانطور که ما انتظار داریم مسئله هسته ای ما به دیگر مسائل گره زده نشود، ما هم نباید این ...
فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

کواکبیان در اظهاراتی جدید ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۸ سال در ایران بوده است....
1