تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۴۰
کد مطلب : ۸۳۷۶۵

برای فرار از مرض قند

۲
۰
کبنا ؛قائم خردمند مطلق*

مطلب خود را از آنجا آغاز می کنم که هر روز و هر شب در شبکه های تلویزیونی و شبکه های اجتماعی از مضرات قند خون و چربی خون بالا و بلایی به نام سرطان نگاشته می شود و گواه این حرف‌ها تخت های  پر بیمارستان‌ها و افزایش نرخ مرگ و میر به این دلایل می باشددر باب مضرات قند خون بالا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱- سیستم ایمنی بدن را از کار می اندازند: پس از هر بار مصرف محصولات دارای قند مصنوعی (قند و شکر) گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار می افتند و ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود
۲- تعادل املاح و مواد معدنی بدن را بر هم می زنند: قند مصنوعی ماده ای است فاقد ویتامین، مواد معدنی و فیبر.
۳-شکر سبب ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن می شود. احساس اضطراب بیش از اندازه آشفتگی و بد خلقی از نتایج آن هستند.
۴-شکر به کلیه ها آسیب می زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است.
و موارد دیگر که به حجم مطالب می افزاید.
اما مشکل از آنجا شروع می‌شود که ما این همه مضرات را می دانیم اما تولید چغندر و کارخانه های تولیدی قند و شکر را هر روز بیشتر می بینیم و با چنان افتخاری حمایت و پوشش خبری می‌دهیم که انگار به دستاوردی نوین در حوزه تولید دست یافته ایم.
شاید نیم نگاهی به کشورهای پیشرفته دنیا در حوزه کشاورزی و پزشکی برای فرار از قند و شکر مضر کمی ما را به فکر فرو ببرد. بدون تردید با ورود اینترنت به صحنه جهانی دسترسی به اطلاعات علمی همه کشورها بسیار آسان شده است. کشورهای دیگر مانند ژاپن، آمریکا، انگلستان و آلمان برای  فرار از مرض قند دست روی دست نگذاشته اند و تا جایی که از سال ۲۰۰۰تا به امروز کشور ژاپن گیاه استویا که شیرینی فراتر از چغندر داشته و اما غیر قابل جذب برای بدن بوده و کشورهای دیگر با فرآوری این گیاه به صورت شکر استویا و افزودنی های دیگر کم کم با فرآورده های مانند چغندر و نیشکر خداحافظی می‌کنند. اما ما در کشور و استان عزیزمان نه تنها به این مسائل توجه خاصی نمی‌شود، بلکه حمایت ها از کارخانه های چغندر قند و نیشکر هر روز بیشتر از دیروز می‌شود.  مقاله ها آن هم به تعداد زیاد دردی را دوا نمی‌کنند و ای کاش دانشگاهیان و اساتید برجسته کمی به خود سختی بدهند و آستین‌ها را بالا بزنند و به میدان بیایند و مسئولین، خبرگان و رسانه های محترم حمایت ها هوشمندانه و آینده نگرانه به مسائل داشته باشند تا قدم های رو به جلو را مطمئن برداریم انشاا...


*کارشناس ارشد گیاهپزشکی و پژوهشگر برتر نانوتکنولوژی کشور در سال ۱۳۹۳
نام شما

آدرس ايميل شما

گچسارانی
Iran, Islamic Republic of
سلام . میگویند قند و شکر نخورید و روز به روز بر میزان آن در بازار بیشتر می شود . نمک نخورید . سوسیس و کالباس و همبر نخورید . پفک و چیپس نخورید و خیلی چیزهای دیگر ....
ما که می خوریم خیلی هم خوشمزه اند . اگه واقعا ضرر داشت جلوی تولیدشان را می گرفتند . حتما برای بدن مفید هستند که روز به روز تولیدشان بیشتر می شوند . اگه واقعا ضرر داشت جلوی تولیدشان را می گرفتند . اگه واقعا ضرر داشت جلوی تولیدشان را می گرفتند . اگه واقعا ضرر داشت جلوی تولیدشان را می گرفتند .
پزشک
Iran, Islamic Republic of
دوست عزیز مصرف قند در حد معمول از نیازمندی های فیزیولوژیک هر فردیست و نمی توان مصرف آن را منع کرد آنچه مضر است مصرف بی رویه مواد قندی هست. پس نمی توان و نباید جلوی کارخانه جات و تولیدات چغندر و قند و شکر را گرفت و در هیچ کجای دنیا چنین سیاستی وجود ندارد. مصرف باید متعادل باشد همین. در رابطه با دیابت هم اونقدر مطالعه و تحقیق شده که چندان نیاز به بررسی های جدید سبب شناسی ندارد و در حقیقت مصرف مواد قندی هم نقش مستقیمی در دیابت ندارند بلکه آنچه منجر به چاقی و افزایش شاخص توده بدنی می شود و همچنین بالا رفتن سن و کم تحرکی و اضافه دریافت کالری و بخصوص سابقه مثبت ژنتیکی تعیین کننده هستند.
دیپ‌ فیک «ایران من» همایون شجریان و هنرنمایی جمعی از قهرمانان ایران زمین

دیپ‌ فیک «ایران من» همایون شجریان و هنرنمایی جمعی از قهرمانان ایران زمین

جعل عمیق تصاویر و فیلم‌های موجود را بر روی تصاویر یا فیلم‌های منبع قرار می‌دهد و از یک ...
تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

تخریب یا نقد مجلس یازدهم؟!

هر چه مجلس کوتاه بیایید، دیگران او را به گوشه رینگ برده و مورد ضرباتی قرار می‌دهند. تخریب‌گران ...
اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

اختلال عاطفی فصلی؛ از علائم تا درمان

باور بر این است که اختلال عاطفی فصلی به دلیل اختلال در ریتم شبانه روزی بدن رخ می دهد....
1