تاریخ انتشار
دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۵۶
کد مطلب : ۵۰۳۸۰۵
دکتر قالیباف در پاسخ به کوچک‌زاده درباره ضرورت رسیدگی به موضوعات اولویت‌دار در مجلس:

قالیباف: پیگیر اجرای قانون شفافیت هستیم / قوانین مهم و فوری در زمان جنگ تحمیلی تصویب شد/ لایحه نظام جامع باشگاه‌داری موضوع مهمی است

۰
قالیباف: پیگیر اجرای قانون شفافیت هستیم / قوانین مهم و فوری در زمان جنگ تحمیلی تصویب شد/ لایحه نظام جامع باشگاه‌داری موضوع مهمی است
کبنا ؛رئیس مجلس شورای اسلامی با تأیید تذکر نماینده تهران درباره ضرورت رسیدگی به موضوعات مهم و فوری در مجلس گفت: اولویت مجلس رسیدگی به موضوعات مهم و فوری، با اولویت لوایح نسبت به طرح‌ها است چنانچه حین رسیدگی به لایحه مهم نظام جامع باشگاه‌داری، در زمان حوادث جنگ 4 قانون مهم و فوری را نیز به سرانجام رساندیم.
به گزارش کبنا نیوز، مهدی کوچک زاده در نشست علنی صبح امروز(یکشنبه، 16 شهریور ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به لایحه نظام جامع باشگاه‌داری به ارائه تذکری پرداخت و با انتقاد از افزایش افسارگسیخته قیمت کالاهای اساسی از جمله مرغ و برنج در ماه های اخیر که دغدغه معیشتی مردم را افزایش داده است، گفت: مسئولان باید در این حوزه به صورت میدانی ورود پیدا کنند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه ضمن تشکر از نطق پیش از دستور رئیس قوه مقننه درباره گرانی و اجرای طرح کالابرگ الکترونیک، عنوان کرد: حضرت آقا در یکی از دیدارهای نمایندگان و آقای لاریجانی رئیس وقت مجلس شورای اسلامی با ایشان، فرمودند مجلس باید ببیند چه موضوعی اولویت دارد چرا که برخی قوانین ممکن است مطرح شود و وقت مجلس را بگیرد و موضوعی را هم درست کند اما اولویت نداشته باشد.
وی با اشاره به ادامه فرمایشات رهبری عنوان کرد: پرداختن به موضوعات غیرضروری مانند پولی است که در جایی که احتیاج نیست خرج شود؛ وقت مجلس محدود است و نباید گرفته شود و باید صرفا به موضوعات اولویت‌دار پردات و این را نیز مجلس به عنوان مرجع باید تعیین کند.
کوچک زاده ادامه داد: به نظر می رسد موضوع خرید و فروش ورزشکاران و حق پخش زنده موضوع چندان مهمی در شرایط فعلی نباشد و چندین جلسه نیز وقت مجلس را گرفته است. ما ناچاریم به لوایح دولت رسیدگی کنیم اما لازم است بررسی شود رسیدگی به چه طرح هایی اولویت دارد.
عضو مجمع نمایندگان استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: امروز مرجعی برای تعیین اولویت وجود ندارد و ما به فرمایشات رهبری توجه نکرده ایم که خارج از شأن مجلس است لذا از آنجایی که افراد به صورت شخصی نمی توانند اولویت ها را تعیین کنند لازم است کمیته یا کارگروهی در این خصوص تشکیل شود تا به تعیین اولویت ها برای مجلس بپردازد.
رئیس مجلس: لایحه نظام جامع باشگاه‌داری موضوعی مهم برای رشد باشگاه‌ها و حل اختلافات است
دکتر محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر، اصل کلام نماینده تهران درباره پرداختن به اولویت ها را مورد قبول دانست و افزود: دستور فعلی طرح نیست و لایحه است از این رو باید به آن پرداخته شود؛ ممکن است فوری نباشد اما موضوع مهمی است با این حال در اثنای بررسی این لایحه و در زمان حوادث جنگ، 4 قانون دیگر را به عنوان طرح های مهم و فوری بررسی کرده و به سرانجام رساندیم.
وی در ادامه لایحه نظام جامع باشگاه داری را لایحه مهمی توصیف کرد که بر اساس قانون برنامه هفتم موضوعات مربوط به باشگاه ها را تعیین تکلیف می کند و افزود: موضوع اختلاف حق پخش زنده در صداوسیما با باشگاه های ورزشی و سایر مشکلات باعث شده بود باشگاه ها امکان رشد نداشته باشند که این موضوعات باید حل می شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با تأکید مجدد بر اینکه رسیدگی به لوایح نسبت به طرح ها در اولویت مجلس قرار دارد، عنوان کرد: اولویت مجلس رسیدگی به موضوعات مهم و فوری اعم از طرح ها و لوایح بوده که البته لوایح نسبت به طرح ها اولویت دارند؛ دستور کار امروز مجلس در خصوص باشگاه ها نیز به عنوان لایحه ای مهم در حال بررسی است.
قالیباف: پیگیر اجرای قانون شفافیت هستیم / قوانین مهم و فوری در زمان جنگ تحمیلی تصویب شد/ لایحه نظام جامع باشگاه‌داری موضوع مهمی استقالیباف: پیگیر اجرای قانون شفافیت هستیم
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده تهران درباره عدم‌ارائه گزارش از سوی قوای سه‌گانه درباره اجرای قانون شفافیت قوای سه‌گانه، دستگاه‌های اجرایی و سایر نهادها گفت: پیگیر اجرای قانون شفافیت در مجلس و همچنین قوای دیگر هستیم.
 حجت الاسلام حمید رسایی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز، دوشنبه، قوه مقننه در تذکری با بیان اینکه یکی از مصوبات خیلی خوب مجلس یازدهم قانون شفافیت بوده است، عنوان کرد: طبق قانون شفافیت، دستگاه‌ها باید هر 6 ماه یک‌بار گزارشی به مجلس ارائه دهند، در این زمینه طی ماه جاری طی نامه‌ای به آقای جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی و شوراها که طبق قانون باید گزارش‌ها به آن کمیسیون داده شود، مکاتبه و از وی درخواست کردم که نتیجه گزارشات مربوطه را در اختیار نمایندگان بگذارد اما در هر دو مرتبه پاسخ آقای جوکار این بوده است که کمیسیون با سه قوه مکاتبه کرده است اما هیچ کدام از سه قوه تاکنون پاسخی به این نامه نداده و گزارشی ارائه نکرده‌اند.
وی تصریح کرد: به‌هرترتیب بخشی از مجلس شورای اسلامی به قانون شفافیت عمل می‌کند و بعد از یک ماه آرای نمایندگان مشخص می‌شود اما بخش‌هایی از مجلس نظیر کمیسیون‌ها به قانون شفافیت عمل نمی‌کنند؛ اگر می‌خواهیم قانون شفافیت که قانون خوبی است، اجرایی شود، کار باید از مجلس آغاز شود و مجلس باید به‌طور کامل به این قانون عمل کند و گزارش‌های مربوطه را ارائه دهد، همچنین باید از دو قوه دیگر مطالبه شود تا به احکامی که در قانون شفافیت برای آنها تعیین شده است، هم عمل کنند و هم گزارش‌های مربوطه را ارائه دهند.
بنابر این گزارش، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نماینده تهران تأکید کرد: بحث درستی است و حتماً موضوع را پیگیری خواهیم کرد؛ آقای جوکار موضوع را پیشتر به من منعکس کردند و من اجرای قانون مربوطه را در مجلس پیگیری کرده‌ام؛ نمی‌گویم که همه سر وقت این کار را انجام دادند اما پیگیر انجام آن هستیم؛ همچنین حتماً ارائه گزارش از سوی قوای دیگر را نیز پیگیری خواهیم کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما

معیشت مردم مهمترین مسئله است برای انضباط بازار چاره‌اندیشی شود

معیشت مردم مهمترین مسئله است برای انضباط بازار چاره‌اندیشی شود

رئیس‌جمهور و اعضای هیات دولت امروز با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
ببینید / فیلم وایرال شده از برخورد خشونت آمیز ماموران شهرداری قزوین با دستفروشان خیابانی

ببینید / فیلم وایرال شده از برخورد خشونت آمیز ماموران شهرداری قزوین با دستفروشان خیابانی

فیلمی از برخورد خشونت آمیز ماموران شهرداری قزوین با دستفروشان خیابانی وایرال شده که تاکنون ...
فرمان بازار سکه به دست طلا افتاد | قیمت سکه به نیمه کانال 92 میلیون رسید | ورود موج جدید خرید به بازار

فرمان بازار سکه به دست طلا افتاد | قیمت سکه به نیمه کانال 92 میلیون رسید | ورود موج جدید خرید به بازار

 نخستین روز هفته برای بازار طلا و سکه با شیب صعودی آغاز شد؛ دلار آزاد در کف کانال ۱۰۲ ...
1