تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۴۶
کد مطلب : ۵۰۳۰۸۶
طی حکمی

سرپرست اداره پیمان و امور قراردادهای اداره‌کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد

۲
۰
سرپرست اداره پیمان و امور قراردادهای اداره‌کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
کبنا ؛طی حکمی از سوی علی پارسایی مدیرکل راه‌و‌شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد، سرپرست اداره پیمان و رسیدگی و امور قراردادهای اداره‌کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.
به گزارش کبنا، طی حکمی از سوی علی پارسایی مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد، محمد خوبانی به‌عنوان سرپرست اداره پیمان و رسیدگی و امور قراردادهای این اداره‌کل منصوب شد.
در بخشی از متن حکم آمده است:
«با توجه به تخصص و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست اداره پیمان و رسیدگی و امور قراردادهای اداره‌کل راه و شهرسازی منصوب می‌شوید. امید است با توکل به خداوند متعال، بهره‌گیری از رهنمودهای امام خمینی (ره)، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت، در راستای تحقق اهداف وزارت راه و شهرسازی و انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.»
گفتنی است، محمد خوبانی پیش از این مسئولیت‌هایی همچون مدیر پروژه در حوزه‌های مسکن و راه، مدیر فنی اجرایی، رئیس اداره نظارت بر ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و همچنین مشاور مدیرکل را در کارنامه کاری خود داشته است.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
بهترین گزینه حسینی بیاره بود
دردمند
Iran, Islamic Republic of
بازم طایفه نیک سیرت آقایی
بس نیست دیگه
قدرت هسته‌ای کدامیک بیشتر است؛ روسیه یا آمریکا؟ | پوتین، ترامپ را بازی داد

قدرت هسته‌ای کدامیک بیشتر است؛ روسیه یا آمریکا؟ | پوتین، ترامپ را بازی داد

پوتین با تحریک غرور ترامپ، دامن زدن به‌احتمال قطع روابط روسیه با چین و ارائه روابط تجاری ...
پاچه‌دارها و پاچه‌خوارها | چرا چاپلوسی در نظام اداری رواج یافته است؟

پاچه‌دارها و پاچه‌خوارها | چرا چاپلوسی در نظام اداری رواج یافته است؟

مهاجری با بیان اینکه جامعه باید راهی برای بیان آزادانه احترام و تحسین افراد قائل شود،...
1