تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۱:۴۶
کد مطلب : ۵۰۲۶۱۴
کبنا گزارش می‌دهد

تاج‌گردون: در این جلسه وقتی می‌خواستند مثال تخلف فاحش بزنند، شهر من (باشت) را مثال زدند / دولت و مجلس اهتمام دارند انتخابات آینده تمام الکترونیکی برگزار شود

۰
تاج‌گردون: در این جلسه وقتی می‌خواستند مثال تخلف فاحش بزنند، شهر من (باشت) را مثال زدند / دولت و مجلس اهتمام دارند انتخابات آینده تمام الکترونیکی برگزار شود
کبنا ؛غلامرضا تاجگردون، نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت، در پستی اینستاگرامی به جلسه مشترک مجلس، شورای نگهبان و وزارت کشور اشاره کرد و با طعنه به تخلفات انتخاباتی گذشته، از مثال‌زدن باشت به‌عنوان نمونه تخلف فاحش انتقاد کرد. آیا این بار انتخابات الکترونیکی می‌تواند مانع تکرار چنین اتفاقاتی شود؟
به گزارش کبنا نیوز، غلامرضا تاجگردون، نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت، در پستی اینستاگرامی به جلسه مشترک مجلس، شورای نگهبان و وزارت کشور درباره انتخابات الکترونیکی اشاره کرد و با لحنی انتقادی، از مطرح شدن نام باشت به‌عنوان نمونه تخلف انتخاباتی فاحش در این جلسه خبر داد.
وی در این پست نوشت: «در بودجه سال ۱۴۰۴ مجلس اعتبارات کافی گذاشته تا مطمئن باشد که انتخابات آتی به شکل کاملاً الکترونیکی برگزار شود. اکنون که همه اهتمام دارند و امیدوارم این اهتمام تداوم داشته باشد، نوشته روی عکس را بخوانید!»
اما بخش جالب و شاید تأمل‌برانگیز این پست، اشاره تاجگردون به مثالی است که در جلسه مطرح شده است. وی ادامه داد:
«جالب است؛ در این جلسه وقتی می‌خواستند مثال تخلف فاحش بزنند، شهر من (باشت) را مثال زدند. این تخلف مربوط به انتخابات مجلس دوازدهم و ریاست‌جمهوری دوره چهاردهم بود؛ زمانی که سید علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد و نادر گرامی فرماندار شهرستان باشت بودند.»
تاج‌گردون: در این جلسه وقتی می‌خواستند مثال تخلف فاحش بزنند، شهر من (باشت) را مثال زدند
تاجگردون در پایان پست خود با اشاره به اهتمام دولت و مجلس برای برگزاری انتخابات الکترونیکی نوشت: «دولت و مجلس اهتمام دارند انتخابات آینده تمام الکترونیکی برگزار شود.»
اگرچه برگزاری انتخابات به‌صورت تمام الکترونیکی می‌تواند گامی مثبت در جهت شفافیت و کاهش تخلفات باشد، اما آیا زیرساخت‌های لازم برای اجرای چنین فرآیندی در کشور فراهم است؟ یا اینکه این وعده نیز مانند برخی از وعده‌های دیگر، در حد شعار باقی خواهد ماند؟ یا محقق می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما

بازگشت آمریکا و روسیه به آخرالزمان اتمی؟ / خطر احتمال هشدار اشتباه

بازگشت آمریکا و روسیه به آخرالزمان اتمی؟ / خطر احتمال هشدار اشتباه

روزنامه ایران: عبارت «دست مرده» که از سوی دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهوری پیشین روسیه به زبان ...
نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

دو نماینده مجلس در واکنش به تصمیم هیئت رئیسه در خصوص ممنوعیت استفاده از موبایل در صحن ...
حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

همانطور که ما انتظار داریم مسئله هسته ای ما به دیگر مسائل گره زده نشود، ما هم نباید این ...
1