تاریخ انتشار
سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۴۷
کد مطلب : ۵۰۰۵۰۵
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد:

محمدی: امنیت کنکور را تضمین می‌کنیم؛ آرامش داوطلبان اولویت ماست / استان کهگیلویه و بویراحمد آماده برگزاری امن مرحله دوم کنکور سراسری / ۱۲ هزار و ۹۵۸ داوطلب در مرحله دوم کنکور کهگیلویه و بویراحمد رقابت می‌کنند / حضور قاضی ویژه برای رسیدگی سریع به تخلفات احتمالی کنکور در شهرستان‌ها

۰
محمدی: امنیت کنکور را تضمین می‌کنیم؛ آرامش داوطلبان اولویت ماست / استان کهگیلویه و بویراحمد آماده برگزاری امن مرحله دوم کنکور سراسری / ۱۲ هزار و ۹۵۸ داوطلب در مرحله دوم کنکور کهگیلویه و بویراحمد رقابت می‌کنند / حضور قاضی ویژه برای رسیدگی سریع به تخلفات احتمالی کنکور در شهرستان‌ها
کبنا ؛معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در نشست تخصصی «کمیته حفاظت از آزمون» از آمادگی کامل استان برای برگزاری مرحله دوم کنکور سراسری خبر داد و بر حفظ آرامش داوطلبان و ایجاد شرایط مناسب تأکید کرد.
به گزارش کبنا نیوز، فتاح محمدی با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد به‌عنوان یکی از استان‌های «سفید» از نظر امنیتی در حوزه کنکور شناخته شده است، گفت: «این وضعیت مطلوب باید تداوم یابد تا داوطلبان در فضایی امن و آرام به رقابت بپردازند.»
وی بر ضرورت طراحی تمهیدات امنیتی در بدترین شرایط ممکن تأکید کرد و افزود: «حساسیت نظارتی ما باید افزایش یابد، اما این حساسیت نباید به داوطلبان منتقل شود. هنر ما این است که فضای امنیتی ایجاد شده را به جامعه القا نکنیم. اگرچه افزایش نظارت ممکن است اضطراب ایجاد کند، اما باید مدیریت شود تا فشار روحی بر داوطلبان کاهش یابد.»
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری با اشاره به کمبود نیروهای اورژانس 115 در برخی حوزه‌های امتحانی، خاطرنشان کرد: «در حوزه‌هایی که دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش با کمبود امکانات مواجه هستند، باید از ظرفیت هلال‌احمر برای پاسخگویی به حوادث احتمالی استفاده شود.»
وی همچنین به مشکلات سال‌های گذشته در بخش شنیداری زبان انگلیسی اشاره کرد و گفت: «کیفیت پایین سیستم‌های صوتی و نامفهوم بودن قرائت سوالات زبان انگلیسی یکی از مشکلات جدی بوده است که ناشی از نقص فنی تجهیزات یا نامناسب بودن فضای فیزیکی سالن‌های آزمون است. این مسئله نه‌تنها باعث کاهش عملکرد داوطلبان می‌شود، بلکه استرس و اضطراب آن‌ها را نیز افزایش می‌دهد. از متولیان امر خواسته‌ایم تا این آسیب‌ها را بررسی و راهکارهای عملیاتی ارائه دهند.»
محمدی با اشاره به تجربه موفق استان در برگزاری آزمون‌های قبلی اظهار داشت: «در آزمون‌های گذشته، برخلاف سال‌های قبل، احساس ناامنی در افکار عمومی وجود نداشت و استان ما به‌عنوان یکی از استان‌های سفید شناخته شد. با این حال، باید توجه داشت که حتی یک مورد کوچک می‌تواند اعتماد عمومی را خدشه‌دار کند. بنابراین باید تلاش کنیم تا احساس سلامت و عدالت در آزمون تقویت شود.»
وی به نقش مؤثر رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی اشاره کرد و گفت: «اگرچه ممکن است خودمان از وضعیت موجود رضایت کامل نداشته باشیم، اما باید تلاش کنیم تا تصویر مطلوبی از امنیت و سلامت آزمون به جامعه منتقل شود. در آزمون‌های گذشته توانستیم رضایت نسبی داوطلبان را جلب کنیم و امیدواریم این روند ادامه یابد تا استرس داوطلبان در سال‌های آینده کاهش پیدا کند.»
شاهرخ کناری، مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، از اتخاذ تمهیدات لازم برای برگزاری مطلوب مرحله دوم آزمون کنکور در استان خبر داد و گفت: «آزمون نوبت اول کنکور سراسری در روزهای یازدهم و دوازدهم اردیبهشت‌ماه بهتر از سنوات گذشته برگزار شد و خوشبختانه هیچ پرونده قضایی در این زمینه تشکیل نشد.»
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری با اشاره به همکاری همه‌جانبه دانشگاه‌ها، نیروی انتظامی، پلیس فتا، عوامل اجرایی، خدمات‌رسان و فرمانداری‌های شهرستان‌ها تصریح کرد: «حضور پررنگ نیروهای انتظامی در حوزه‌های امتحانی نقش بسزایی در برقراری امنیت و نظم آزمون داشت.»
وی با بیان آمار داوطلبان، گفت: «در مرحله اول آزمون، ۱۶ هزار و ۷۰ نفر به رقابت پرداختند و در مرحله دوم، که در روزهای پنجم و ششم تیرماه برگزار می‌شود، ۱۲ هزار و ۹۵۸ نفر شرکت خواهند کرد که شامل هشت هزار و ۳۸۱ زن و چهار هزار و ۵۷۷ مرد هستند.»
کناری با تأکید بر هماهنگی مطلوب بین دستگاه‌های اجرایی افزود: «با تلاش مجموعه‌های مرتبط، مشکلاتی مانند قطعی آب و برق در مرکز استان رخ نداد و حتی در دانشگاه پیام نور، با وجود فاصله زیاد و چالش‌های احتمالی، آزمون به‌خوبی برگزار شد.»
وی همچنین از فرمانداران شهرستان‌های بویراحمد، گچساران، کهگیلویه، لنده، چرام و بهمئی قدردانی کرد و گفت: «جلسات مشابه در شهرستان‌ها با حضور فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی تشکیل شد که نتیجه آن برگزاری مطلوب آزمون در تمامی مناطق بود.»
کناری به مصوبات کارگروه حفاظت از آزمون اشاره کرد و اظهار داشت: «آزمون نوبت دوم در شهرستان‌های بویراحمد، گچساران، کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده برگزار می‌شود. حفاظت پیرامونی حوزه‌های آزمون بر عهده نیروی انتظامی است و نیروها باید از ساعت ۶:۳۰ صبح در محل حاضر باشند.»
وی با تأکید بر جلوگیری از تجمع خانواده‌ها در محل آزمون، گفت: «استقرار تیم‌های امدادی شامل آتش‌نشانی، اورژانس و هلال‌احمر در حوزه‌های امتحانی، استفاده از دستگاه‌های سیگنال‌یاب برای جلوگیری از تخلفات الکترونیکی و نظارت پلیس فتا بر فضای مجازی از جمله اقدامات ضروری است.»
کناری همچنین از حضور قاضی ویژه در شهرستان‌های برگزارکننده آزمون خبر داد و گفت: «شرکت توزیع برق باید اقدامات لازم برای جلوگیری از نوسانات برق در محل‌های آزمون را انجام دهد.»
وی در پایان خاطرنشان کرد: «فرمانداران شهرستان‌ها جلسات کارگروه حفاظت از آزمون را برگزار کرده‌اند تا هماهنگی‌های لازم برای آزمون نوبت دوم انجام شود. همچنین برای حفظ آرامش داوطلبان، ورود افراد غیرمرتبط به محل آزمون ممنوع است و تنها استاندار و فرمانداران حق بازدید از روند آزمون را دارند.»
کناری با قدردانی از دادستان استان، دانشگاه یاسوج، آموزش و پرورش و سایر نهادهای همکار، گفت: «با تلاش همه‌جانبه، آزمون نوبت اول به‌خوبی برگزار شد و انتظار داریم در نوبت دوم نیز با همان انسجام و نظم، شاهد برگزاری مطلوب آزمون کنکور در استان باشیم.»
نام شما

آدرس ايميل شما

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
1