تاریخ انتشار
سه شنبه ۶ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۴۶
کد مطلب : ۴۹۹۹۹۸
شبکه ۱۲ اسرائیل خبر داد:

مکالمه تند ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران / ترامپ به نخست وزیر اسرائیل گفت «من به دنبال یک راه‌حل دیپلماتیک با ایرانی‌ها هستم» / او تاکید کرد به دنبال توافقی است که منافع تهران و واشنگتن را تأمین کند

۰
مکالمه تند ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران / ترامپ به نخست وزیر اسرائیل گفت «من به دنبال یک راه‌حل دیپلماتیک با ایرانی‌ها هستم» / او تاکید کرد به دنبال توافقی است که منافع تهران و واشنگتن را تأمین کند
کبنا ؛شبکه ۱۲ اسرائیل نوشت: بنیامین نتانیاهو و دونالد ترامپ روز پنج‌شنبه تماس تلفنی تندی درباره نحوه مقابله با ایران داشتند؛ موضوعی که گزارش شبکه ۱۲ اسرائیل آن را در تضاد با ادعاهای پیشین مبنی بر دستیابی این دو به موضعی یکپارچه برای جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای می‌داند.
 به گزارش کبنا نیوز، بر اساس این گزارش، گفت‌وگوی تلفنی با اختلاف‌نظرهای تندی همراه بوده و ترامپ به نتانیاهو گفته است: «من به دنبال یک راه‌حل دیپلماتیک با ایرانی‌ها هستم. به توانایی‌ام برای دستیابی به یک توافق خوب باور دارم.» او همچنین بر علاقه‌مندی‌اش به توافقی تأکید کرده که منافع هر دو طرف را تأمین کند.
 لحن این گفت‌وگو ظاهراً با ادعاهای قبلی که حکایت از تفاهم متقابل میان دو رهبر در پایان تماس داشتند، در تضاد است.
 این گزارش اندکی پس از آن منتشر می‌شود که «کریستی نوم»، وزیر امنیت داخلی آمریکا، در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز گفت: «رئیس‌جمهور ترامپ شخصاً مرا به اینجا فرستاده تا با نخست‌وزیر اسرائیل درباره روند مذاکرات صحبت کنم و بر اهمیت اتحاد و اجازه‌دادن به پیشرفت این روند تأکید کنم.» نوم این دیدار را «بسیار صریح» توصیف کرد؛ توصیفی که شاید اشاره‌ای ضمنی به تنش‌های پنهان داشته باشد.


برای پیگیری اخبار و تحلیل‌های بیشتر، کانال خبری کبنا نیوز را دنبال کنید: @kebnanewsir
نام شما

آدرس ايميل شما

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
1