تاریخ انتشار
شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۸:۰۵
کد مطلب : ۴۹۹۳۳۱
اخبار حوادث/
سرعت دیوانهوار خودروی حامل قاچاق در تنگ کناره یاسوج و مرگ راننده
۰
کبنا ؛
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد، با رد شایعه تعقیب و گریز پلیس در حادثه دلخراش اخیر در منطقه «تنگ کناره»، علت اصلی این سانحه رانندگی را سرعت غیرمجاز یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ حامل کالای قاچاق عنوان کرد.
به گزارش کبنا نیوز، به گفته سرهنگ وارستگی، این خودرو پس از واژگونی یک خودروی دیگر و تجمع شهروندان در محل حادثه، با چند دستگاه خودرو و عابر پیاده برخورد کرد که متأسفانه منجر به فوت یک نفر و مصدومیت تعدادی دیگر شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان با تأکید بر اینکه در این حادثه هیچگونه تعقیب و گریز از سوی پلیس وجود نداشته است، از شهروندان خواست به شایعات منتشرشده در فضای مجازی توجه نکنند.
سرهنگ وارستگی در پایان اعلام کرد که موضوع توسط نهادهای قضایی در حال پیگیری است و اطلاعات تکمیلی متعاقباً اطلاعرسانی خواهد شد.