تاریخ انتشار
سه شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۱۷
کد مطلب : ۴۹۱۲۴۸
در جمع خبرنگاران مطرح شد

هشدارهای وزیر کشور؛ تمام منابع و یارانه‌های کشور صرف اتباع می‌شود / بیش از این امکان پذیرش اتباع غیرمجاز را نداریم

۰
هشدارهای وزیر کشور؛ تمام منابع و یارانه‌های کشور صرف اتباع می‌شود /  بیش از این امکان پذیرش اتباع غیرمجاز را نداریم
کبنا ؛رئیس شورای امنیت کشور، اولویت این شورا را اخراج و طرد اتباع خارجی غیرمجاز بیان کرد و گفت: ایران بیش از این امکان پذیرش آنها را ندارد.
به گزارش کبنا، اسکندر مؤمنی روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران، گفت: موضوع اتباع خارجی غیرمجاز، یک مسأله ملی است که طبیعتاً در پیشانی آن، فراجا قرار دارد. باتوجه به مطالبه مردم و دولت، در برنامه کار سردار رادان قرار دارد.
وی اضافه کرد: این موضوع، بین‌بخشی است و ما طرح‌های لازم را آماده کردیم و بخش‌های دیگری که متولی اسکان، کار و شغل برای اتباع هستند، باید دخیل شود تا این طرح به‌درستی اجرا شود.
وزیر کشور تأکید کرد: آنها برادران ما هستند و مشترکات زیادی باهم داریم اما ایران بیش از این امکان پذیرش اتباع را ندارد. تمام منابع و یارانه‌های کشور صرف اتباع می‌شود. بنابراین اولویت ما با طرح و برنامه مناسب، اخراج و طرد اتباع غیرمجاز است و فراجا نیز به همین ترتیب عمل می‌کند و در همه کشور به همین شکل است.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1