تاریخ انتشار
پنجشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۰۰:۴۰
کد مطلب : ۴۷۰۵۸۸
دفتر اطلاع‌رسانی دولت حماس؛

تعداد شهدای غزه به ۲۰ هزار نفر رسید

۱
۰
کبنا ؛دفتر اطلاع‌رسانی دولت حماس در غزه اعلام کرد که تعداد شهدای حملات رژیم صهیونیستی به ۲۰ هزار نفر رسیده است.
به گزارش کبنا، دفتر اطلاع رسانی دولت حماس در غزه امشب (۲۹ آذر) در هفتاد و پنجمین روز جنگ غزه از افزایش تعداد شهدا به ۲۰ هزار نفر خبر داد؛ از این میان هشت هزار نفر کودک و ۶۲۰۰ نفر نیز زن هستند.
به نوشته خبرگزاری شهاب، در بیانیه این نهاد آمده است: «۷۵ روز از نسل‌کشی دسته‌جمعی ارتش اشغالگر اسرائیلی علیه مردم فلسطین در غزه می‌گذرد و همچنان کشتار وحشیانه زنان و کودکان ادامه دارد، جنگنده‌ها و پهپادهای اسرائیلی و آمریکایی متر به متر غزه را بمباران می‌کنند».
طبق این بیانیه، ۱.۸ میلیون نفر از خانه‌های خود آواره شده‌اند و نزدیک ۲.۴ میلیون نفر (تمامی ساکنان غزه) در شرایط بسیار دشوار و بی سابقه به سر می‌برند. در این مدت ۱۷۰۰ جنایت رخ  داده که طی این حملات ۲۰ هزار نفر شهید و ۶۷۰۰ نفر نیز مفقود شده‌اند؛ هشت هزار نفر از آن‌ها کودک و ۶۲۰۰ نفرشان زن هستند.
دفتر اطلاع رسانی دولت حماس همچنین خبر داد که در ۷۵ روز گذشته ۳۱۰ نفر از کادر پزشکی، ۳۵ نفر امدادگر و ۹۷ روزنامه‌نگار و عکاس خبری به شهادت رسیده‌اند. طبق این اطلاعیه، تاکنون ۵۲۶۰۰ نفر نیز در غزه زخمی شده‌اند.
طبق این بیانیه ۲۳ بیمارستان در بمباران‌ها آسیب دیده و دیگر قادر به فعالیت نیستند و ۱۰۲ آمبولانس نیز هدف بمباران‌ها قرار گرفته‌اند و ۹۰ مدرسه و دانشگاه به طور کامل و ۲۸۳ مدرسه به شکل جزئی، ۱۱۴ مسجد به طور کامل و ۲۰۰ مسجد به شکل جزئی تخریب شده‌اند.
در این راستا امروز «میرجانا اسپولیاریک» رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ جهانی در سخنانی گفت که جنگ غزه، یک شکست اخلاقی برای جامعه بین‌المللی است.
در مقابل نیز  «کتائب القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، شامگاه امروز (چهارشنبه)، در بیانیه‌ای جزئیات عملیات‌های خود طی چند روز اخیر را اعلام کرد.
قسام اعلام کرد طی ۷۲ ساعت اخیر توانسته ۴۱ خودروی زرهی ارتش اسرائیل را هدف حمله قرار دهد که از این تعداد، برخی به طور کامل منهدم شدند و به برخی دیگر خسارت وارد شده است.
شاخه نظامی حماس اضافه کرد رزمندگان مقاومت کشته شدن ۲۵ نظامی اسرائیلی و جراحت ده‌ها نظامی دیگر را طی ۷۲ ساعت گذشته تایید کرده‌اند.
نام شما

آدرس ايميل شما

ث
United States
بشمارید دوباره
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

آیا ترامپ واقعا به دنبال یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؟

دونالد ترامپ همچنان بر فشار حداکثری علیه ایران تأکید دارد، اما اظهاراتش نشان‌دهنده تناقض ...
ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

ترامپ بالاخره درمورد ایران چه خواهد کرد؟

در عمل، ترامپ احتمالاً فشار اقتصادی بسیار بیشتری اعمال خواهد کرد و در عین حال از تهدید ...
1