تاریخ انتشار
پنجشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۲۰:۳۵
کد مطلب : ۴۶۹۰۷۹
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان:

نمایشگاه مد و لباس در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود

۱
نمایشگاه مد و لباس در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود
کبنا ؛
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد به برگزاری نخستین نمایشگاه مد و لباس در استان اشاره کرد و گفت: باید از هم اکنون به این موضوع اهتمام جدی داشته باشیم.
به گزارش کبنا نیوز، امین درخشان در نخستین نشست کارگروه ساماندهی مد و لباس در استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: شورای فرهنگ عمومی کشور در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مستقر بوده و ذیل شورای عالی انقلابی فرهنگی مسئله مد و لباس را با همکاری سایر دستگاه‌ها پیگیری می‌کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دغدغه حجاب، عفاف و پوشش در کشور وجود داشت، اما به مسئله مد و طراحی لباس کمتر توجه لازم صورت می گرفت.
وی به برگزاری نخستین نمایشگاه مد و لباس در استان کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و ادامه داد: نباید به سمتی برویم که زمانی در یاسوج لباس مناسبی برای بانوان پیدا نشود و باید از هم اکنون به این موضوع اهتمام جدی داشته باشیم.
درخشان با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش چندان مشکلی وجود ندارد، بیان کرد: چون در آموزش و پرورش لباس کامل می‌پوشند چالشی در این حوزه نیست، اما باید ظرفیت‌های موجود تقویت شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر عدم فضای مناسب در سطح شهریاسوج برای برگزاری نمایشگاه، اظهار کرد: باید فضای مناسبی در شهر برای دسترسی آسان مردم وجود داشته باشد تا اهمیت موضوع را به خوبی نمایان کنیم.
وی ضمن تاکید بر اینکه کار فرهنگی باید برای مردم و در خدمت مردم باشد، گفت: باید بخش زیادی از دغدغه نهادهای فرهنگی در بخش تهسیلات باشد.
درخشان با اشاره به اینکه این اداره به صنف‌های بسیاری خدمات ارائه می دهد، خاطرنشان کرد: ضرورت دارد طراحان مد و لباس از حمایت ویژه برخوردار شوند، زیرا آورده‌ خوبی برای منافع عمومی مردم و جامعه دارند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد خواستار حمایت های لازم از تولیدکنندگان و طراحان مد و لباس شد و ادامه داد:بسیاری از متولیان و مردم از وجود این تولیدکنندگان اطلاعی ندارند.
وی گفت: باید سالیانه این نمایشگاه وجود داشته باشد تا ظرفیت ها و قابلیت‌های طراحان و فروشندگان ظرفیت‌ های خود را به مردم معرفی و حمایت های لازم از آنها صورت گیرد.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1