تاریخ انتشار
جمعه ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ ساعت ۱۷:۵۰
کد مطلب : ۴۶۷۳۱۳
در سال 1402؛

مراجعه بیش از 1600 نفر به مراکز درمان نازایی در کهگیلویه و بویراحمد

۰
مراجعه بیش از 1600 نفر به مراکز درمان نازایی در کهگیلویه و بویراحمد
کبنا ؛
مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ۱۶ درصد زوج‌های ۱۰ تا ۵۰ سال استان، ناباروری اولیه و ۲۰ درصد ناباروری ثانویه هستند این در حالی است که آمار ناباروری اولیه کشور ۱۱ و ثانویه ۱۵ درصد است.
به گزارش کبنا نیوز، گلدانا نیک اقبال از راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری در دهدشت خبرداد و یادآور شد: طبق آمار، ۱۵۰ هزار زن متاهل در استان هستند، در استان ۲۴ هزار زوج نابارور اولیه و ۳۱ هزار نفر نابارور ثانویه هستند و چیزی حدود ۵۰ هزار نفر نابارور هستند.
وی بیشترین علت ناباروری در زنان را مُشکل تخمدان و مردان را اختلال در اسپرم دانست و ادامه داد: ۳۰ درصد علت تمایل نداشتن به فرزند به دلیل مشکلات اقتصادی است، ضمن اینکه با افزایش سطح تحصیلات زوجین مقدار ناباروری رو به کاهش است.
نیک‌اقبالی به تعداد مراجعه به مراکز درمان ناباروری گچساران و یاسوج اشاره و افزود: پارسال، سه هزار و ۳۵۶ نفر به این مراکز مراجعه و آی یو آی و آی یو اف انجام داده‌اند.
وی گفت: امسال نیز یک هزار و ۶۱۶ نفر به مراکز درمان ناباروری مراجعه کردند.

 
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1