تاریخ انتشار
پنجشنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۰۲
کد مطلب : ۴۲۰۱۴۶
کبنا خبر می دهد؛

آغاز طرح ویژه تنظیم بازار «ماه رمضان» در استان

۰
آغاز طرح ویژه تنظیم بازار «ماه رمضان» در استان
کبنا ؛ابوالحسن صداقت کیش اظهار داشت: برای تنظیم بازار در ماه مبارک رمضان کارگروه تنظیم بازار در سطح کشور تصمیمات خوبی اتخاذ کرد و سهمیه های مناسبی در اختیار استان ها قرار داد.
وی افزود: بر طبق مصوبه کارگروه تنظیم بازار استان به ریاست استاندار محترم ۴۴۸ تن برنج و ۴۴۸ تن شکر در اختیار اداره غله و خدمات بازرگانی استان قرار گرفته است که این مقدار از امروز به حواله های صادره شده از سوی صنعت، معدن و تجارت به عاملین توزیع داده خواهد شد.
صداقت کیش با اشاره به همکاری سایر دستگاه ها از جمله فرمانداری ها و بخشداری ها در توزیع کالاهای اساسی در سنوات قبلی بیان داشت: اداره غله و خدمات بازرگانی آمادگی کامل حتی در روزهای تعطیل برای توزیع این کالاها را دارد.
وی در پایان به وضعیت بیماری کرونا و ضرورت رعایت فاصله گذاری اجتماعی اشاره کرد و گفت: بحث رعایت پروتکل های بهداشتی در توزیع کالاهای اساسی اولویت ماست و بر این موضوع اداره غله و خدمات بازرگانی استان و سایر دستگاه های مربوطه نظارت و حساسیت ویژه دارند.
نام شما

آدرس ايميل شما

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

چه کسی «امیرمحمد خالقی» را کشت؟!

واقعه‌ای که برای امیرمحمد خالقی رخ داد بسیار تاثر برانگیز است. ما این واقعه را با صدای ...
نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
1