تاریخ انتشار
جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۲۶
کد مطلب : ۴۰۳۸۵۲
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد

پیشرفت فیزیکی 60 درصدی پروژه تجهیز اراضی چاه تلخ باشت به سیستم های نوین آبیاری

۱
۰
پیشرفت فیزیکی 60 درصدی پروژه تجهیز اراضی چاه تلخ باشت به سیستم های نوین آبیاری
کبنا ؛رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از پروژه‌های کشاورزی شهرستان باشت بازدید کرد.
به گزارش کبنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، الیاس تاج‌الدینی پنج‌شنبه به همراه عبدالعلی بهاالدینی، مدیر آب و خاک خود به شهرستان باشت رفت و بعد از دیدار با کارکنان و کارشناسان پهنه‌ها در این شهرستان از چند پروژه بازدید و در جریان روند پیشرفت آن‌ها قرار گرفت.
او ابتدا نظرات و حرف‌های کارشناسان و مروجین پهنه در شهرستان باشت را شنید؛ مسائلی چون تبعیض در پرداخت‌ها و اضافه‌کاری‌ها، نگاه آزاردهنده به نیروهای قدیم و جدید، مشکلاتی که نظام مهندسی کشاورزی سد راه صدور مجوزها قرار داده و عدم توجه به دیدگاه کارشناسان محلی در صدور دستورالعمل‌های وزارتی بخشی از مسائل مطرح شده از سوی کارشناسان کشاورزی بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بعد از آن در سخنانی گفت: خشکسالی و تحریم‌ها در کنار مشکلات ریشه‌ای مالی و رفاهی در بخش کشاورزی، محدودیت‌های زیادی به وجود آورده است اما حقیقتا انتظار می‌رود دغدغه اصلی کارشناسان ما مسائل فنی و علمی باشد و بیش از این به مسائل اصلی کشاورزی ورود کنید.
وی افزود: بدون تردید خود من بیش از هر کسی در جریان مشکلات مالی کارکنان جهاد کشاورزی هستم اما در این موضوع نیز تردیدی ندارم که خشکسالی، تحریم و حقوق پایین نباید بهانه کار نکردن یا کم‌کاری شود.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی توضیح داد: خشکسالی وجود دارد اما اگر تدبیر باشد و راهکار، نمی‌تواند یک مانع باشد؛ از طرفی تحریم‌ها نیز با توجه به ماهیت بخش کشاورزی، کمترین اثر را در این بخش دارد و این‌ها هیچ‌کدام نباید بهانه و مانع در راه تولید و خدمت باشد.
او خطاب به کارشناسان پهنه و مروجین کشاورزی در باشت گفت: من و همکارانم پیگیر مسائل مالی و رفاهی هستیم، و حتی کمیته ویژه‌ای را موظف کردم تا تبعیض در پرداخت‌ها، اضافه‌کاری و رفاهیات را بررسی کند و به یک تصمیم واحدئ برسیم؛ لذا آنچه از شما انتظار می‌رود، ورود جدی‌تر به مسائل تولید و ارائه راهکار برای کاهش مشکلات کشاورزان است.
مدیر ارشد بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ملاک در پرداخت‌هایی همانند اضافه‌کاری باید کار باشد نه نیروی قدیم و جدید بودن، اضافه کرد: به مدیران شهرستانی خود اختیار دادیم تا بر اساس تشخیص خود به افرادی که واقعا اهل کار هستند، مبالغ بیشتری داده شود؛ سرانه اضافه‌کاری‌ها را شهرستانی کردیم تا دست مدیر در حمایت از نیروهایی که وقت بیشتری می‌گذارند، باز باشد.
وی این را هم گفت که رفاه و کار باید با هم باشند لذا خود من با احترام به تصمیم و تشخیص مدیرانم، شخصا بر مسائل نظارت دارم و اجازه نمی‌دهم حق کسی ضایع شود اما از طرفی انتظار دارم که شما نیز به انتظارات من توجه کنید.
تاج‌الدینی بیان کرد: باید از تک‌سوادی خارج شویم و همه ما به ویژه کارشناسان پهنه، باید دانش پایه کشاورزی را داشته باشیم و در تخصص خودمان نیز از کشاورزان جلوتر باشیم.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: کارشناس باید اهل ایده و راهکار باشد، هنر ما این است که یک رودخانه زهره از کنار ما رد می‌شود چند تا درخت کنار آن بکاریم، این را خود کشاورزان بهتر از ما بلد هستند شما باید روی این موضوع وقت بگذارید که چطور می‌شود از یک مترمکعب آب، یک گرم بیشتر محصول کشاورزی و ماده خشک تولید کرد.
تاج‌الدینی در پاسخ به دغدغه یکی از همکاران مبنی بر عدم توجه به دیدگاه کارشناسان در صدور بخش‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها، تأکید کرد: هیچ الزامی وجود ندارد که ما منتظر بمانیم تا بقیه ما را هل دهند، اگر کارشناسی ایده و دیدگاهی در مورد اولویت‌های پهنه و شهرستان خود دارد آن را منعکس کند؛ به عنوان مثال اگر برای مبارزه با یک بیماری ملی دستورالعملی صادر می‌شود، این نافی کارهای محلی و مبارزه با سایر بیماری‌هایی که شاید در یک منطقه اولویت بیشتری داشته باشند، نیست.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به چندین پروژه مهم در دست اجرا در شهرستان، باشت گفت: پروژه تجهیز اراضی چاه تلخ و چالموره و دره باشت به آبیاری تحت فشار، حدود 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با سرعت خوبی در حال اجرا است.
وی از پیشرفت فیزیکی 50 درصدی برای طرح مشابه دیگری در غورک باشت نیز گفت: جهاد کشاورزی در زمینه آب و خاک به خوبی به وظایف خود عمل می‌کند و انتظار ما این است که کشاورزان و صاحبان اراضی برای پرداخت سهم مشارکتی خود، اقدام کنند.
تاج‌الدینی همچنین تشکیل تعاونی‌های آب‌بران را از اولویت‌های این سازمان برای تحویل پروژه‌ها به خود مردم برشمرد.
عبدالعلی بهاالدینی نیز در این دیدار با تأکید بر مشارکت 15 درصدی کشاورزان در پروژه‌های حوزه آب و خاک، از مدیر جهاد کشاورزی باشت خواست تا به کمک بخشداران و فرماندار این شهرستان مردم را به پرداخت سهم خود و همچنین تشکیل تعاونی‌های آب‌بران به ویژه در 2 پروژه غورک و چالموره و چاه تلخ ترغیب کنند.
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، افزود: بحران آب و کم‌آبی‌ها با یک نفر و یک اداره قابل حل شدن نیست لذا بدون آنکه به گذشته برگردیم که چرا 30 سال پیش فکر چنین روزی را نکردیم، هنوز هم دیر نشده و باید از امروز برای آب‌های موجود، طرح و برنامه و دغدغه داشته باشیم.
وی توضیح داد: سیاست جهاد کشاورزی رفتن به سمت و سوی حذف آبیاری‌های بارانی و توسعه آبیاری نواری (تیپ) است اما این موضوع نیاز به پذیرش از سوی کشاورزی و اصلاح بافت فرهنگی دارد.
بهالدینی یادآور شد: نگاه بخشی در جهاد کشاورزی آسیب‌زا بوده و اگر همه بخش‌ها زیر لوای یک هدف واحد و تحت عنوان یک پیکیره فعالیت کنند، جهاد کشاورزی معنا و مفهوم پیدا می‌کند.
بازدید از طرح دورگه‌گیری و تلقیح مصنوعی به منظور تولید بره‌های دوقلوزا در باشت برنامه دیگر رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بود.
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
کبنا متاسفم برات که توی انتخاب عکسات دقت نمیکنی. یا سریع حذفش کن یا واگذارت به خدا.......
مصایب اعتمادزدایی میان دولت و مردم ( به قلم؛ محسن خرامین )

مصایب اعتمادزدایی میان دولت و مردم ( به قلم؛ محسن خرامین )

«اعتماد» از عناصر لازم‌ و ابتدایی حکومت‌داری است که حکومت‌ها باید در خلق و حفظ آن گام ...
اگر بایدن پیروز شود...

اگر بایدن پیروز شود...

بايدن با مطرح کردن بحث موشک‌ها، قصد توافق دارد و قطعا ايران هم خطوط قرمزي براي مذاکره ...
اصلاح‌طلبان در سه راهی انتخاب

اصلاح‌طلبان در سه راهی انتخاب

حزب ندای ایرانیان هم یک طیف نواصلاح‌طلب محسوب می‌شود خواهان حضور در رقابت‌های انتخاباتی ...
1