تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۴۱
کد مطلب : ۴۷۳۶۷۰
کبنا گزارش می‌‌دهد

مانور استانی بهداشت محیط « ایام نوروز و ماه رمضان » در گچساران (+تصاویر)

۰
کبنا ؛مانور استانی بهداشت محیط در سلامت نوروز 1403 و ماه مبارک رمضان با حضور دکتر حسین عسکری رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران، سید علی موسوس رجا معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان و جمعی از کارشناسان و بازرسان استانی و شهرستانی برگزار شد.
به گزارش کبنا نیوز: این طرح بزرگ با همت مدریت جوان و پرتلاش شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گچساران و مجموعه همکارانش برگزار شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گچساران در حاشیه مانور استانی بهداشت محیط اظهار کرد: در مانور استانی بهداشت محیط در سلامت نوروزی ۱۴۰۳ و ماه رمضان در کهگیلویه و بویراحمد، ۱۵ اکیپ متشکل از ۵۰ نفر کارشناس سلامت محیط از تمام شهرستان‌های استان در گچساران برگزار شد.
 دکتر حسین عسکری بیان کرد:در این اقدام کارشناسان به صورت اکیپ‌ در سطح گچساران از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، هتل‌ها و مراکزی که در تعطیلات نوروزی برای استفاده مردم فعال هستند، بازدید کردند.
عسکری تصریح کرد: هدف ما از این مانور ارتقاء سطح بهداشت از مراکز عنوان شده می‌باشد تا مسافران نوروزی و شهروندان دچار مشکلات نشوند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران خاطر نشان کرد: بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی هتل‌ها در ایام نوروز نیز ادامه دارد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
آقای عسکری نه مدیر است ونه سرپرست و نه کارمند !!!
از دیوان محاسبات بپرسید
چرا ترکیه ناگهان اسرائیل را دشمن شماره یک خود خواند؟

چرا ترکیه ناگهان اسرائیل را دشمن شماره یک خود خواند؟

جنگ دوازده‌روزه ایران و اسرائیل، توازن قدرت در خاورمیانه را دگرگون کرد و زمینه‌ساز رقابت ...
تغییر پارادایم امنیتی خلیج فارس

تغییر پارادایم امنیتی خلیج فارس

در شرایطی که حملات نظامی اسرائیل به غزه، کرانه باختری، لبنان، سوریه و اکنون ایران ادامه ...
طبق طرح جدید مجلس ۱۵ تا ۲۵ سال حبس برای ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند در نظر گرفته شده است

طبق طرح جدید مجلس ۱۵ تا ۲۵ سال حبس برای ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند در نظر گرفته شده است

تسنیم نوشت: یک حقوقدان با اشاره به تصویب اولیه طرح "تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم ...
1