تاریخ انتشار
پنجشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۳۱
کد مطلب : ۴۵۰۸۳۶
دیدار رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی کشور با فرمانده سپاه فتح استان؛

سردار خرمدل: با علمی کردن کشاورزی می توانیم به اقتصاد و امنیت ملی کشور کمک کنیم

۰
کبنا ؛رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی کشور با فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد دیدار کرد.
به گزارش کبنا، در این دیدار محمدرضا جهانسوز رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی کشور و استاد تمام دانشکده های کشاورزی دانشگاه تهران با بیان ظرفیت های سازمان بسیج جامعه کشاورزی و لزوم شبکه سازی مربیان طرح جهش تولید تا سطح پایگاه ها و فعالیت در روستاها اظهار داشت: فعالیت این سازمان در جهش تولید ۲۶ محصول راهبردی و استراتژیک و همچنین کمک به خودکفایی در تولید گوشت قرمز است.
سردار خرم دل فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این دیدار ضمن تاکید بر اینکه سازمان بسیج جامعه کشاورزی و فعالیت در بخش کشاورزی استان از اولویت های اصلی وی است، خاطر نشان کرد: تنها با علمی کردن کشاورزی و آگاه سازی کشاورزان در نقاط مختلف استان از علم روز کشاورزی می توانیم هم به این قشر زحمتکش و در واقع پیش قراولان عرصه امنیت غذایی و هم به اقتصاد و امنیت ملی کشور کمک کنیم.
سردار خرم دل با ابلاغ ماموریت به مسئول سازمان بسیج جامعه کشاورزی سپاه فتح استان خواهان برنامه ریزی و سازماندهی هر چه بهتر و بیشتر بسیجیان به منظور دستیابی به حداکثر بهره وری در این خصوص شد.
سرگرد پاسدار ستار غلامی گنجه مسئول سازمان بسیج جامعه کشاورزی سپاه فتح استان هم با بیان اینکه تعداد ۳۲۰ نفر از مربیان در سطح ۸۷۲ روستای بالای ۵۰خانوار ابراز داشتند که فعالیت های خوبی  در زمینه ماموریت های ابلاغی سازمان مرکزی تهران صورت گرفته و موفقیت های مهمی هم در این خصوص از جمله واکسیناسیون بیش از ۹۶ هزار راس دام سبک و سنگین و برگزاری دوره های اموزشی بیش از ۱۰۰ مورد در راستای کمک به برنامه جهش تولید و کمک به خودکفایی گوشت قرمز از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون صورت گرفته است.
نام شما

آدرس ايميل شما

قمار اروپا بر سر برنامه هسته ای ایران | راه حل دیپلماتیک پیش روی ایران و تروئیکای اروپایی چیست؟

قمار اروپا بر سر برنامه هسته ای ایران | راه حل دیپلماتیک پیش روی ایران و تروئیکای اروپایی چیست؟

هفته‌های پیش‌رو می‌تواند تعیین کننده سرنوشت منازعه طولانی‌مدت اروپا در قبال برنامه هسته‌ای ...
آیا «توافق‌های ابراهیم» گامی به‌سوی «اسرائیل بزرگ» است؟

آیا «توافق‌های ابراهیم» گامی به‌سوی «اسرائیل بزرگ» است؟

بنیامین نتانیاهو ایده «اسرائیل بزرگ» را نه‌فقط پروژه‌ای سیاسی بلکه مأموریتی دینی می‌داند ...
کلاهبرداری ۷۰ میلیاردی با جعل نامه رهبری!

کلاهبرداری ۷۰ میلیاردی با جعل نامه رهبری!

فردی که نامه منتسب به مقام معظم رهبری و رئیس قوه قضاییه را جعل کرده بود به ۱۲ سال حبس ...
1