تاریخ انتشار
يکشنبه ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۳۹
کد مطلب : ۴۳۸۹۲۸
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان؛

واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج آغاز شد + تصاویر

۰
کبنا ؛معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد و مسئول هماهنگی ستاد کرونای دانشگاه آزاد اسلامی استان گفت: با همکاری همه جانبه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و پیگیری های انجام شده از سوی دانشگاه آزاد اسلامی استان، واکسیناسیون تمامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج به سرعت در حال انجام است.
به گزارش کبنا نیوز از یاسوج، امروز یکشنبه (21 شهریورماه 1400) مرضیه رفعت ماه افزود: تزریق واکسن به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج با تهیه مقادیر مورد نیاز واکسن  بدون هیچ گونه محدودیتی و در اسرع وقت انجام می شود. 
رحیم اکرامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در بازدید از محل واکسیناسیون این دانشگاه با تشکر از همکاری خوب دانشگاه علوم پزشکی در خصوص در اختیار قرار دادن واکسن مورد نیاز دانشگاه آزاد اسلامی چه در مرحله اول واکسیناسیون اساتید و کارکنان  و چه در این مرحله که کلیه دانشجویان واکسینه خواهند شد و همچنین با قدر دانی از حوزه علوم پزشکی دانشگاه ازاد اسلامی استان خواستار همکاری تمام کلیه واحد های دانشگاه برای تداوم فرآیند تزریق واکسن به دانشجویان این دانشگاه در کمال نظم و بدون مشکل شد. 
وی همچنین بیان داشت :با توجه به هماهنگی های انجام شده میان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج و تامین واکسن های مورد تیاز به اندازه کافی خانواده اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه هم در این مرحله واکسینه می شوند
 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
ای خوا ... وابیه معاون پ
نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
1