تاریخ انتشار
پنجشنبه ۵ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۵۶
کد مطلب : ۴۳۲۳۸۵
کبنا گزارش می دهد

اجرای طرح پایش و مبارزه با آفت برگ خوار و جوانه خوار بلوط‌های لوداب

۰
کبنا ؛طرح پایش، پهنه بندی، پیش گیری و مبارزه علیه آفت جوانه خوار و برگ خوار درختان بلوط در پنج هزار هکتار از اراضی جنگلی منطقه لوداب اجرا شد.
به گزارش کبنا نیوز از لوداب، پیروز جاوید سرپرست یگان حفاظت شهرستان بویراحمد در گفت‌وگو با خبرنگار کبنا نیوز با اشاره به نقش جنگل‌ها و مراتع در حفظ سلامتی انسان گفت: امروز حفظ مراتع و جنگل‌ها به دلیل تخریب بی رویه انسان‌ها و وجود برخی بیماری‌ها باعث شده است تا بخشی از این سرمایه‌های الهی در معرض خطر قرار بگیرند.
او افزود: از این رو اقدامات خوبی از سوی منابع طبیعی و آبخیزداری در طی دهه‌های گذشته در راستای صیانت و ارتقای سطح جنگلی و پوشش مراتعی صورت گرفته است که نتیجه این اقدامات کاملاً مؤثر بوده است.
فرمانده یگان حفاظت شهرستان بویراحمد تصریح کرد: یکی از مهمترین آفت‌های که چند سالی است باعث از بین رفتن درختان بلوط می‌شود بحث آفت پروانه برگ و جوانه خوار بلوط در جنگل‌ها است که این آفت در برخی از مناطق جنگلی بلوط شهرستان نیز مشاهده شده که با تدابیر صورت گرفته عملیات محلول پاشی در سطح پنج هزار هکتار از درختان بلوط از اراضی جنگلی منطقه  لوداب در حال اجرا می‌باشد و تقریباً این عملیات محلول پاشی 10 روز طول خواهد کشید.
جاوید اظهارکرد: این آفت به دلیل پدیده خشکسالی در سال‌های گذشته حادث شده است که با کارشناسی‌های صورت گرفته و با توجه به شناسایی آفت چوب خوار و پروانه برگ و جوانه خوار بلوط و عملیات محلول پاشی در جنگل‌های شهرستان امیدواریم شاهد از بین رفتن این آفات در کمترین زمان ممکن باشیم چرا که جنگل‌ها مهمترین سرمایه بشری هستند.


نام شما

آدرس ايميل شما

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
فایل های مرتبط
1