تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۴۲
کد مطلب : ۴۱۴۶۳۷
گزارش تصویری

مراسم گرامیداشت شهدای 19 آبان 57 گچساران/وقتی که درخواست برای دیدار مردمی با رهبری در گچساران سیاسی می شود/ امضای معنادار جانباز گچسارانی +تصاویر

۰
کبنا ؛مراسم گرامیداشت شهدای قیام 19 آبان57 گچساران با حضور چشمگیر مردم و مسئولان در مسجد شهیدان گچساران برگزار شد.
به گزارش کبنا نیوز: یکی از حواشی این مراسم جمع آوری امضاء جهت مطالبه مردمی دیدار با مقام معظم رهبری بود.
این امضاء در حالی جمع آوری می شود که چند روز پیش نامه و مکاتبه نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت جهت دیدار مردم گچساران با مقام معظم رهبری در سایت های خبری منتشر شد و همچنین مشابه چنین نامه و پیشنهادی در سال 95 توسط جانباز نام آشنای گچسارانی ابوالحسن غلامی به نماینده ولی فقیه استان جهت دیدار مردم استان با مقام معظم رهبری صورت گرفته است.
اما سوالی که اینجا پیش می آید این است که اگر این رفتارها و اقدامات نامش تقابل و... نیست پس نامش چیست؟
 هیچ جناح، حزب  و خط و باندی و تشکلی  نباید به خود اجازه بدهد که دیدار مردم گچساران را با مقام معظم رهبری را سیاسی کند.
باید گفت که آرزوی هر مسلمانی در جهان در کشور و گچساران دیدار با ولی امر مسلمین و رهبر آزاده جهان، نایب امام زمان(عج) امام خامنه ای(مدظله العالی) می باشد.
خاطر نشان می سازد:  امضاء معنادار جانباز گچسارانی در پای طومار،تاریخ 95/3/18 زمان تقاضای خود از نماینده ولی فقیه استان جهت دیدار مردم استان با رهبری می باشد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

Iran, Islamic Republic of
جل الخالق
چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند

پرهیز از جملات مخربی مانند «تو همیشه...»، «باشه هر کاری می‌خوای بکن»، «من خوبم» و «چقدر ...
این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

این وسایل را هرگز نباید در یک پریز برق مشترک وصل کنید

وسایل پرمصرف مانند بخاری برقی، مایکروویو و سشوار باید به پریز‌های جداگانه وصل شوند تا ...
در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در محاصره دلار و بی‌اعتمادی؛ آیا این‌بار مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟

در حالی‌که ایران و آمریکا با میانجی‌گری عمان دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای را آغاز کرده‌اند،...
1