تاریخ انتشار
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۲۵
کد مطلب : ۴۰۶۸۹۱
با حضور مسئولان

نمایشگاه دستاوردهای انقلاب در گچساران افتتاح شد (+تصاویر)

۰
کبنا ؛نمایشگاه دستاوردهای انقلاب با حضور امام جمعه گچساران، فرماندار شهرستان جعمی از مدیران ادارات ، نهادها ، سازمان ها و شرکت ها و کارخانجات شهرستان در مصلی امام خمینی(ره) برگزارشد.
به گزارش کبنا نیوز: فرماندار گچساران در آیین افتتاح این نمایشگاه گفت: بیشتر خدمات انجام شده در زمینه های مختلف در سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در این شهرستان اجرا شده است.
علی خوان پایه افزود: با وجود توطئه های مختلف، تحریم و فشار اقتصادی انقلاب اسلامی در مسیر رشد و پیشرفت در حرکت است و این فتنه ها تاکنون نتوانسته مانع راه نظام انقلاب اسلامی ایران شود.
وی تصریح کرد: با وجود همه مشکلاتی که دشمن سر راه نظام اسلامی قرار داده، خدمات و دستاوردهای شکل گرفته در این 40 سال قابل تقدیر است.
خوان پایه همچنین به نقش همراهی مردم در پیروزی های نظام اسلامی اشاره کرد و گفت: نظام جمهوری اسلامی در 40 سال گذشته خدمات ارزشمندی به مردم ارائه کرده است.
وی عنوان کرد: خدمات ارائه شده در حوزه‌های مختلف در چهل ساله گذشته بر کسی پوشیده نیست و اطلاع رسانی این خدمات به مردم ضروری است.
در ادامه مسئول برگزاری نمایشگاه دستاوردهای 40 ساله انقلاب نیز در این آیین از عوامل برگزاری این نمایشگاه قدردانی کرد و افزود: نمایشگاه دستاوردهای 40 ساله انقلاب با مشارکت تمام دستگاه‌های اجرایی شهرستان تا 22 بهمن در مصلی دوگنبدان برپاست.
مسلم کرمی گفت: در این نمایشگاه دستگاه‌های اجرایی شهرستان عملکرد خود را در قالب پاورپوینت، کلیپ، تبلیغات محیطی، بصری و عکس در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده اند.
وی هدف از برپایی این نمایشگاه را آشنایی بیشتر مردم به ویژه نسل جوان و نوجوان با دستاوردهای انقلاب عنوان کرد.
به گزارش ایرنا، این نمایشگاه صبح ها از ساعت هشت تا 12 و بعد از ظهرها از ساعت 15 تا 20 پذیرای بازدیدکنندگان است.
 
نام شما

آدرس ايميل شما

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

نسخه مجلس برای مقابله با نفوذ / نصیرپور: تکنولوژی تنها عامل نفوذ نیست/ منادی: موبایل‌ها مثل جاسوس عمل می‌کنند

دو نماینده مجلس در واکنش به تصمیم هیئت رئیسه در خصوص ممنوعیت استفاده از موبایل در صحن ...
حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

حرف این نماینده آن نماینده بیشتر مصرف رسانه‌ای دارد/ نمی‌توانیم با جان کارشناسان هسته‌ای‌مان بازی کنیم

همانطور که ما انتظار داریم مسئله هسته ای ما به دیگر مسائل گره زده نشود، ما هم نباید این ...
فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

فیلم | کواکبیان ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۱۰۰ مورد صیغه را خودش اعتراف کرده است / او ۸ سال در ایران بود

کواکبیان در اظهاراتی جدید ادعای خود را تکرار کرد: کاترین شکدم ۸ سال در ایران بوده است....
1