تاریخ انتشار
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۱۱
کد مطلب : ۴۰۴۳۳۵
ظهر امروز با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد

معارفه سرپرست کانون‌های مساجد کهگیلویه و بویراحمد / کار رضاتوفیقی را «دهبانی‌پور» تمام کرد (+تصاویر)

۰
کبنا ؛ظهر امروز تودیع و معارفه روسای جدید و قدیم ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد.
طی حکمی از سوی دکتر حبیب رضا ارزانی، مشاور وزیر و رئیس ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، علیرضا دولت‌آبادی به‌عنوان سرپرست ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.
پیش از این حجت‌الاسلام رضا قاسمی به مدت ۱۸ سال رئیس ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد را برعهده داشت.
قاسمی 18 سال این مسوولیت را برعهده داشت و او در 3 دولت و از زمان صدارت رضا توفیقی در دولت اصلاحات بر اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد، کانون‌های مساجد استان را مدیریت می‌کرد، تلاش‌های زیادی برای تغییر او انجام گرفت، اما نه رضاتوفیقی، نه آشنا، نه شیخ عبدی‌پور و نه امین کمالوندی هیچ کدام نتوانستند، او را تغییر بدهند.
رضا دهبانی‌پور امروز با حضور مسوولان ‌کشوری و استانی حجت‌الاسلام قاسمی را تودیع و دولت‌آبادی را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.
مدیران سابق اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تا مرز عزل قاسمی می‌رفتند، اما 18 سال مدیریت را نتوانستند از فردی بگیرند.
دهبانی‌پور این کار را تمام کرد و مدیریت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان را به جوانان سپرد و اعتماد کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما

Ka
United States
تبريك
Iran, Islamic Republic of
سلام
قاسمی خدا حافظ


...
Iran, Islamic Republic of
این چه طرز خبر نوشتن است ؟ شما حق ندارید نوشته خبر را اینطور مغرضانه بنویسید.
18 سال خدمت در استان برای چنین فردی که در کارنامه اش چندین ریاست و مدیرکلی اداره فرهنگ دارد بهتر است یا جایگزینی فردی که هیچ سابقه ای اجرایی حتی در حد یک کارمندی ندارد؟؟!!
شهروندی
Iran, Islamic Republic of
بنازم به دهبانی پور تمام مشکلات استان وضعف مدیریت کشور همین فرد بود واقعا اداره فرهنگ کشف بزرکی کرد مانع پیشرفت فرهنگی واقتصادی واجتماتعی را سر راه برداشت هی از این شاهکار .چیزی است
Iran, Islamic Republic of
کار مدیرکل بعدی که چند روز دیگر معرفی می شود را آسان کرد!!!!
علی
Iran, Islamic Republic of
کانون های مساجد را -درود بر دهبانی مساجد را تعطیل کرد
نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

نقشه صنعت ایران؛ قطب صنعتی کدام استان است؟

 بررسی آمارهای نیروی کار در زمستان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد بیشترین سهم اشتغال در صنعت مربوط ...
اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

اغوای بوئینگ؛ رد پای پول قطری در دیپلماسی آمریکایی

طرح احتمالی قطر برای ارائه یک هواپیمای جت لوکس ۴۰۰ میلیون دلاری به ایالات متحده نشان ...
رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

رمزگشایی واعظی از سکوت مخالفان FATF

محمود واعظی گفت: به نظر می‌رسد نظام مصمم است تا برخی از نارسایی های گذشته از مسیر «اعتدال»،...
1